Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 290
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Влизам набързо за да ви кажа пресен пример за бисер от Божа.Събота и неделя си бяхме на село при баща ми-Люба приемам съболезнования Crazy и се върнахме с бонус пъпки.Снощи Георги ги забеляза при Божидара и аз реших,че се шари.Та от снощи до сега съм казала думата шарка около стотина пъти и сега баща и я слага да спи и тя ме вика.Отивам и  ипитам какво има,а тя ми отговаря:Мамо,аз нямам шишарки-имам само малко по гърба Mr. Green

Недче, Hug

# 76
Сисе,освен съболезнованията/но да знаеш и аз очаквам същото от теб,че днес свеки  ми беше на гости почти цял ден и от зор да не и слушам "бисерите" си измих фритюрника и банята с белина/ имаш и искренната ми завист за лятното време дето са Ви пуснали....А,Божа откъде е наследила това чуство за хумор,идея си нямам Thinking,но попадението е свежо?А,ти стига шашкай детето/май пак си чела не където трябва Naughty/.....и се радвай на хубавите тихи  дни и вечери в които тъчеш на един стан. Wink
Момичета,отметнах бая обедни емиисии в Нетера-та,ама така и не намерих репортажа за вксините.А и купона на Шуши го няма там/или поне аз не го намерих/,та без жокер-няма да стане май.

# 77
Много хубави снимки, разгледах тази вечер. Много се зарадвах на новината на Катето и вида на Олчето  Hug
Неде, много съжалявам за случилото се.   И аз стискам палци вашите резултатите да са добри Praynig Имаш страхотно дете, заради което нямаш право да се предаваш  Hug  Ние сме с теб Hug Hug Hug Пиши пак, когато си готова.

# 78
Ето ни и нас (от тържеството тази вечер).

# 79
Добро утро!

Забравих да ви напиша програмата за тази седмица. Ето я:
1. Говорно: Формиране на най-елементарни представи за сезона. Наблюдение в двора на яслата. Съставяне на изречения от 2-3 думи по куклен етюд: Какво ядат пиленцата?
2. Рисуване: трева
3. Музика: (песнички изброени) Движение: (пак песни)
4. Физическо: Ходене по наклонена 20см дъска; Катерене и слизане по катерушка; Хвърляне на топка между две деца.

Любе, откри ли предаването? Това с ваксините направо ми се струва мисията невъзможна, но Горещо не може да ме го качат. Днес вече може да е там предаването. Ако го откриеш, кажи и аз да правя регистрация пак.

# 80
  • София
Здравейте майчета и от мен .Много хубави сники  Heart Eyes
Олче много се радвам че пак чакаш бебче  Hug
Кате браво за новината в розово  Heart Eyes
Неде искренно ти съчуствам ,но не се отчайвай нещета ще се оправят  Peace
Ани Каква е тази програма от яслата на детенце ли? newsm78
Ние използваме всеки удобен момент когато не съм на работа да сме на вън ,защото когато е с баба си не излизат много и аз гледам да комперсирам.
Като говорим за бисери ,вчера като бяхме на детската площадка Дани се кара с едно по-голямо момче от нея.  Аз и казвам че не е хубаво да се кара с децата .А тя ми казва мамо ама аз не се карам с децата ,а само с големите батковци. hahaha
Лек и успешен ден от мен  bouquet

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:06 от nadezhda96

# 81
Здравейте мами Wink
Колко много сте изписали не мога да смогна.
 Честито за момиченцето-супер и аз как искам да си имам едно розаво вързопче,но ако може някой друг да ми го роди аз само да си го гледам Simple Smile

gi4o_pi4o госпожичката ти много ни хареса.Моя син я искал за гадже  Mr. Green така,че не я даваме за нас си е Simple Smile
 КОлкото до фитнеса в морската-не можеш да се вредиш от нагли бабки.НЕ занм сякаш сън ен спат тия хора-колкото пъти съм отишла винаги има хора.Ама вие сте намерили къде да отидете-Слънчев бряг е мъртвило по това време,а пък лятото нямаш въздух за дишане от народ.КОфти стана тоя курорт.
Наде,не те познавам,нито знам каква мъка изпитваш сега,но майка ми е загубила 3 деца преди нас с брат ми .И пак не езагубила надежда-сега ни има нас и вече и внуче даже.НЕдей да униваш.Всичко ще се нареди,когато човек има сили и желание ще се справи.

Сега започвам да ровя навсякъде да видя за Горещо-ШУШИ изглеждаше толкова елегантна ,че няма да пропусна..
АЙде на хубавото време вън.Чао

# 82
Ани Каква е тази програма от яслата на детенце ли? newsm78
Peace

Ама вие сте намерили къде да отидете-Слънчев бряг е мъртвило по това време,а пък лятото нямаш въздух за дишане от народ.КОфти стана тоя курорт.
Кофти не кофти, като сме си купили апартамент там , често ще си го посещаваме!   Mr. Green

# 83
Добро утро!

Неде, много съжалявам за случилото се, не се предавай, мисли позитивно  Hug!

Благодаря ви за поздравите   bouquet! Все още не мога да се осъзная и да погледна розово на нещата  Mr. Green, но ще свикна.

Олче, много хубаво коремче имаш, май само на корем си наддала?

Аз все още съм болна - това р...во ме разсипа, а не можах да си взема болнични, защото децата са във ваканция и им бях обещала да ги водя на плуване. Сега всеки ден ги водя и ги взимам, дано днес съм по-добре  Praynig.

# 84
  • Пловдив
Недче, много съжалявам за станалото  Hug Дръж се и пиши  Hug

Кате, дано и ти си по-добре вече - аз много често имам този проблем  Sick и напълно ти съчувствам...

Ето 2 снимки от нас, че отдавна не съм показвала госпожицата  bowuu

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=11317340

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=11347879 - а тук и нашия тоалет за плаж да покажем  hahaha

# 85
Днес Ивко пак ме шашна с естетските си способности. По принцип няма претенции за дрехи или познания в тази област, но по някога като вземе да спори и ми е много интересен. Днес съм му приготвила за обличане едно кафяво панталонче и една блузка на райета кафяво и синьо, като кафявото е същото като на панталончето, но преобладава синьото. Обух му и кафеви обувки. Идва ред на якето и му вадя едно в пастелно кафяво, почти като панталона. Обаче той категорично отсече - Не с това, със синьото трябва! ..... А това кафевичкото е едно мекичко и на мен като цяло повече ми харесва му казах че това повече ще му ходи на тоалета. И той ми вика: Виж, блузата е синя, трябва синьото яке! Аз взех да му оспорвам че сега трябва да гледаме какъв е панталона, но той през това време си облече синьото яке и ми се стори че добре стои, накрая го похвалих за избора и излязохме. Какво му се меся на детето, май повече разбира от мен.
А аз почти цяла нощ не спах и сега ми е толкова зле, но ми е страшно успешен ден!!! Колкото срещи имах всичките бяха повече от успешни. Такива договорки направих, че чак ми се повиши тонуса и има шанс да оцелея до края на деня.  Wink

# 86
  • София
Ани направо ти се възхищавам на търпението.Ние сутрин действаме като в казарма,защото аз спя до последната секунда.И ако Иван почне да ми проявява претенции за облеклото със сигурност няма да го огрее да е на неговото.

# 87
Ани  Shocked браво на Ивко личи си че е будно дете и много се занимавате с него, щом разпознава и цветовете направо съм в шок. То ние Р още не казваме, е брой до 10, но не съм я учила аз  Embarassed а цветовете наистина се опитвам, но се бърка не може да ги запомни все още и не съм особено настоятелна мисля си че и е рано...а то не било. За дрехите има претенции и то големи тя решава вечер кои гащи, бодито всичко сутрин също се опитваше да се налага, но и хванах цаката да я обличам веднага щом я дигна докато се разсънва и безропотно изпълнява каквото кажа "Вдигни ръцете" Седни да обуеме чорапите...и за сега се родих да ви кажа защото тези безмислени спорове ме изнервят много, но Ани да не решиш че съчетава цветове нееее просто си ги харесва по апликациите, тези които са едноцветни въобще не ги поглежда  Laughing колкото по шареси и пъстри толкова по добре  Grinning
Браво на вас - това са родители! Мариса определено не е случила на такива  Mr. Green но няма избор милата  Flutter
С нищо особено не мога да я похваля - радвам се че се затопли та след ясла сме навън да кара колело и като се прибереме мнооого трудно я убеждавам че не може да го кара и в къщи...ааа забелязах и нещо друго започна да иска постоянно като излизаме да носи нещо...така сме си говорили със Стефан преди да имаме дете, че все носят по нещо момиченцата и ни беше едно мило, а сега когато спореме постоянно да не влачи разни неща хич не ми е смешно.
Буболина разконспирира снимките които пусна Дени, бяхме на театър и разходка в събота на слънчевото време.
Хайде Кате снимай и твоето коремче! И дано скоро се оправиш и до края никакви проблеми повече!

# 88
Хаха , Галче, аз вече хич не се занимавам с Ивко да го уча на нещо. Преди си запълвах времето като влизах в ролята на учителката, но вече нямам време. Всяка вечер ме пита Мамо ти днес каква книжка купи? и до там. Задължително трябва да е със стикери, за да може сам да си се занимава. А цветовете доста отдавна ги научи, но пък брои правилно само до 3  Grinning Сега най-гоелимия му хит са пръстите. Скоро ги научи и току си ги преговаря сам. Да ти кажа честно не знам какво трябва и какво не трябва да знае до определена възраст и затова вече разчитам на детското заведение, което посещава, да се грижи за това. Сега е окрилен от мисълта, че в ДГ ще има учебници и тетрадка, която ще попълва.

# 89
Привет от Мальовица,

Неде  Hug Hug Hug, друго незнам какво да кажа. Пергръщаме те много силно.

Миленка, Кали е страхотна с плажния си тоалет. И ние чакаме лятото и всички вас на морето. Wink (Вели, добре си дошла, знаш го нали?) Йони също много ме впечатли, шапката и е страхотна.
Дени, изненада всички с хубави снимки. Ще се опитам да отговоря на предизвикателството. С Ани не усяхме да се снимаме, но пък за сметка на това срещичката беше много приятна. Ивко освен, че свири на акордеон, рецитира страхотно стихчета. Знае ги целите. Heart Eyes Любимото му е за "Баба Меца ... и т.н". Ани, чакаме ви пак. Този път ще гледаме да сме в комплект.
Кате, страхотна новина. Ще се радваш и ти най-после на момиченце.
Олче, радвам се, че се разписа. Чудех се вече, дали не сте се сдобили с една малка красавица. Възхитена съм от коремчето и външния ти вид. Браво на теб.
Ние тази седмица решихме да покараме малко ски /или поне някои от нас/. Ако се бяхме помоткали още малко ските щяха да са водни. Хотела е страхотен, условията много добри. Сиси не спря пърия ден да мрънкоти - снега бил мокър, потъвала в него и т.н. Вчера дойдоха обаче кръстниците и всичко вече е наред.
Ето малко снимки от нас:
Сиси на пистата

Двете розови пантери

Малката скиорка

Децата се гледат сами, а ние хапваме и пийваме

Освен, че се гледат сами, ами се и появи една кака, която така ги забавлява, че те загубват ума и дума. Вчера ги учеше на азбуката, стигнаха до буквата В. Момиченцето е 4-5 клас, но явно му е скучно с родителите. На всичкото отгоре, снощи не успя да се прибере, понеже татко му му казал, че почиствали стаята с майката и като свършат ще му се обади. Е голямо почистване беше.  Grinning Ние вече се тръгвахме към 22 часа и нещо когато тя успя най-после да се прибере.
Ами това е за сега. За Ани ще има по подробен репортаж като се приберем. Че съм окупирала лаптопа и Зарко ми се сърди, че му хабя трафик на служебния нет.
Хубав ден на всички.

Люба и твоите юнаци са страхотни, но ти си го знаеш, нали? Heart Eyes Wink Я драсни къде точно е това влакче, че ми се ще да го посетим, като минаваме през Пв.

Общи условия

Активация на акаунт