Майчинство и детски за близнаци - 5

• 25 238
  • 369
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Еййй излезе най-накрая тоя правилник!!! Само дето искат молба по образец, а образеца трябва да го утвърди министъра. Та сега и това ще чакаме. Ама... пак е нещо.

# 271
ЕЙ Хора Приемете ГО Пари НИАмА ТОВА Е            КАКВОТО И ДА Правим НИАмА  АКО Имаха Пари ЗАЩО ДА НЕ ДАДЪТ.

# 272
  • Sofia
Защото си има процедура. Никой не раздава пари така. А процедурата за съжаление е бавна и тромава.

# 273
държавен вестник от днес:
http://dv.parliament.bg/DVWeb/index.faces
стр. 52

министъра ще се наложи да одобри образеца ! Пари са набавени с намаляваме на незнам си кви си разходи от бюджета

# 274
АЗ Съм майка НА 3 Деца И ми ПИСНА ДА чакам НЯАКАКВИ Помощи ДА Е ЖИВ И Здрав ТАТКОТО АКО ДАДЪТ Добре Дошли НО Иначе  Сами

# 275
Аз си мисля,че нищо няма да направим,вече направо ми писна от тези нищожни пари.Според мене пари няма да ВИДИМ.Не ми коства нищо да пиша до БТВ или НОВА,но не виждам дали ще се получи нещо.Това е нашата ДЪРЖАВА..........
 #Cussing out

# 276
Ако искаме да ни обърнат внимание, трябва да основем собствена организация, с която да се явяваме пред институциите, иначе отишъл този-онзи - нищо. Така ще ни се обърне внимание. Аз съм готова да направя всичко, което е по силите ми за това стига да имам последователи. Не само да си пишем по форума и да изливаме възмущението си. В тади държава трябва да си някой за да те чуят. Загубихме ценно време, но още нищо не е загубено. Ако искаме да постигнем нещо трябва да действаме, все пак това са парите на децата ни. Те ще бъдат близнаци цял живот и ще имат нужда не само от въпросните 600 лв.Трябва да мислим за бъдещето им сега .

# 277
Аз съм ЗА #2gunfireДА направим нещо с което да ни забележат.Да престанат да се подиграват с нашите деца

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 14:44 от tania.1975

# 278
Според мене пари няма да ВИДИМ.Не ми коства нищо да пиша до БТВ или НОВА,но не виждам дали ще се получи нещо.Това е нашата ДЪРЖАВА..........
 #Cussing out

Ако не се намесят медиите каква гласност ще получим
.Ще си се възмущаваме във форума и това е..от това пък какво ще се получи.
Собствена организация е добра идея също

# 279
здравей те мамчета, аз сам нова .ние сме родени на 26.02.2009г.при подаване на документите за еднократната помощ за близнаците ни казаха ,че влиза всила сила за допълнителните помощи .вие какви документи сте подали ,за тези пари.

# 280
http://www.izmamen.bg/ , Часът на Милен Цветков, Господари на ефира, Слави

Бих отишла да ме интервюират но всеки ден се чудя дали няма да родя..вече съм съвсем накрая

# 281
В съботния брой на вестник Труд пише че в ДВ е публикуван регламента за даване на помощите и че закона е влязъл в сила от 1-ви април newsm78!! Какво значи това, нали трябваше да влезе в сила със задна дата от 1-ви януари???

# 282
Тъй като моите деца на 1-ви януари са били на 5 месеца трябваше да взема пари за останалите 7. Сега означава ли че ще взема за 4 месеца,ако закона влезе в сила от 1-ви април??

# 283
...Колкото и да се дърпах досега, май вече ми идва акъла - трябва ни собствена организация, която да ни защитава интересите.
Ще трябват поне 5-6 човека (най-добре 10-тина), които да са активни в София с институциите. Естествено, колкото повече членове се наберат, толкова по-добре...
Какво мислите по въпроса?
Аз съм за идеята! Това, с което се сещам, че мога да помогна е да координирам близнашката агитка в Русе.   

# 284
В ДВ ПИШЕ ЧЕ ЕДНОКРАТНИТЕ ПОМОЩИ ЗА БЛИЗНАЦИ ЩЕ СЕ ИСКАТ И ИЗПЛАТЯТ В СРОК ДО 6 МЕС СЛЕД ВЛИЗАНЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕТО В СИЛА. ПОСТАНОВЛЕНИЕТО Е ОТ 21 АПРИЛ, ИЗМЕНЕНИЕТО ОТ 8 МАЙ. ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ДА ИЗЛЯЗАТ В СИЛА ФОРМУЛЯРИТЕ И ДАНО ДО НОВА ГОДИНА ДА ГИ ВЗЕМЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт