СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 200
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 315
Аз не мога в работни дни да идвам , защото съм на работа.

# 316
И аз искам да е в центъра.
Предложения: кафето зад царския дворец; около общината някъде, например малката градинка пред църквата, или кафето зад галерията за чуждестранно изкуство; НДК; парка Заимов...

За мен е по-удобно следобяд (с детето съм), но и в друго време ще се наглася...

Шапчице, хората от работната група не са много...Ели(Хриса) каза, че не може по лични причини, Лови-татко не се е включвал тук...Плодова фея да каже, щурчо също ходеше на срещите на работната група, и blanc е ходила в началото, но не съм сигурна за нея...
То не трябва да са много...Трябва да знаят какво правят...Плодовата,Бланк,Щурчо и примерно ти сте напълно достатъчни...Но нека го решим на първата среща...Ще го гласуваме,за да сме демократични... Wink Laughing

# 317
Плодова, то няма да се събираме в работни дни, само първата среща в петък, после ако се налага пак да се срещаме ще съобразим с теб. Ако си съгласна така, ако не си - да се срещнем в почивен ден, но да кажат и останалите...

# 318
В почивен ден мога, или вечер

# 319
  • София

Предлагам в четвъртък 18ч в парка Заимов, на входа с/у кино "Левски" има кафене с масички.
Аз също ще съм с децата.

Или е късно, като ден и час?

# 320
Диана,
предложението, с което се съгласихме досега почти всички, е за петък. Но Плодова фея не може през работните дни...
Аз съм налице всеки ден и час, само тази събота съм ангажирана до 16-17ч., ако решите за събота ще се присъединя по-късно или ако не дойда, blanc ще ми разкаже за срещата. 

# 321
Аз съм за когато кажете...Свободна съм в момента...

# 322
Петък след 18,30 мога, четвъртък също, на работа съм до 18 часа

# 323
Момичета, хайде в петък на мястото, което предложи diana_t в парка Заимов, на кафенето срещу бившото кино Левски, да речем в 17ч. или 17:30ч., а Плодова ще се присъедини след работа ( когато тя дойде аз трябва да се прибирам, че детето ми си ляга рано)

Какво ще кажете? Може и четвъртък. Казвайте кой кога предпочита...

Звънче, гледай да дойдеш!  Peace

# 324
  • гр.София
 Петък след 17 за мен е добре.
 И в събота-също.

# 325
# 326
Хей майчета...На женските НПОта не можем да разчитаме,но току що говорих с член на една много по силна организация,те ще ни помогнат с каквото могат...Ще ви кажа коя,като потвърдят...

# 327
OK..aз съм за петък около 17ч в градинката Заимов на някое кафе (не го знам това конкретно, но ще го намеря)...
Ако нещо друго се реши- пак ще дойда.. Simple Smile

# 328
Момичета, не коментирате точките с исканията , ОК ли са тогава  newsm78

# 329
 Naughty Мили Мами и Татковци,
защо просто не се разберете за СЪБОТА - 10-11ч. в Южния парк за да  съчетаете прекрасния слънчев ден с евентуалните разговори. Освен това - деня пред Вас,може да се изпие по едно ..... и най-вече НЕ СЕ притесняваш за режима на спането.Спокоен ден!
П.П.: Важи и за парка Заимов

Общи условия

Активация на акаунт