СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 312
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 495
Аз не успях да се включа особено активно в петък, след като в последния момент се сдобих с приспало му се, мрънкащо отроче, но поне с разпространението се надявам да съм по-полезна.

Според мен трябва да пуснем мейли до колкото е възможно повече вестници и ТВ, пък дано да ни обърнат внимание.

Напоследък ми се върти мисълта, дали тази цялата организация на Сирма не е направена именно, за да се притъпи проблемът...представете си какво си станало ако има физически опашки и 8 000 родители на неприети деца се съберат...не би се харесало никак на управляващите.... Crossing Arms
Ами аз от кога ви говоря за това?!Докато ни залъгваха в работната група колко много работа се върши,Диков си направи новият градоустройствен план,без да има нужда да залага ДГ и у-ща,без какъвто и да е натиск...Преразпределиха си остатъците от София,а ние сега да ------супата...Нали за това в една от темите бях писала че Джонев ще опере пешкира на СО...

# 496
...Нали за това в една от темите бях писала че Джонев ще опере пешкира на СО...

Аз мисля,че на Джонев му е платено за да обере пешкира.

# 497
Системата е пусната - айде честито!

# 498
Системата е пусната, но след потвърждаване на е-mail вече 15 мин чакам да ми пуснат отговор а и вижте какво пише:

Ако вече сте потвърдени потребители, въведете адреса на е-поща и същата парола. Ще видите само кратка информация за новите профили. По-късно през деня ще може да ги актуализирате.

ooooh!

Подкрепям вариант 1

# 499
Системата е пусната, но след потвърждаване на е-mail вече 15 мин чакам да ми пуснат отговор а и вижте какво пише:

Ако вече сте потвърдени потребители, въведете адреса на е-поща и същата парола. Ще видите само кратка информация за новите профили. По-късно през деня ще може да ги актуализирате.

И аз чакам да получа линка за потвърждение в имейла си и си чакам, и си чакам...Досега се разправях в другата тема с екипа на ИСОДГ, които пишат там непрекъснато нова информация, но не я публикуват на сайта и ако човек иска да бъде в час трябва да чете непрекъснато другата тема тук във форума, вместо сайта на ИСОДГ, което не е никак коректно от тяхна страна и току-що им го казах.

# 500
Мина ли половин час от потвърждаването на адреса ви?Не ми се вярва, защото няма половин час откакто е пусната системата. След малко ще завалят и постове "получих потвърждение, но не мога да редактирам профила" SickМоля ви, четете преди да пълните темата с излишни постове. Става непосилно да се изчита.
Лина Димитрова, допълните точки по тези критерии имат за цел да задържат кадрите в системата на образванието, т.е. да не се наложи да напускат, за да си гледат децата. Хора, които искат да работят там, липсват и справедливо или не тези точки са факт.
Ами това е още пълен абсурд, що за обяснение, като искат начин да задържат работещите - ми да им вдигнат заплатите, в края на краищата, защо детето ми трябва да страда от това, че системата ни не е като хората. Мога да си обясня ако примерно майката работи в същата ясла - приемам го, ама баби дедовци до 9-то коляно, и то неуточнено - на територията на Столична община - абсурд -пълен абсурд. Аз лично се чувствам дискриминирана и мисля да повдигна въпроса и в медиите

# 501
  • София
1. ПОКАНА ЗА ПРОТЕСТ

към всички майки, татковци, каки, батковци, лели чичовци, баби, дядовци, съседи и съседки с будна гражданска съвест.
Призоваваме ви да ни подкрепите в протеста за липсата на достатъчен брой места за децата живеещи в София в детски ясли и детски градини и пълната незаинтересованост към проблема от странана Столична Община.
Протеста се организира на 16.04.2009 (четвъртък) от 10.30ч пред Столична Община (ул. "Московска" 33)  

Нека го направим за нашите деца! Участвайте!

Инициативен комитет от родители

Peace

# 502
  • София
КАКВО ЗНАЧИ СИСТЕМАТА Е ПРЕТОВАРЕНА
МОЛЯ,ОПИТАЙТЕ ПО-КЪСНО Shocked Shocked Shocked

Май пак почва старата песен на нов глас

# 503
  • sofia
Нещо им се е скапало по трасето......спокойствие и само спокойствие (както казва Карлсон)
и на 16.04 от 10:30 пред общината може да изкажете недоволството си.
И понеже през последния месец ми се налагаше да отговарям на хора, неможещи да влезнат в една система....докато тръгна системата имаше доста обаждания за невалидни пароли и юзъри.

# 504
Момичета, колелото се задвижи само! Преди да съм се обадила на медиите, те ме потърсиха сами...Преди малко ми се обади МАрина Евгениева от БиТиВи с молба да направим репортаж за старта на класирането в системата...изглежда днес всички искат да отразят това знаменателно събитие... Rolling Eyes..Ще го снимаме днес следобед в 15ч. в парка Заимов, ще го излъчат довечера в новините. Аз веднага се съгласих, за да мога да кажа за протеста и я информирах какво подготвяме за 16-ти април...ще го разкажа пред камерата следобед, дано го излъчат!
Сега, всички желаещи да се изкажат по темата - срещата е в 15ч. в парка Заимов пред детските съоръжения с дървените оградки, в горната част на парка.
Хайде момичета, да направим малка агитка и да фокусираме вниманието на публиката върху основния проблем - липсата на места - който общината се опитва да измести от центъра на вниманието, като занимава обществеността с ИСОДГ.  Peace

# 505
  • София
Цитат
Системата е претоварена.
Моля, опитайте по-късно...

Системата заби...  Mr. Green

# 506
Невалидна парола или потребителско име ??? newsm78

# 507

Изчакайте малко и опитайте пак. Не се притеснявайте.

не е много редно системата да е претоварена... освен ако наистина от екипа не са педантични и да правят хиляди и хиляди проверки на постъпващите заявки
защо при това първоначално влизане не се появява кода с цифрите, с който действително се блокират хакерски атаки?

# 508
Little wingels, добре ще е да кажеш директно в ефир точно това - че системата за електронни записване не решава основния проблем с огромната липса на места!  Ако някой изрови статистиката колко ДГ са ремонтирани и разширени напоследък на фона на 44-те (толкова ли бяха?)  закрити - това ще прозвучи достатъчно сериозно. И да се каже също, че въпреки уж прекрасната програма за строеж на нови и разширяване на съществуващи - наблюденията на майките са, че всъщност реална строит. дейност няма. Ако има - да я докажат!  Да заведат журналисти и майки на конкретен обект напр.

Аз хуквам по съд и банки, но ще следя темата. Разпечатвам си 1 вариант като най-харесващ ми да го разпространявам.

Венсеремос! Но пасаран!  Peace Peace   Mr. Green

# 509
  • София

Значи, че всички пращате отново и отново заявки за потвърдителни мейли, е тва значи. Мирясайте и затворете сайта.

Брейййй,много гневно , не може ли по-спокойно.
Ти до сега като задаваше въпроси, никой не бе толкова гневен към теб, ти защо не миряса Shocked
И не си ти човека,който да ми казва какво да правя, и дали да затварям или отварям сайтове

Общи условия

Активация на акаунт