СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 080
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 645
  • у дома
diana_t, опитай с този сайт - качи ги и дай линк да се свалят  Peace

# 646
  • гр.София
 Снощи към 20.30 за отрицателно време си потвърдих регистрацията в сайта и заспах като труп.
 Сега слагам подписа на Litle wingels Peace

Браво за Гиньо Ганев. Аз реших,че ще пишете на столичния омбудсман,има и такъв,но май миналата година Феята му писа,пък нищо не стана...

Благодаря на Нана за статията в дир.бг. ( доклокото знам,не тя я е писала и това обяснява неточността с данъците) Сега трябва да й пратим официалния списък с исканията .Както и на останалите медии.
 Входящият номер и тел. на ген. Танев са при мен. Мисля утре да се обадя за разрешението за протест.Или следобед.Все пак да имат време да го прочетат.

Благодарности и на diana_t за листовките.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 09:27 от blanc

# 647
Така е ,защото спахте цяла година.А сега хората да се тревожат.Не стига ,че няма места по градините,а и за малкото не може да се кандидатства като хората.И имате наглостта да призовавате за спокойствие!Пдоигравка с хората! #Cussing out

# 648
# 649
  • софия
Копирай го така:
[ color=red] ПРОТЕСТ срещу липсата на достатъчно места в детските градини в София на 16.04.2009г. в 10:30ч. пред сградата на Столична община на ул. Московска 33!
Нека го направим за нашите деца! УЧАСТВАЙТЕ![/color] Само махни спейса преди color=red

# 650
охххххххххххххх ooooh! това по-късно през деня е просто уникално  ooooh!

Ей всичко щеше да е много по лесно ако вместо да се дават пари за системи се бяха построили повече детски заведения.
Аз ще изчакам до 8-ми и ще си спестя нервите да видим дали ще им стигне един ден да си коригират проблемите Crossing Arms

# 651
  • гр.София
 Звънче,сетих се,макар и малко бавно. Благодаря Hug Тъкмо и други ще го видят.

# 652

Диана браво  bouquet
Днес ще ги разпечатам Simple Smile

Ще ги разпространя в градинките около Централна гара Peace

# 653
Аз си сложих призива като подпис и в други форуми, като състояние в Скайп и в кю-то, във Фейсбук и общо взето където се сетя още. Сега разлепям листовката на хода на книжарницата ми и по обед на разходка се заемам със село Княжево, Карпузица и част от Горна баня. Следващите дни - където още ходя. А аз тези дни имам да ходя доста, вкл. по центъра по работа.

Колежки по съдба, мислете изречения за плакати, че ей го къде е 16-ти  Peace  Все пак всяка от нас си има и други ангажименти и в последния момент ще ни дойде доста тежко, ако не се подготвим отсега.

# 654
  • София
Призовавам ви да не протестирате с/у критериите! Не това е целта на протеста! Целта е да има и да се предвиждат занапред достатъчен брой места в ДЗ, така че да не се налага да има дискриминация на каквато и да е основа!
Моля ви! Критериите, които ни разделяха сега ни обединиха!

# 655
  • гр.София
 Боя се,че при наличието на деца и балони няма да можем да държим плакати.

# 656
  • София
Боя се,че при наличието на деца и балони няма да можем да държим плакати.
  Laughing Laughing Laughing

И аз ще взема помпичка за балони. Само няма как да отида да купя Sad
Много съжалявам, че така се получи с двете деца и съм, като вързана.

# 657
  • София
аз виждам само 3 предложения за листовките, а има 6 варианта  newsm78, къде да гледам .......

# 658
Спряхме се на  1 Вариант за листовките Simple Smile
Диана ги е направила удобни за принтиране 0 на първия лист са две еднакви, а другия е нещо като плакат който да се лепи Simple Smile

# 659
  • гр.София

И аз ще взема помпичка за балони. Само няма как да отида да купя Sad
Много съжалявам, че така се получи с двете деца и съм, като вързана.
А,не се притеснявай,щурчо ще купи балони.
 А в градинката на църквата св. София ще направим акция по надуване.

Общи условия

Активация на акаунт