СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 159
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 570
Айдеееееееееее пуснаха ги! Сега потвърдих и ми изписа че малко по-късно ще мога да вляза с новия профил! Пак чаканеееееееееее.............  #Cussing out #Cussing out
Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 15:29 от veenii

# 571
  • София
Абе не знам за вас, ама аз лично започвам да съчувствам на екипа на ИСОДГ.
Хайка истерясали майки пощуряха, и то при положение, че през цялото време се говори, че има достатъчно време. Ужас нек'ъв!

# 572
  • София
Получих най накрая е-мейл, но при опит да потвърдя ми дава грешка Sad

# 573
  • софия
Въобще не им съчувствам. Щом са "изразили желание да разработят системата". И, според мен, въпросът е в това, че след 1ногодишен фарс никой на нищо не вярва. Освен това, щом сега, за едното просто потвърждение, нещата не сработват нормално и няма фактор време, как ще бъде, когато ще трябва да "подаваме заявления" за входящ номер? Съжалявам много, но система за 300 000 лв. (които сме платили ние) би трябвало да работи по друг начин!

# 574
# 575
Въобще не им съчувствам. Щом са "изразили желание да разработят системата". И, според мен, въпросът е в това, че след 1ногодишен фарс никой на нищо не вярва. Освен това, щом сега, за едното просто потвърждение, нещата не сработват нормално и няма фактор време, как ще бъде, когато ще трябва да "подаваме заявления" за входящ номер? Съжалявам много, но система за 300 000 лв. (които сме платили ние) би трябвало да работи по друг начин!
Стига сте ги чепкали тия 300 хиляди. Свестните струват милиони. Нищо не са 300 хиляди за софтуерен продукт, един уиндоус струва няколко стотин лева.

Абе не знам за вас, ама аз лично започвам да съчувствам на екипа на ИСОДГ.
Хайка истерясали майки пощуряха, и то при положение, че през цялото време се говори, че има достатъчно време. Ужас нек'ъв!
И аз им съчувствувам, то бива истерии то бива чудо  ooooh!. По 100 пъти натискане на едно копче, цял ден чакат потвърждение и за какво?

# 576
Нана благодаря за статията   bouquet

# 577
Получих най накрая е-мейл, но при опит да потвърдя ми дава грешка Sad
и при мен е така вече полувин час се ядосвам с това

# 578
  • София
Нана благодаря за статията   bouquet

За нищо. Wink

# 579
  • софия
Стига сте ги чепкали тия 300 хиляди. Свестните струват милиони. Нищо не са 300 хиляди за софтуерен продукт, един уиндоус струва няколко стотин лева.

Не мога да се съглася с теб и подобен начин на мислене, за мен, не е добър. Или правиш нещо, както трябва. или не го правиш. Другото е отбиване на номера. И сравнение между двете неща не може да става (Windows и системата). Парите дадени за нея не са никак малко Naughty От личен опит мога да ти кажа, че в администрацията са правени за по-малко пари, много по-добре работещи неща.

# 580

Не мога да се съглася с теб и подобен начин на мислене, за мен, не е добър. Или правиш нещо, както трябва. или не го правиш. Другото е отбиване на номера. И сравнение между двете неща не може да става (Windows и системата). Парите дадени за нея не са никак малко Naughty От личен опит мога да ти кажа, че в администрацията са правени за по-малко пари, много по-добре работещи неща.
И аз имам личен опит, но от частния сектор и мога да кажа, че парите които се хвърлят в хардуер, софтуер и после в поддръжка са много повече от 300 хиляди. Само заплатите на 10 човека по 2 бона за една година са 240 000 лв. Но вярно, администрацията в България, била тя държавна или общинска все си мисли, че може да се мине и с една пенсия.  Peace
Те за това и целия "документ" (Правилата за прием) дето се кандидатства тази година по него е такъв, като го правят адвокати/юристи със заплата от по 300-400 лв. какви да са?!?

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:52 от .Ели.

# 581
  • софия
Ти не ги мисли тези адвокати/юристи в общината. Заплатите им не са чак толкова ниски. Не са и като на свободна практика, но те са избрали така. Мисълта ми като цяло е, че Сирма, когато са кандидатствали, са знаели за какво кандидатстват и за какви пари, и горко им, ако разчитат на този проект да си плащат заплатите на служителите. Не е сериозно сега, системата така да "работи". Но, така или иначе, това са някакви принципни неща. Всеки има право на собствено мнение. Аз не приемам и не ги жаля.

# 582
Не знам за другите но аз за пореден път се чувствам изиграна от може би Столична община която е поръчала този сайт на някаква фирма която не може една година да го оправи. Влязох за да потвърда вече старата си регистрация от миналата година, трябваше да потвърдя имейла си и да получа обратен за да мога от дадения линк да вляза в страницата им. Да ама НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. До 17 часа все още нямам никакъв имейл а повече от веднъж влизах за да го потвърдя, на всичкото отгоре се оказа че новите правила не важат за децата от набор 2005. Аз искренно се надявах тази година мойто дете да влезе в детска градина поради факта че живеем в София и там е родено детето ми, аз и не знам колко поколения преди нас, само че уви, пак сме прецакани, май излъгани е по подгодяща дума. Какво да си правим децата, ние които нямаме заболяване за да имаме предимство или в днешни дни на нас ще ни лепнат етикета прокажен защото нямам заболяване за да уредя детето си детска градина.
Извинявам се за тона но ми писна, всички са с някакви предимства а ние дето не сме роми и дето не сме болни сме се в края на опашките, чесно казано се чувствам дискриминирана.

# 583
Някой може ли да се похвали че е получил е-мейл за потвърждение.Аз чакам от 9.00ч и нищо...

И аз все още нямам..., но..предполагам,че от Сирма са се изхитрили и ни ги пускат на "порции" за да не им се задръства сайта..
Като пуснат 500 потвърдителни мейла и да искат , повече от 500 родителя не могат да влязат едновременно..
И..ето ти "гаранция" за "стабилна" система и ненатоварване..
Та...ако изобщо дойде такъв мейл..мисля да не ги притеснявам..Явно толкова си могат..

# 584
  • София
Някой може ли да се похвали че е получил е-мейл за потвърждение.Аз чакам от 9.00ч и нищо...

И аз все още нямам..., но..предполагам,че от Сирма са се изхитрили и ни ги пускат на "порции" за да не им се задръства сайта..
Като пуснат 500 потвърдителни мейла и да искат , повече от 500 родителя не могат да влязат едновременно..
И..ето ти "гаранция" за "стабилна" система и ненатоварване..
Та...ако изобщо дойде такъв мейл..мисля да не ги притеснявам..Явно толкова си могат..

Щурчо, какво стана, внесохте ли уведомлението.

Общи условия

Активация на акаунт