Израел 30

• 35 322
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Мимкис хубави снимки,за съжаление нещо снимка.бг пак заби и не ги отваря всички,по-късно пак ще пробвам.Повече такива хубави пътувания ти желая! Crazy

# 121
Цитат
Пък Мимкис била кибуцникит 
М-да, много ми харесваше да живея в кибуц, повече отколкото Ор Акива. По принцип е спокойно място( през периода на последната война и там падаха касами), ние отдавна не сме там, но мъжа ми бил 6 години, аз почти година.  Мога много да разказвам.... Wink.
      Цани аз ще си ходя в Бг някъде между 24април-15 май,незнам още кога точно.
     Аз отивам да пиша домашни,че улпан ме чака днес Peace

# 122
 Перах,аз отватям чрез линка който си дала,началото на снимка.бг.Когато отвориш твоя албум,копирай линка който ти се изписва горе.Дано да си ме разбрала,какво имам впредвид! Hug
 Mimkis супер,значи има вероятност да се засечем на родна земя! Grinning

# 123
  • T"A
Перах, линкът ти е "счупен", както се казва - т.е. не ни отвежда към албумите, а към първата страница на сайта  Peace
Мисля, че си копирала линк, към който само ти имаш достъп (напр. в страницата за редактиране на албума  Wink)
Кликни върху папката с оченцето, после пробвай с натискане отдясно на "кодове за споделяне" и ни пусни един от посочените от сайта кодове  Peace Или по начина, по който canitka  е описала - важното е да си в опция разглеждане на албума  Wink

И аз да се отчета - няма проблеми със снимка.бг (за сега) - отварям и моите си албуми, и чуждите  Peace

CanitkaHug  bouquet Hug и на мен вече 6 години ми е тъжно и на двете летища - на израелското заради раздялата с любимия, на софийското - заради раздялата с родителите. Но пък и всяко от двете посрещания ме изпълва с радост  Heart Eyes
Мога да си представя с какво нетърпение те чакат вкъщи  Grinning

Мога много да разказвам.... Wink

mimkis, аз мога много да слушам  Mr. Green (чета, в случая).
Аз съм си и Чукча добър читател, не само чукча писател  Laughing

# 124
  • Пловдив
 Оф и аз не знам какво правя . Я сега да видим дали ще стане .

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358571&view=2

# 125
  • T"A
Оф и аз не знам какво правя . Я сега да видим дали ще стане .

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358571&view=2

Супер! Сега иска парола  Peace

# 126
Видях на мимкис снимките ! Мерси, че сподели!

Перах , скица си голяма , особено в Стария град в Пловдив до статуята!  Hug Сладурка !

# 127
Perah,чудесни снимки!Сега като разглеждам снимките,си мисля че името Perah-Цвете  Flowers Rose много ти отива! Peace
Имаш страхотни очи,на снимката изглеждат тъмно зелени или по-скоро пъстри!А този страхотен букет във формата на сърце,явно е подарък от някои които много те обича   loveuuu(при това човека е с много добър вкус  Wink)?
Значи това е прословутата мекица с големината на пица  Joy hahaha Joy!

# 128
Mimkis ,благодаря за паролата и снимките! Grinning

Перах,на мен не ми ги отваря твоите снимки!

Хора, не само ,че часа сменихме,ами и времето едно поспаливо.Само да легнеш и да не ставаш. smile3524много ми е скапано,едно такова мързеливо....

# 129
  • Пловдив
 canitka, да това е прословутата мекица  Joy
 Сърцето,за съжаление не беше за мен.  Cry  Все още не се е намерил човекът ,който да ми прави такива подаръци,но не се отказвам и продължавам да го търся   Peace
  Моя колежка го получи за Св.Валентин от таен обожател. не знам дали  изобщо разбра от кого беше , но поне ни даде да се снимаме с него  bowuu

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 15:11 от perah

# 130
 Perah,желая ти го от сърце!Скоро да ни се похвалиш че си го намерила,или той теб!
Ох,момичета така съм се запалила по един сериал,сега го дават в Бг,но аз го гледам в нета,обаче няма всички серии  Sad.Казва се "dona Barbara".Мисля че и в Израел са го давали newsm78.В главната роля играе Кристиян Майер.Страхотен е!Той участва и в "Зоро","Имението",а аз съм го гледала и в "Наричаха я Луна',който не е много популярен,но на мен много ми хареса  Flutter.Ето го и него самия Heart Eyes: http://vbox7.com/play:3552649f
Някой ако знае от къде мога да изтегля всички серии на филма с превод на български,ще съм благодарна Hug!

# 131
  • T"A
canitka, не бях чувала за него, ще попитам и ще напиша, ако узная от къде има опция да се свали  Peace
perah, с мекицата стана известна  Joy И от мен имаш искрени пожелания за една голяма любов   bouquet

Момичета, да не ви стряскам с постовете си в учебната тема  Peace Постнала съм няколко неща, защото сега ми попаднаха, друг път може и да нямам време за това. А всеки си подбира какво му върши работа и му е интересно, за мен онази тема се превърна в нещо като база данни - да се събере информацията на едно място, пък на въпроси винаги има кой да отговори  Grinning

Приятен ден!

# 132
  Добрютро .

Тиги имаш страхотно артистично и  сладко  дете , благодаря за снимковата почерпка на всички   bouquet

Ух  Tired , Аз нещо си прецаках режима , материал за учене, , гадже и сега т'ва с един час напред. То и назад като си бяхме беше зле , сега докато се настроя  ooooh!
Имам проблеми със съня , спя по 4 часа в денонощието .  Rolling Eyes

Хора ,за следващата тема предавам щафетата на друг . Да не ви дойдат моите оформления  много емотиконечсти и шарени  Crazy Но какво да правя , като ги видя тези човечета и направо  Crazy Детска му работа !   Може би по -следващата пак да ви отменя и да я направя  Wink !
Сега  отивам в готварската да си харесам нещо сладко да спретна . Приемам препоръки за нещо бързо лесно вкусно ...и сладко. Че там не ви чета редовно ,понеже хич ме няма в готвенето  Embarassed Rolling Eyes  Wink
* Мента  имам въпрос , ще питам в готварската . Намини там  Grinning

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 17:07 от Анди (Hard)

# 133
  • Пловдив

Mentha ,canitka , благодаря за пожеланията  Hug

Дано да намеря подходящия човек  Praynig  Времето тече , а годинките много се увеличиха и не ми остава много време /най-вече за да си имам детенце / .

# 134
  • Някъде там...
Поспах сега да почистя  Sad
Перах наистина много хубави снимки  Peace И на мен много ми хареса снимката с паметника-оригинална идея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт