За банани, "млечен път", БУРГАЗлии вече на "Кръстопът"

• 18 767
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
На Рилска? Хайде още една съседка  Joy Joy!
Забравих да честитя на именичката и на други, ако има такива!   bouquet
И enevitable специално поздрави за бившия ми съученик  Party

# 106
  • Бургас
Благодаря ви за пожеланията... това чакане си е... Rolling Eyes Confused
А колкото до името, Албена съм, ама ... ей ме на и мен с имен ден днес... от няколко години знам  Mr. Green
Reni27,  с това хубаво време дето предстои, да се видим пак в някоя градинка на квартала... поне е близо да се дотътря Simple Smile

# 107
радостче,мерси -кажи сега кога да ти го изпратя да почерпи smile3502 newsm24

# 108
  • Бургас
Ми Камито продума снощи нещо за Хавайче-то, освен утре да направим едно кафенце там  Laughing /по махленски/

# 109
става ,ама аз заради него ще почерпя-на женски седянки него не го вземам-всяка жаба да си знае гьола и пола Twisted Evil

# 110
  • Бургас
Вие си знаете! Ние сме както дойде, женски, смесени, много не се замисляме. Ще ви свикнем до лятото, тогава ходим на Етнографския. Хайде, обадете се ако решите нещо.

# 111
не бе аз не заради друго ,ама да се наспи момчето, че много нагорно му идват смените,пък това за гьола и пола някак си много в рима ми дойде и да не ви лиша от таланта си ........ Embarassed
на хавая спокойно ли е да взема малкия нимизей софия и вие към колко имате готовност за сутришно питие

# 112
  • Бургас
Ами то уговорка още няма, както си я направим ние. Нека Камито да се наспи утре, пък и то времето нали ще мърдаме. Като станем ще се разберем, ама няма да е преди 11, поне аз преди тоя час няма да мога. Лека от мен  smile3507

# 113
Кажете ми къде мога да отида и да ми леят куршум? Бабата от съседния вход почина и сега нямам представа,а имам нужда.

# 114
  • Бургас
Аmelia беше питала за кукления театър, за по-малките е страхотна постановката "Макс-катеричката", "Забава в горската дубрава" е много хубава за най-малките, но нея отдавна не са я давали.  Според мен "Яйцето", макар и не ми допадна особенно, е за предпочитане пред Червената Шапчица, синът ми не можа да я догледа до края-тя е с по-дребни кукли и самата постановка най не ми хареса от всичките други които сме гледали.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:19 от ribka

# 115
  • Бургас
Кажете ми къде мога да отида и да ми леят куршум? Бабата от съседния вход почина и сега нямам представа,а имам нужда.

При баба Пагона в Лазур ,ама да се включи някой да каже адреса ,че аз имам много бегла представа къде е .

# 116
блокът мисля е номер 9-точно като минеш под тунела на хепито или този първия дълъг блок или зад нго успоредния му,вторият вход,етаж 2-ри ляв

# 117
    Ахче в блока до църквата има една баба, май Стефка беше. Ще ти пиша после точния адрес.

# 118
  • Бургас
Ахче, в Славейков има една жена, бъргарка е, казва се Ирина. Така пише и на звънеца,,3-ти вход, обаче не знам блока, кой номер е. Поли ми беше дала адреса.
Като се завие от ОМВ към пиргос плод, в първата се завивя надясно, подминават се 18 етажните блокове и първия успореден блокот лявата страна. Дано си ме разбрала. Трябва да си носиш шише за водата.
Успех

# 119
  • у нас
    Ахче в блока до църквата има една баба, май Стефка беше. Ще ти пиша после точния адрес.

предполагам става дума за църквата в "Изгрев". Първото име не съм записала, но фамилията имам и телефон. Ако искаш ми пиши на лични да ти ги дам, щото не мисля че е редно публично да пиша тел. й номер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт