За банани, "млечен път", БУРГАЗлии вече на "Кръстопът"

• 18 797
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички.

Най-близко ми е тук в Изгрев до църкавата. Sinara, да пиши ми ЛС.

# 121
  • у дома
Някой може ли да ми препоръча добър детски офталмолог?

# 122
Къдье сти бье Embarassed
Изгубих ви нещо...

Много ли е късно за запис Rolling Eyes
Аз съм като ранена корнида. Снощи имах хубава вечер bowuu За малко да завърши неприятно, подведох се по разни хора и вече имам "ню чалга икспириънс" Joy.
Десет минути! Толкова издържах, одъртявам Joy

Честит имен ден на Бен!
Ти още ли се две в едно бе, жена! Айде, не остана служба Wink

# 123
Проста Мария , ако не ти е спешно Кузнецов  Peace

Ми Камито продума снощи нещо за Хавайче-то, освен утре да направим едно кафенце там  Laughing /по махленски/

За вчера - първа писта бях, ама днес свалям температури и правя опити да пресичам разни бълвания отпред и отзад  Tired та мен поне не ме бройте. За следващия уикенд съм готова

# 124
  • у дома
Благодаря Амелия, на един хал сме с теб  Tired

# 125
  • Бургас
Честит имен ден, Бен!(с малко закъснение, но от сърце). Пожелавам ти здраве и скоро да гушкаш вашето съкровище! Hug

Кате, такъв икспириънс и аз не бих понесла, сигурно са ми станали префинени ушите?! Mr. Green

Анита,  welcome Не се притеснявай за правописните грешки. Мисля, че е по-добре да запизим добрия тон, а не да си броим грешките. Има хора в този форум, не нашият подфорум, които само това правят - следят за грешки всякакви. Надявам се, че не сме от тях.  Peace

При нас също е "весело". Малката е с кашлица и хрема, голямата е в изолатор при едната си баба, че пипна някаква заразна ангина от предучилищната.  Sad

Ками, Проста Мария, бързо да се оправят душиците. Hug

# 126
  • Oslo
Здравейте момичета Hug
Аз не пиша във вашата темичка защото децата ми са по-големи, но сега имам нужда от инфо и ще ви помоля да ми помогнете. Интересува ме как протича детски рожден ден в детския кът на Операта - бр. деца, консумация, цени, продължителност - общо взето всичко... Малкият ми син има р.д. след 10 дни и иска да празнуваме там, а аз нямам никаква информация. Благодаря предварително, в случай че някоя мама се отзове на молбата ми Praynig

# 127
СтелиЯни , че колко са ти големи децата  Wink
За РД в Операта - и двете ми деца там са били най-доволни  Peace
Продължителност: 2часа; цени: 8-9лв на дете е меню+ползване на детския кът, а възрастните са на свободна консумация; бр.деца - не знам да има органичение, просто детските столчета са опеделена бройка и ако децата са повече, трябва да са правостоящи... ама от опит, винаги си седят празни столчета, от лудуване няма време за заседяване  Mr. Green... Няма аниматори, но аз съм канила за баткото там актриса и мисля, че и ти ако искаш да си поканиш клоун или нещо такова, няма да имаш проблем. Най-добре звънни и питай утре на тел. 841 637   , но след 11ч.  Peace

# 128
  • Oslo
Amelia   - благодаря много! Hug  - още утре ще се обадя за подробности!
Големите ни както виждам са наборчета, а малкия сега ще навърши 7.

# 129
  • Бургас
Ха, Стелияни, ние сме двете в темата на петокласниците. Влизай и тук, весело е  Hug

# 130
Честит имен ден на Бен и от мен с голямо закъснение!   bouquet

Времето напоследък е просто прекрасно и с толкова разходки не мога да сваря да ви прочета!

На бебчето на една приятелка му е излязло нещо като лишейче на крачето. Какво може да е според вас? И има ли някой координати на добър кожен лекар?  Детенцето е на 3 месеца.

За срещи съм на линия, ако ме искате!

# 131
  • Бургас
Продължителност: 2часа; цени: 8-9лв на дете е меню+ползване на детския кът, а възрастните са на свободна консумация; бр.деца - не знам да има органичение, просто детските столчета са опеделена бройка и ако децата са повече, трябва да са правостоящи...

Минимум 5 деца ми бяха казали на мен.

mari_ana, моите и двамата са с проблеми от бебета, баткото вече го израстна, а бебка я водих при д-р Йотова в кожното и само с козметика се оправиха нещата. Тя беше с лишеи по бузките и по ръчичките. Също съм много доволна и от д-р Паздерова пак в кожното.

# 132
А за Орешкова някакви отзиви?

# 133

mari_ana, моите и двамата са с проблеми от бебета, баткото вече го израстна, а бебка я водих при д-р Йотова в кожното и само с козметика се оправиха нещата. Тя беше с лишеи по бузките и по ръчичките. Също съм много доволна и от д-р Паздерова пак в кожното.

И дъщеря ми е с подобни проблеми. Водя я при Йотова. Тя е шеф на кожното. Само с козметика се оправят нещата. Но от време на време пак и излизат.

ПП. Извинявайте за "нахълтването", реших, че мога да бъда полезна.

# 134
  • Бургас
На Гери й излязоха едни ситни пъпчици до носа на едната буза и я водих при Орешкова. За сега съм доволна, но лечението още не е приключило така че е рано още да казвам категорично.

Общи условия

Активация на акаунт