Пролетта през Шумен преминава, лятото след нея се задава...

• 21 392
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Рали, Гале благодаря и на вас! Peace

Рали, мила, ще стискам утре сутрин много силно палци, всичко да мине по вода!!! Hug Дано от това раждане да имаш само хубави спомени! И като излезеш от упойката да се похвалиш. Simple Smile

# 61
Рале,ще стиска ме палци PeaceПожелавам ти всичко да мине  леко и безпроблемнно.УСПЕХ!!!

# 62
Благодаря ви!  bowuu Утре сутринта от 8:30 нататък ще ме качат на масата, дано няма други преди мен, че да чакам. Целувам ви всички! Heart Eyes

# 63
Има ли новиниииииииииииииии!?

# 64
Имаме новиниииии.Имаме си момченце
 newsm10.Да е жив и здрав и само да радва мама и тати.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 11:59 от tedi_eli

# 65
Имаме новиниииии.Имаме си момченце newsm10.Да е жив и здрав и само да радва мама и тати.

# 66
Извинявам се че нахлувам в темата ви,аз съм позната на Ралито и не мога да не я поздравя.
Рали,да ти е жив и здрав и много да те обичат мъжете ти bouquetТи си мама героиня smile3501

# 67
Рале, да ти е жив и здрав бебко! На теб бързо възстановяване ти желая.
Дайте още инфо: Как е Рали, бебето? Как се казва? Колко се роди?......

# 68
Честито Рале!!!Да ви е жив и здрав малкия мъж, да расте силен и умен и да очарова всички около вас!!!  А на теб бързо възстановяване!!!

# 69
  • Smallville
Рали,мила,честита ти рожбичка,да сте живи и здрави!!!! Много бързо възстановяване!!!

# 70
Рали, честито и от мен!
Да расте здрав, силен и красив малкия човек!
Бързо възстановяване на теб и много целувки!!!

Теди, пиши нещо повече, как са, колко е голям бебока, че тя очакваше голямо бебе? Simple Smile

# 71
  • където има любов
Рали, smile3525 честит юнак!Да е здрав и умен и да ви радва!

# 72
Сега говорих с Рали. Simple Smile И двамата с бебчо са добре, тя звучеше малко унесена, но е нормално след упойката.
Влади се казва бебо, родил се е 3150кг., 49 см.
Да им е жив и здрав още веднъж. Hug

# 73
Аз бях толкова развълнувана днес,че забравих да пиша за подробностите. EmbarassedРали все още я боли,но инъче е добре,всичко е минало ок.Бебчо също е добре,казва се Владимир и тежи 3,150
кг.

# 74
Кари мила аз докато пиша и ти си побликувала отговор.Изпревари ме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт