Пролетта през Шумен преминава, лятото след нея се задава...

• 21 398
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичеталтърся лятна количка за момиче ако някой има да ми прати снимки на имейла
cheren4a@abv.bg

# 91
  • Mediterraneo
Хора, Кари не се е логвала два дни, някой има ли информация дали са добре с Яна? С този ентеровирус, който бяха хванали...

# 92
  • където има любов
И аз това се зачудих newsm78.Трябваше ми да я питам нещо ,но не я намирах и в скайп ,дано са добре!

# 93
Привет най - накрая и от мен!   wavey
Най - после вкъщи и ни е много хубаво. Сега и двамата ми малчугани спят и аз се възползвах. Вчера качих клипчетата, а снимките днес. Давам ви линковете снимки , клипчета
Благодаря за страхотните поздрави и пожелания, пожелавам на всички ви такова щастие.
Моя мъж с такава гордост и умиление говорил на свекървата, че вече си имал две дечица, които след време щели да му помагат.  Heart Eyes
Относно Кари и аз се зачудих, че и в скайпа даже я няма  newsm78, ще й звънна по някое време да я чуя.  Peace
Хайде за сега стига ви толкоз.  Grinning

# 94
  • Mediterraneo
Рале, прекрасен е  Heart Eyes Сега си оправи и лентичката  Wink

# 95
Момичета, тук съм. Hug Просто 2 дни не можех да се надигна от леглото.  Sick
Яни вече е ок и аз натам вървя. Peace

Светле, кажи какво има?

Рали, стахотен сладур. Добре сте си дошли у вас!

# 96
  • Smallville
Рали,какъв сладур,сякаш позира на снимката Flutter,да го схрускаш..
Кари,пази се много,и аз нещо не съм добре,че не знам. Какво витае във въздуха,само вируси май Sick

# 97
Рале, добре сте си дошли у дома. Прекрасен е малкия, направо невероятен.
Кари радвам се, че сте по-добре. Много гадни тези вируси бе. И моя мъж го изкара и то доста тежко.
Ние вече мога да кажа че сме добре. Дано така да продължава Praynig

# 98
Пазете си децата!!! Дочух, че имало епидемия от морбили. Протичала с много висока температура. По възможност не ги събирайте с други деца.

# 99
Леле сега пък и морбили ли? ooooh!
Половината град с ентеровируси, Дидка каза за менингит в инфекциозно, сега и това...ужас.
Пази Боже! Praynig

Ани, как е Ивко? Поотмина ли му?

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 23:00 от Кари

# 100
Освен менингит имаше и морбили, ама децата нали имат ваксина, опасността е по-скоро за нас.

# 101
  • Smallville
Усетихте ли земетресението снощи?

# 102
  • Mediterraneo
Усетихме го  Confused Бяхме се натъркаляли със Силия и по едно време тя ми вика- Ако не клатиш ти така лошо леглото, да знаеш, че е земетресение  Shocked

# 103
Ние пък в къщи нищо не усетихме, нали сме на първия етаж!
Ох тези деца, понякога такива умотворения казват, направо да се чудиш откъде им идват в малките главички. Дени вчера, както си обядваше, без никой нищо да и е казвал заключи: Ох, страхотно е да си малък!!!  И ние всички в къщи  smile3556  Апък каква цветуща псувня е чула отнякъде, направо не е срам да ви я кажа. Вървим си по центъра преди няколко дена и тя изведнъж започва да вика: П....ка ти майчина,  п...тка ти майчина, и така 4-5 пъти, при което аз и запушвам устата, а възмутени баби и дядовци ме изгледаха лошо, направо потънах в земята от срам. Иди им обяснявай, че у вас никой не псува, и че дори не знам откъде я е чула. 

# 104
Здравейте,момичета! Simple Smile

Имам нужда от малко помощ-можете ли да ми  препоръчате хубав хотел в Шумен и да ми подскажете кой е най-добрия ресторант ?

Май ще гостуваме в града съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт