Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 073
  • 505
  •   1
Отговори
# 255
Аз живея в Лазур и нз с кой номер на градския транспорт мога да стигна до Мол Бургас Плаза......моля ви помагайте............

# 256
  • Бургас
Аз живея в Лазур и нз с кой номер на градския транспорт мога да стигна до Мол Бургас Плаза......моля ви помагайте............
Ще се качиш на 211 от трета поликлиника или на маршрутка №1 и  слизаш на последните им спирки,дори си мисля,че 211 е по-добре,малко по -близо е последната му спирка до Мола.

# 257
Тъкмо се връщам от Мол-а.
Отидох до новооткрития магазин на Mothercare. Смятах да напазаря доста неща, понеже разглеждах каталога и английския сайт - цените ми се видяха добри!! Е, но не и в нашия магазин #2gunfire
Направо паднах от високо!
Е, то бива, бива да сме прецакани, но чак пък толкова!
Цените са двойни!!!
Един обиколник за кошарка, който в сайта е 20 паунда, тук е 95 лв!!!
Боди за новородено е  53 лв!
Е, все съм склонна да давам повече пари за качествени дрехи, но при условие, че ги виждам на едното и на другото място и че разликата е фрапантна - НЕ. Този път ще ме извиняват и да си ги носят!!! #Cussing out

Напълно си права и в софийския MALL цените са такива Shocked Ако няма разпродажба не си заслужава, но правят хубави намаления  Peace
Виж тук http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/conditions.php

# 258
здравейте момичета! Hug
и аз планирам да посетим с мъжо мола ви, но за целта детето ще бъде пратено при баба.
така ви завиждам за Старбъкс-а и кафенцето с малинов сироп. тия дни ви изчетох писанията.
раздвам се че са отворили Мадъркеър-а, но някои цени наистина са доста височки. аз съм пазарила на малката от София и каквото сме взели е било добро качество.
имам една чанта от Nine West и като си харесах обувки, очудването ми беше голямо, че цената им в долари е доста по-ниска отколкото тука. сега гледах в сайта и едни сандалки, които там са 79 $ а тук 178 лв.
но както и да е... да ви е честит мол-а и ще го посетим с удоволствие.  bouquet

# 259
Хехе , най-накрая и ние си имаме нещо , за което варненци да завиждат  Mr. Green  , няма само ние да завиждаме , я!

elidivka   заповядайте  Hug

# 260
 newsm78 къде точносе намира мола?аз съм от бургас,но сега живея на друго място. много ми е интересно къде са го построили

# 261
Точно под Техномаркет , в посока гробищата , където са автокъщите.

# 262
# 263

Напълно си права и в софийския MALL цените са такива Shocked Ако няма разпродажба не си заслужава, но правят хубави намаления  Peace

Ох, не мога да чакам до намалението, нещата ми трябват сега. Нали ще се "обебвам" другия месец  Laughing
Но явно няма да са от там ...
Ето, това комплектче примерно - както виждате е 20 паунда, намалено на 15
http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-8-piece-gift-set/dp/B0 … UTF8&mcb=core    беше 85 лв в Мол-а. За сравнение в Марк & Спенсър има такова, което на мен лично даже повече ми харесва и там е 55лв.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 18:03 от Maria-Chiara

# 264
И аз днес влязох в прословутото Mothercare.Няма такива цени.Аксесоарите ми се сториха добре,но дрешките...  ooooh!
Гледах една супер тънка блузка за новородено в розовко,цената и беше 34лв...

Но спалните комплекти бяха просто уникални,много красиви  Flutter

# 265
Maria-Chiara имаше ли летни колички в магазина, ако си обърнала внимание ...  newsm78 нещо такова

# 266
  • London, baby
*RedFox*, не знам дали ги има в Mothercare, но в Пикадили има Макларън.

# 267
Maria-Chiara имаше ли летни колички в магазина, ако си обърнала внимание ...  newsm78 нещо такова

Да ти кажа, не видях колички newsm78 ..... но може и да съм пропуснала.
Щом им ги има в каталога, трябва да ги предлагат ... или ако нямат налична, с поръчка  Thinking...

# 268
Хехе , най-накрая и ние си имаме нещо , за което варненци да завиждат  Mr. Green  , няма само ние да завиждаме , я!

elidivka   заповядайте  Hug
ooo на мен Буграс ми е голяма слабост. просто няма начин да не си намеря повод за разходка до вашия град. имаме роднини и от малка редовно го посещаваме. а сега покрай Мол-а ето ти повод пак да се разходим- последния път беше на 8ми март и си изкарахме страхотно. 

# 269
  И аз го посетих най-накрая Мола. Не е лош, предполагам като отворят и всички магазини ще стане още по-добре. Но пък в Карфур втори път няма да отида  Stop Поне за сега така си мисля, няма такова чакане просто, точно час и 30мин стоях на касата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт