С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 626
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на Алекс!!!  bigdance2

Да Ви е честит днешния празник момичета - Цветница!!!

# 271
Диди да ви е честито порасналото момченце - много , много да ви радва!
Честит празник на всички!

# 272
Диде, честито на рожденика! Много усмивки и безгрижно детство!
Весело празнуване!

Някое цветенце нямаме ли в темата?
  bouquet

# 273
Честит рожден ден на Алекс, много да радва мама и тати

Цветя за мама

И за всички, които празнуват днес

# 274
Диде, честити ти празници в последните дни! Здраве и щастие на Алекс! На вас щастлив семеен живот!

Честито и на всички, които днес празнуват имен ден!

Дано е хубаво времето в Добрич, да има хора и парички от базара! Peace

# 275
Честит празник  на всички ! много здраве , щастие и късмет! smile3525

# 276
Диде,да ти е живо и здраво порасналото момче!

# 277
Дидка, ЧЕСТИТ МАЛЪК ВОЙВОДА! ДА ТИ НОСИ САМО РАДОСТ!  И пак благодаря....

Момичета-равносметката от днешния благотворителен ден- 526 лв и  48 ст.

Благодаря ти Добрич!

Останаха много малко неща за Великден, но тази седмица "ние" Confused ще купим два картона дървени яйца Данчето да украси. Много ги търсеха хората.
И...ОБЩИНА ДОБРИЧ НИ СЪСТАВИ АКТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ! ДВЕТЕ ДАМИ, КОИТО ПИСАХА АКТА БЯХА ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕНИ, ЧЕ МИ ДОЖАЛЯ-ДОЖАЛЯ МИ ЗАЩОТО ПО ВСИЧКО ЛИЧЕШЕ, ЧЕ СА ПРАТЕНИ УМИШЛЕНо.К рай нас имаше десетина продавачи на шекерки и върбички, но за тях нямаше такива празнични "честитки".
Да отбележа-аз бях много мила, поздравете ме за което Laughing, и им подарихме китки здравец, защото на този свят ден трябва да се прави само добро, както и през всички останали дни, разбира се.
Весел празник на всички! smile3525

# 278
  • Bulgaria-Italia
Цитат
И...ОБЩИНА ДОБРИЧ НИ СЪСТАВИ АКТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ! ДВЕТЕ ДАМИ, КОИТО ПИСАХА АКТА БЯХА ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕНИ, ЧЕ МИ ДОЖАЛЯ-ДОЖАЛЯ МИ ЗАЩОТО ПО ВСИЧКО ЛИЧЕШЕ, ЧЕ СА ПРАТЕНИ УМИШЛЕНо.К рай нас имаше десетина продавачи на шекерки и върбички, но за тях нямаше такива празнични "честитки".

smile3501  Да живее България !!!!!!!!!!!

Честит Рожден Ден на Алекс!Да расте здраво и послушно дете.Да радва мама и тате

Честит Празник и на тези,които носят имена на  цветя!

И честит великден на празнуващите го днес!

# 279
Забравих- Честит празник на всички именници! И на празнуващите Великден днес -честито Възкресение! easter baloni

# 280
  • Добрич
Честит рожден ден на Алекс!
Много здраве и безгрижно детство!

Честит празник на всички празнуващи!    bouquet

# 281
Здравейте на всички от форума!  Пиша за първи път и като начало ще кажа само БРАВО за базара Краси, едно голямо благодаря, а пък акта не го мисли заедно ще се справим.

# 282
И още нещо по повод скандала с лелката - вероятно всеки е прехвърлял страници от библията и писанията за Христа. На едно място се казва следното /по повод богохулстване/ "Не го съди Господи той не знае какво говори...". Нека подминем инцидента с усмивка, лично аз съм безкрайно щастлива че имам тази възможност да познавам доста майки от "СВ. МИНА", осмислих доста неща в жиота си и станах по-богата.../да пояснявам ли с какво/. Давам безусловната си подкрепа за всяко едно начинание на сдружението и благодаря на една бележка залепена на една врата.

# 283
Благодаря на всички,които се включиха в базара.Акта,който ни направиха е нищо сравнение с това,че ще помогнем на още едно дете.Покрай заболяването на Марти Благодаря на Бога,че ме запозна с такива всеотдайни и прекрасни хора като вас Краси,Диде и Пепи. newsm51

# 284
новата , колкото повече сме заедно-толкова по-добре- и в хубавите и в лошите неща.
Никой нищо не може да направи сам!
Вчера впрочем, докато ни пишеха акта имаше доста хора на "опашката" и хората се нахвърлиха срещу служителките, че не затова получават заплати от данъците на гражданите и прочие... Помолих ги на този свят ден да не вдигаме гюрултия за нещо,от което не зависи живота ни и прочие...
Хубав и стремителен ден на всички! Ще пробвам да пусна снимки още днес-нали съм малко руса Joy  малко ми е трудно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт