Кухни - 21ва тема

• 41 871
  • 295
  •   2
Отговори
# 30
Ние напредваме с ремонта,тази седмица вече трябва да поставят кухнята Hug

# 31
Записвам се вече да ви следя. Избрахме си фирма за обзавеждането. Още сме на етап проекти, но мога поне тях да покажа. В понеделник трябва да сме се спряли на вариант и да поръчваме.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358231&pid=11293806
На мен също визуално много ми хареса първия проект. Само че не видях нито едно чекмеждже. Би било много неудобно, ако не са предвидени чекмеджета поне за прибори. А може би има, но са вътрешни (за да не се нарушава линията на шкафовете) newsm78

# 32
  • София
Я и аз тук. Кухтята реално е готова отдавна, но с довършителните работи сме още назад, сега обаче трябва да слагаме ламината и след него идва кухнята. Ако не я изпишем супер бързо тази тема, може и в нея да ви покажа кухнята  Grinning

Спокойна, и на мен ми харесва първият вариант и добре си решила да не е в цвят...така и просто перфектна.

# 33
Спокойна, и аз съм за първия вариант.  Peace И моята идея за нашата кухня е такава, само, че се притеснявам, че няма да може да се спази линията (ще се вижда най-малко съдомиялната, за пералнята още незнам). Но така е супер  Party

Много благодаря за линковете  Hug

# 34
  • София
Записвам се вече да ви следя. Избрахме си фирма за обзавеждането. Още сме на етап проекти, но мога поне тях да покажа. В понеделник трябва да сме се спряли на вариант и да поръчваме.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358231&pid=11293806
На мен също визуално много ми хареса първия проект. Само че не видях нито едно чекмеждже. Би било много неудобно, ако не са предвидени чекмеджета поне за прибори. А може би има, но са вътрешни (за да не се нарушава линията на шкафовете) newsm78
Чекмеджето за приборите е точно под фурната, т.е. вдясно от мивката.
Миялната може и да се вижда. но т.к. е с вкопани дръжки кухнята, и тя ще наподобява дръжка. Пералнята ми е в пералното помещение в банята, така, че нея не я мисля. Радвам се, че ви харесва. Сега почваме да си харесваме уреди и отивам да чета отзиви.

# 35
  • Пловдив
Ето малко и от мен.Скромно и удобно.   http://picasaweb.google.bg/gin4e32/IUBJcH?authkey=Gv1sRgCOCBsIieo-exPg

# 36
gin4e32 ,много ти е хубава кухнята.
Аз първо се бях спряла на този цвят, но промених решението си в последния момент.

# 37
  • Пловдив
Благодаря ти Алекс.в началото когато избирахме цветовата гама с мъжа ми ,бяхме на различни мнения.И до последно не можех да се съглася с него да бъде в такъв цвят,но и той не стъпваше.Но когато видях кухнята в целият и вид много ми хареса и не съжалявам за избора.

# 38
  • Варна
Харесва ми съчетанието на цветовете. Планираме и нашата да е в подобни цветове. Доволна ли си от лаковото покритие? Аз малко се чудя дали няма да смалява и без това малката ни кухня (4-5 кв.м) цветът, който сме избрали (бордо). Колко голяма е всъщност кухнята ви?
Да си я ползвате със здраве!  Grinning

# 39
перфектна е , с една малка забележка - контакти и ключове на 220V е добре да бъдат под горните шкафове, а не до плота, като предпазна мярка от заливане с вода ! newsm78

# 40
gin4e32 Честита кухня и с здраве да си я ползвате. Много е хубава, и аз много се чудех дали да не направим нашата червен лак но после се отказах.
 newsm44 И сега няма как да не подскачам, но преди няколко минути си тръгна майстора, много зор видяха със съдомиялната и сега чак приключиха. Малко да оправя и веднага ще сложа снимки. Да си кажа още не мога да свикна с новата кухня и с гледката, но в сравнение с предната е 6 +. После ще пусна снимки и дано да ви хареса. А завършената стая ще я пусна след 1 седмица, като дойде масата и килимите и пренесем другите мебели.

# 41
  • София
Ето ги и моите любимци Арта България: Мебели по поръчка
Предлагат всякакви мебели по поръчка и то супер евтино!!!
Какво значи супер евтино? На теб за какво и колко ти обявиха?
Аз поразгледах, цени няма, а нищо не ме впечатли точно в този сайт. newsm78

Ами правиха ми всекидневна по поръчка и ми излезе с около 700 лв по-евтино от всички останали на които паказахме проекта.
Сайта им е нов, по-рано бяха към сайта на Мебели "Ломбардо" http://lombardo-mebelsbg.com и явно не са си прехвърлили данните още.

# 42
  • Пловдив
Харесва ми съчетанието на цветовете. Планираме и нашата да е в подобни цветове. Доволна ли си от лаковото покритие? Аз малко се чудя дали няма да смалява и без това малката ни кухня (4-5 кв.м) цветът, който сме избрали (бордо). Колко голяма е всъщност кухнята ви?
Да си я ползвате със здраве!  Grinning

Благодаря,
Кухнята ми е от една седмица и не мога да кажа дали съм доволна от лаковото покритие.Красиво е но като гледам  само да го пипнеш и остават пръсти по него,може би не е толкова практично... но така ще бъде .Ще бърша  по-често(да си вярвам ли).   

перфектна е , с една малка забележка - контакти и ключове на 220V е добре да бъдат под горните шкафове, а не до плота, като предпазна мярка от заливане с вода ! newsm78

Наистина си права,но не се замислих по-рано.Но да се надявам, че  няма да има проблеми.

# 43
# 44
Добро утро
Давам начало на новата седмица със снимки
Има още довършителни работи но след седмица две всичко ще е наред
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11331635

Общи условия

Активация на акаунт