"Изостанали ли сте"?

• 43 286
  • 559
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Карлсон и бате Гойко
не са ми познати Laughing

Ох, по време на моите тинейджърски години се употребяваше много  дърво  ooooh! ; някой който седи като дърво, държи се като такова... и е .....
абе изобщо дървен и задръстен Laughing Задръстен е някой, който не пуши, не пие и не ходи на дискотека, с две думи хубоу мом4е Wink

И ко муй убавото - дърво  Mr. Green

при нас пък вместо дърво, се ползваше цепеница  Mr. Green май жаргонът зависеше и от гимназията, в която си  Thinking

# 451
Цитат
Карлсон и бате Гойко
не са ми познати Laughing

Ох, по време на моите тинейджърски години се употребяваше много  дърво  ooooh! ; някой който седи като дърво, държи се като такова... и е .....
абе изобщо дървен и задръстен Laughing Задръстен е някой, който не пуши, не пие и не ходи на дискотека, с две думи хубоу мом4е Wink

при нас пък вместо дърво, се ползваше цепеница  Mr. Green май жаргонът зависеше и от гимназията, в която си  Thinking

или  бастун   Mr. Green

# 452
Или галфон / борсук...

# 453
Галфон ми е звучало винаги много гадно, а дори нямам представа какво е Rolling Eyes
Нито пък алфонзо  newsm78 Последното беше ли популярно там по вашите гимназии Wink

Цитат
Ох, по време на моите тинейджърски години се употребяваше много  дърво  ooooh! ; някой който седи като дърво, държи се като такова... и е .....

Аз за задръстен имах предвид като казах хубаво момче , а не за дърво драга  Wink

# 454
Карлсон - за момче/мъж, който не е много в час...щото е горе на покрива/черешата/изобщо не е на земята

Бате Гойко - е там само трябва да се изгледа клипа на песента и става ясно, че се говори за индианци Laughing

Добавям и калмуц, чиляк, ТеХеранец във Варненско... Rolling Eyes

# 455
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Какво е калмуц? Другите са ми ясни

# 456

А ТеХеранец какво е? Аз съм от Варна, но не съм ги чувала тези, освен "чиляк".

# 457
техеранец е от толбухин ... ей тук е обяснено  Wink
http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left& … ater=MzAyMTsxNQ==

# 458
хехе, много хубаво е написано.
пп - даже разбрах, че Виница е баровски квартал.
ппп - и не знаех, че зад Операта има травестити, преди бяха в градинката до гарата, тя така се и казва - педераската градинка.

# 459

Глупав, елементарен и мързелив човек(мъж). Чувала съм го и като калмук - предполагам, че произнасянето зависи от кой край на татковината си )))

# 460
  • Spain
Joy Joy Joy отдавна не се бях смяла така , много добре я е изтипосал Варната

# 461

Бате Гойко - е там само трябва да се изгледа клипа на песента и става ясно, че се говори за индианци Laughing

Аз пък що си поmислих, че за другаря Бойко Б. става въпросТ  newsm78

# 462

Аз пък що си поmислих, че за другаря Бойко Б. става въпросТ  newsm78

Хе,още помня ГеДеРейските филми с бате ви Гойко Митич-Голямата мечка.

# 463

смях се ,ама чак много -не!...
приемам го като пародия и гротеска ,точно както е написано накрая  Wink
но имам една забележка -не се казва ´´варналия ´´  Naughty  , а варненец - ето ,по това ще познаеш кой не е от Варна   Mr. Green

# 464
  • Am Dorf (BB)
Ей, от седмица съм в България, но тук "да те нахранят", явно, е много модерно ooooh! Изприщвам се вече като го чуя това.

Общи условия

Активация на акаунт