"Изостанали ли сте"?

• 43 419
  • 559
  •   1
Отговори
# 285
не са солети,ами са едни по твърди малко като ядки ама не мога да ти ги обесня трябва да ги опиташ има с различни вкусове пиле,къри и т.н.
не мога да се сетя за вариант на нещо такова по света
малко са и като вид ядки ама много твърди в крайна сметка незнам точно от какво се правят

# 286
  • T"A
Какво представляват "хрупанки"-те. В смисъл, ако вляза в магазин и си поискам пакет "хрупанки" какво ще ми поднесат?
Срещам го много често във форума и се замислих - солети, бисквити, пуканки...ама "хрупанки" newsm78

Ами, това е вид снакс   Joy Обаче "хрупанки" е симпатична дума. Нещо, приготвено от различни брашна (може и от оризово напр., но пшеничното преобладава), овкусено с пикантна подправка, твърдичко, хрупкаво, в дребен размер (заради което и се препича), различни форми... Продават го там, където са ядките напр. и го консумират, както ядките (върви с бира  Mr. Green)

това пък не знам как го намерих ->http://www.hrupanki.com/

# 287
Ами, това е вид снакс  

ooooh! Изоставам определено! Даже и не помислих, че може да е нещо такова, защото почти десетилетие на тези зърнени закуски им се викаше снакс, зрънчо, зайо-байо...
Да, определено думата е по-симпатична от снакс Laughing

# 288
ми точно че те не са снакс защото са многопо твърди от всички видове като пелетите са на твърдост да не кажа и повече

# 289
Ясно...С една дума - хрупанки Laughing

# 290
Да Laughing ,между другото ако имаш възможност опитай ги може да ти харесат.
А някои сеща ли се за някаква друга храна или напитка която я има в бг и е излязла на скоро?

# 291
Нямам идея за какво става въпрос Shocked
Гаранция съм от изостаналите

# 292
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Да Laughing ,между другото ако имаш възможност опитай ги може да ти харесат.
А някои сеща ли се за някаква друга храна или напитка която я има в бг и е излязла на скоро?
Кубети, не са много от скоро, но все пак...Те са като хрупанките ,но с кубична форма и различни вкусове - пиле, пица. Даже има и с вкус на таратор, струва ми се. Според рекламата много вървят с бира  Simple Smile

# 293
Аз в момента влизам в крачка, ама да ви кажа честно - шокирана съм от цените.  #Crazy

Но по темата - някой знае ли какво е "Прошу"?  Wink

# 294
прошу незнам ама прошуто е вид мезе като пъстърма но с друг вкус и се реже на листчета колкото вестник и се накъсва/при нас в заведението го имаше кадето работех в бг/,но нз дали питаш за това

# 295
  • E-CLM & CH-VD
Но по темата - някой знае ли какво е "Прошу"?  Wink

Превод, моля  Flutter, да не си отивам към Бг неподготвена  Laughing

# 296
Срещах го като прУшу, храна е, но какво точно не знам.  Embarassed

# 297
а прошуто се пише точно така с о не с у така че незнам
да не е нещо китаиско или японско така ми звучи

# 298
  • в едно миланско село

не, то4но проШуто имат предвид.
така и не ми стана ясно заЩо му викат така, не мога даже майка ми да оту4а, въпреки 4е идва в Италия достатъ4но 4есто от 20 години насам  ooooh!

# 299
Може, не претендирам, защото не знам как се пише и какво представлява. Може там, където го стещах с У и без -ТО , да е написано грешно. Но беше някъде във форум за храни.

Общи условия

Активация на акаунт