"Изостанали ли сте"?

• 43 263
  • 559
  •   1
Отговори
# 495
Една приятелка от друг град ми звъни късно вечерта и ме пита:

"Тони, кажи ми къде има хотел, близо до еди къде си"?
Аз казвам къде е въпросния хотел и как се казва и я питам за какво й е хотел по това време!?

Тя: "За едни приятели, нелегални"

Пак аз: "Как така нелегални, какво искаш да кажеш"?

А тя: "Любовници бе"

Crazy Laughing

# 496
Малко късно откривам темата, но за сметка на това тя е точно за мен - супер изостанала съм Naughty.
От много години не съм се прибирала в Б-я и това лято така се случи, че се озовах там. Половината от нещата които ми се говореха не ги разбирах и понеже няколко пъти ми се изсмяха, че съм изостанала не смеех да питам за значения. Попадах в ситуации където всички се смеят, а аз се опитвам да разбера първо значението на думите и после целия им смисъл и за капак къде трябваше да се смеем  Crazy

Мисля, че на границата е добре да раздават речник на съвременния български език Grinning

# 497
 като гледам,аз доста съм закъсала с материала,,хич ме няма newsm78 Joy Joy

# 498
А "да изгърмим една липа" знаете ли какво е?  Flutter

# 499
 да изпушим цигара?

# 500
 newsm78 превод моля  Laughing...

# 501
И аз залагам на пушене на нещо.

# 502
Да, пушене е, на марихуана.  Flutter Убийствен лаф, смях се със сълзи като го чух.  Laughing

# 503

имаше някъв израз и с "магистрала" в тая връзка, но не се сещам как точно беше newsm78

# 504

имаше някъв израз и с "магистрала" в тая връзка, но не се сещам как точно беше newsm78

Това си е хай-дрога, за сmъркане на кокаин става въпрос.

# 505

Да, пушене е, на марихуана.  Flutter Убийствен лаф, смях се със сълзи като го чух.  Laughing

Shocked и какво общо имат липите с марихуаната  newsm78

Продължавам да твърдя че се налага издаването на речник за съвременен български език който да се раздава/продава на летището - пристигащи  Crossing Arms

# 506

Shocked и какво общо имат липите с марихуаната  newsm78

Ти сериозно ли?  Whistling

# 507
Ми, сериозно  Blush

# 508
Ми... да кажем метафора някаква - хубав аромат имат и двете, примерно...
Обаче да търсиш някаква дълбоко законспирирана мисъл в лаф не винаги има смисъл.  Mr. Green

# 509
Ми... да кажем метафора някаква - хубав аромат имат и двете, примерно...
Обаче да търсиш някаква дълбоко законспирирана мисъл в лаф не винаги има смисъл.  Mr. Green

Явно наистина няма смисъл да търсиш каквато и да било логика, особено тук  Crazy

липи.... марихуана.....  newsm78 И двете растат високо  newsm78 отказвам се  Crazy Поне знам че за няколко години напред съм запозната с термина ... какво беше? бе, да правим нещо с липи  хахаха липов чай  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт