Къде в Бургас (16)

• 40 115
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • London, baby
Здравейте момичета!

Искам да попитам някой знае ли къде мога да намеря спално чувалче за 3-4 год.възраст(може и по голямо).Но да не  е дебело зимно,а има едни тънки,които са за лятно или пролетно време.Извинявам се,ако вече е обсъждано.

До скоро имаше такива чувалчета в рекламната брошура на Кауфланд.

# 226
Здравейте момичета!

Искам да попитам някой знае ли къде мога да намеря спално чувалче за 3-4 год.възраст(може и по голямо).Но да не  е дебело зимно,а има едни тънки,които са за лятно или пролетно време.Извинявам се,ако вече е обсъждано.

Аз взех за баткото за тази зима чувал от Калогера само там открих хем да са големи ,хем да са по щироки долу ,че все пак той е голям,много съм доволна,така че може да проверши и за летни там

# 227
  • Бургас
момичета, можете ли да ми препоръчате козметичка в М. Рудник... да си има джаджите за почистване на порите на лицето....
досега ходех при една в центъра, но след процедурите лицето ми изглежда мн зле и все с такси се прибирах, ама не ми е рентабилно до м.рудник-давам още 10лв.... така ходенето на козметик ми идва почти 50лв. ooooh!
В новите кооперации до Резвая чух,че има добра козмечитка.Цената на почистването е 35лв.

# 228
  • Бургас
Момичета,благодаря ви за инфото.
Намерих точно това,което търсих - в магазин Делфин.
В Калогера ми казаха,че не правили лятни чувалчета.

# 229
Някой знае ли къде продават ластик около Краснодар или в Славейков?

# 230
От къде мога да купя пясъчник, ама задължително да е с капак...

# 231
  • Бургас
Миналата година купих пясъчник с капак от Полием! Имаха каталох с различни видове и ми го доставиха за 2 дни. Цяло лято стоя на двора и Краска доста играеше там. Хубаво и практично е да има капак- първо заради котките и 2ро заради дъжда.  Peace

# 232
Златна си! Simple Smile
И най-вече заради котките! Simple Smile

А цена помниш ли? На Чико ли е?
И аз тях съм харесала, ама никъде не намирам. Май наистина с поръчка ще стане работата. Още утре ще прескоча до там...

# 233
  • Бургас
ха сега де! Ни цена помня ни на коя фирма беше! Ама е много хубав, зелен, костенурка. Ако не ме домързи по-късно ще ида в гаража да видя, че още не сме го изкарали! Имаше много красиви- пънчета, калинки и прочие...

# 234
Момичета, помагайте!
Откъде мога да купя батерии за домашен телефон. Панасоник е и старите се прецакаха нещо, взех едни обикновени, ама пак държат много малко време.
Ако може и магазина да е в центъра.
Благодаря предварително. Hug

# 235
Момичета, помагайте!
Откъде мога да купя батерии за домашен телефон. Панасоник е и старите се прецакаха нещо, взех едни обикновени, ама пак държат много малко време.
Ако може и магазина да е в центъра.
Благодаря предварително. Hug

Технополис Peace

wish -в брошурата на Хиполенд гледах във формата на 2 миди -едната с пясък др.с вода като се изхвърли водата се затваря и пясъчника- 50 лева .В Метро пак мида но единична за 18 лева Hug
или:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.02.03/1823290

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 20:16 от kalinikol

# 236
  • Бургас
wish, на little tikes е! Ходих специално да търся надпис долу!  Mr. Green

Ето го нашия: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /4053/language/bg

Не струваше в никакъв случай обаче колкото в този сайт. Верно беше преди година, но цената не беше повече от 100-110 лева.  Thinking

http://www.littletikes.com/toys/classic-turtle-sandbox.aspx

# 237
kalinikol , мерси!
За хиполенд не бях се сетила! Simple Smile

LaDiDa , златна ...   bouquet
И аз тази костенурка си харесах много. Още утре ще тропнем с малкия до Полиема (че много далеч - я има няма 200 метра Mr. Green) и дори и на тази цена в сайта пак си заслужава. Преди малко се свързах с една фирма чрез сайта им и получих мейл с такива фантастични цени от по 300-400 лв ... ooooh!

# 238
  • Бургас
наистина си заслужава! Много е качествена пластмасата! Цяло лято стоя на двора- на слънце и дъжд и нито е избелял нито се е деформирал. И най-важното и Краса и другите деца, които идват при нас си играят доста на него.  Peace

# 239
Добро утро майчета,
бихте ли ми препоръчали семеен лекар/джи пи/ за децата и за нас  в района на Краснодар?  Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 07:42 от kalinikol

Общи условия

Активация на акаунт