С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 519
  • 507
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от менннннннн wavey
Хайде и аз да черпя по едно кафе

Правя го че да ми тръгне на късмет новата седмица а и новото занимание.От днес съм на аеробика като за начало да си пораздвижа а после съм решила и на фитнес да тръгна ама каквото сабя покаже.Честито на всички които имат поводи за празник днес smile3525 newsm51 smile3525

# 196
  • София
Добро утро
 От събота се опитвам да ви изчета, ама чак сега успях. Гадно ми е, че не мога да ви следя, ама се надявам нещата да се нормализират (а като ме уволнят ще имам цялото време на света да съм тук Simple Smile ) Весело е при вас - хубави жени, мъж някъде мярнах, ама той се покри, спама гледам е вървял с пълна сила и стадо сте спретнали. Но аз исках да се отчета - за 5-те ударни дни съм свалила 3 кг, което предвид предишните ми диети четох че е доста добре, не знам, аз съм щастлива. Мъжът на живота ми свали 6  Shocked предполагам защото е мъж и това му е първата диета, ама малко се притеснявам.
 Иначе за менюто - имаме мусака с тиквички и патладжани (с телешка кайма, смляна пред мен), борш с най-различни зеленчуци и телешко (по-скоро говеждо), пиУе със зеУе и зелен боб отново с пиле. Мисля, че са режимни, ама ако нещо не е - викайте да не го ядем.
 Сигурно сте го коментирали, ама аз да попитам (поне препратка да ми дадете къде да чета) след като с диета съм свалила 7 кила ПД (преди Дюкан), в трета трябва ли да ги броя и тях?
 Желая ви хубав пролетен и отслабващ ден  newsm51
 ПП За малко да забравя Боби1973 ЧРД  newsm67
    sanny3 - впечатлена съм от поста ти, но снимките направо ме сразиха, просто си страхотна, дадоха ми още по-голям стимул, ще ги покажа и на "милУтУ" като стане.
Извинявам се за дългия пост, ама така става, като влизам рядко. Страхотни сте  newsm51

# 197
  • София
Добро утро!  Hug
Благодаря и на Мименсита, и на Дяволица за кафенцата! Hug
Сани  Hug  bouquet Промяната е невероята! Изглеждаш много добре и самочувствието ти би трябвало да е много високо, защото това се постига трудно, с много воля, желание. А резултатът е - много хубава жена! Предполагам, че мнозина са хората, които не те познават на улицата като те срещнат!  Hug  bouquet
Боби1973  bouquet Hug Честит рожден ден! newsm59 Да си жива и здрава, щастлива и много късмет! Hug Хубав купон!
Успешна седмица на всички! Hug

# 198
Добро утро дами и господа
Първо да ви кажа, че съм свалила -600гр от вчерашните +800гкоито бях качила. От днес съм на 5/ПЗ ще следя как ми върви свалянето.
Сега благодаря и на Мименсита, и на Дяволица за кафенцата.
Сани---трябва да си много горда от това което си постигнала голяма промяна браво

БОБИ 1973 - МИЛИЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - 

Пепеляш(н)ка --браво Hug Hug Hug Hug
Jenusha ---добре дошла попаднала си на точното място при точните хора Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Борисе--добре дошъл  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
Добро утро на всички и успешна,слънчева седмица /въпреки,че не дава вид на такава  Sad /!
Саниnewsm81 - промяната ти е впечатляваща ... постигнала си много ... поздравления за чудесната визия  Hug пожелавам ти с лекота да запазиш постигнатото   bouquet
Боби1973newsm59 - здраве,щастие,късмет за годините напред,много сбъднати желания и безброй усмивки ти пожелавам  smile3525
Много минуси днес за всички  Hug
ПП: Мастерче - слизай от балконя да кажеш как си,що си ...  Heart Eyes
Jenusha - аз ходя пак на бул. България ,но в болницата Св. София - срещу Бокар  Peace

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 09:49 от mirka75

# 200
ЕЙ МА НА......Кац!Пардон -  Пльос...Аааааа.....ДРЪЖТЕ МЕЕЕЕЕ....Не ми държат спирачките на копитцата...Накладките нещо са се изтъркали или още не мога да свикна,че съм с копитца  Joy Joy Joy Joy Joy
СтадУтооооо,как сте моля?????

Офффф,аз съм екстра! Вчера си бях сложила една новичка ризка вече в размера ,който е актуален за мен.Шот' иначе си ходя с по-широчки дрешки....Ейййй,имаше счупени вратове  hahaha hahaha Щяха да им се извият вратовете да ме оглеждат....А,дамите,мълчаха подозрително и ме оглеждаха с лош поглед....
Мдам!

Иначе....сега след сваление килца,пак спря свалянето,но знам,че сега пък кожата се свива и не го приемам като задържане.Така,че съм спокойна и се радвам на новата си визия.

Днес за обяд ще похапвам пилешко месо с белтъци-бъркано и полято със сос от кисело мляко,копър,сол и черен пипер.
За вечеря - Лаврак на фурна.

Убичам вЪ БЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е... txtloves txtloves txtloves txtloves

П.П. Боби,Честит Рожден Ден!!! Здраве,късмет и сбъднати мечти! newsm59   bigdance2  ura

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 08:47 от TheNMaster

# 201
  • София
Добро утро и добра седмица, мили дюканчета!
Да ни зарадва с много слънце, много успехи и малко килограми, дано!

Боби1973 - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!   ura newsm51  Желая ти много здраве и щастие, всичко най-хубаво да ти се случи, да си все така умничка, хубава и слаба!

Пепеляшка - брой всички свалени килограми!
Мименсита - нямам търпение да видя новата ти прическа!
Женуша  Hug welcome Ела на редовната ни среща в неделя в Дивака (на 5.04), да се запознаем невиртуално, и да се договорим за водната аеробика!

В тази връзка, нямам банскиииии!  Старият ми стои като престилка  Joy давайте акъл откъде да си купувам, преди ми го шиеха  Flushed

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 09:06 от Lucie

# 202
Добро утро момичета, от днес съм с вас с 5 ударни дни. Надявам се на вашата подкрепа, за да издържа.

# 203
Добро утро момичета, от днес съм с вас с 5 ударни дни. Надявам се на вашата подкрепа, за да издържа.
Ани,Добре дошла!  Hug Hug Hug Hug Hug
 Освен ударните дни(хубаво си решила),ВСЕКИ ден яж и по максимум 3 с.л. ОВЕСЕНИ трици!
Пиша ти това,защото не знам дали си прочела,че триците са неделима част от режима.

# 204
                                  БОБИ 1973 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.

Родена си на страхотна дата, нека и всичко с теб и край теб е страхотно.Не че те свалям, но ти си една от съфорумките, която ми е най-на сърце.Винаги съм се зареждала страхотно от твоите постове, и съжалявам, че не пишеш често.Но си обяснявам защо.

# 205
  • Варна
Сани.....невероятна промяна!!!!!Изглеждаш страхотно!!!!
Поздравления!
Страхотен ден на всички отслабващи:)

# 206
Добро утро

Сани - Честита Дюканска Годинка   bouquet  Прелестна си   bouquet  Hug

Борис - добре дошъл и успех!

Боби1973 - Честит Рожден Ден   bouquet

# 207
Боби 1973, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана  Hug!
Сани, честита годинка   bouquet! Успех със задържането на резултата!

# 208
  • София
Боби 1973, Честит Рожден Ден!   bouquet newsm59 newsm59

Да ви се похваля след галата нямам плюс!  newsm44 newsm68 newsm44
Връщам се да чета! До след малко!

# 209
  • София
Нямате изчитане,карах по диагонал ,като се постарах да пропусна плявата.

Общи условия

Активация на акаунт