Дървена кола за бутане с крачета ?

• 801
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми покупка на кола за бутане за дъщеря ми, която е на година и три месеца. Познати ми предлагат да закупя тяхната на изгодна цена. Много ми харесва, но не съм сигурна дали дъщеря ми ще се справи тъй като е дървена, мисля че е по тежка от пластмасовите . Ще прикача линк към подобна кола https://www.lekhallen.se/images/zoom/bb027.jpg   ( нямах възможност да я снимам ). Бих се радвала на мнения от тези, които имат опит с дървените коли. Като цяло дървена или пластмасова да закупя ?
Благодаря.

# 1
много е красиво това което си показала но ми се струва малко нефункционално. т.е. не мога да си го представя в парка, а само за ползване в къщи.
погледни това
Скрит текст:
моето дете го караше откакто проходи, беше на приятелче в парка. към втората му годинка купих по големият модел. след това го завещахме. много бях доволна.

# 2
Дървена, по-екосъобразно е. Освен това ти я дават втора употреба, което също е екосъобразно. Въобще не би ми минало през акъла да купувам пластмаса в твоя случай:)

# 3
  • София
Тази дървена става за вкъщи, не и за навън.
За навън вижте колело за бутане.

# 4
Страшно ми допада и на мен модела. И аз си мисля че за навън няма да стане, защото гумите са дървени , но са с гумено покритие дали пак ще са проблем ?

# 5
  • София
Отиди и го виж на живо. Вдигни го, виж как се носи, колко тежи, какви звуци издава като се движи по земята.

# 6
За тежка според мен няма да е. За навън определено не става. Пластмасовите от този тип обаче също не стават за навън - синът ми щеше да се пребие с едно пластмасовo колело от този тип, защото предните му гуми запънаха на една леко надигната плочка. Освен това това колело трябва да се бута с два крака, което е доста уморително като цяло. Не става с последователно местене на краката като балансово колело.

На година и 6 месеца синът ми хвърчеше по улицата с едно колело от Имагинариум (май така се казва магазинът):

https://www.google.com/search?q=moto+imaginarium&tbm=isch&am … rc=ISAsL3rlyb6_VM:

Колелото е леко, но достатъчно стабилно и маневрено, за да се движи по тротоара. Е, не съм го пробвала по българските, но по калдъръма, който е около нас, вървеше много добре. Изкара една година с него и на две и половина взехме по-голямо балансово колело.

Общи условия

Активация на акаунт