Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 362
  • 493
  •   1
Отговори
# 465
Много ми се иска да коментирам статията, но ще се пиша "въздържал".
No comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thinking

# 466
Ето ви интересно четиво от Слав Велев. Tired

Аз ще кажа само едно: Абсурдистан!!! #2gunfire

# 467
А аз ще кажа, че явно от скоро знаете името Гуцанов..
ще се изненадате и от "новини" за ТИМ и кметЯ. Той кметя не е избран, тук във Варна ни го назначават

# 468
А аз ще кажа, че явно от скоро знаете името Гуцанов..
ще се изненадате и от "новини" за ТИМ и кметЯ. Той кметя не е избран, тук във Варна ни го назначават

и май не само във Варна е така Confused

# 469
То е ясно, че всеки на някой и някъде, ами поне да свършат нещо, от това което искаме Rolling Eyes политическите и бизнес интересите е очевидно, че ги има, но поне да правят нещо и за простосмъртните Peace

# 470
Да тук в Бг проблема е, че абсолютно нищо не се прави за простосмъртните, а само гледат да папат и лапат

Скоро в Германия имаше страхотен скандал, където община става гарант за заем на фирмата на сина на кмета в размер на 1 млрд евро..
Ми да ама хората си живеят спокойно, поддържат си екзистенз минимума и не ги вълнува особено, че общината губи 1 милиард могат да го преживеят, и то не защото е малка сума за тяхния бюджет, а просто защото основните им неща са налични..

# 471
Цитат на: Из правилата
....
11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.
...
13. Забранена е политическата пропаганда и агитация в теми и мнения
...

# 472
Утре в зала Варна на Общината в 15:00 часа, ще се проведе институционален форум за взаимодействие свързан с Образованието, канени са директори, учители и родители.
Ще го води Коста Базитов.

Който има възможност, нека да присъства! Ще е нужно да имаме информация и контрол върху събитието Wink
Ще се срещнем в 14:40 пред Общината.

# 473
ще чакам да пишете после  Peace какво стана с писмото, което се подготвя съвместно със София  newsm78

# 474
  • София
ще чакам да пишете после  Peace какво стана с писмото, което се подготвя съвместно със София  newsm78
И аз тоова се питам GrinningНие бързаме, за да можем да го депозираме на протеста и да му се обърне внимание, обаче май нямаме отговор от никой от вас Sad

# 475
Ще направя всичко възможно да присъствам утре. Малкият е сшарка и не е на ясла, но ако свекърва ми дойде и аз съм с вас. Ако не успя да дойда отпред къде точно ще се провежда форума?

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:32 от .Ели.

# 476
Bubche пратих ти мейл на лични, аз ще препратя писмото в мейлинг листата Peace

# 477
Засега няма пречка да не дойда  bowuu

# 478
Мишона, усещам нотки на политическа агитация в мненията ти! Защо ли започвам да си мисля, че докато някои майки се борим за един всеобщ обществен проблем, ти трупаш политически дивидент? Ако смяташ да правиш политическа кариера на гърба на нашите проблеми и тези на нашите деца, грешиш много! Афектирани сме, но не сме дотам изглупели!

# 479
Хей, хайде да укротим страстите малко, започнахте да търсите "под вола теле". Каузата е една, и да не разделяме фронтовете на "ние" и "вие", защото никак няма да ни помогне това. Никой не коментира въпросната статия, всеки е чувал малко или много по темата за Елитбанк, а дори и да не беше чувал.....вече му се оформи картинката.
От едната страна на барикадата сме НИЕ, а от другата страна - ТЕ, би трябвало да е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт