Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 330
  • 493
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
На 1-ви в колко часа ще е протестът?

# 61
Нещото което ме вбесява е че има един куп майки които не работят и дават децата си на ясли и градина за да топлят кафенетата , фризьорските салони и форума  Peace
Сега не ме нападайте моля че вие не сте от тези , много добре знаете че има доста такива , те си знаят кои са  Peace

# 62
Ще подкрепя протеста когато и да е  Peace, но до първи няма много време за организация и ми се струва че присъствието ще е слабо  newsm12.

Искането ни е едно - да има места за всички деца. Сигурно сте прави че трябва обаче и да предложим решение, т.е. да свършим работата на държавата, което много ме изнервя.  Twisted Evil

# 63
лошото е че всички се сещат да протестират и изискват само когато е време за прием и като мине всичко утихва и това го знаят много добре от общината

# 64
Записвам се и аз ..
1) Моето предложение е да се провери дали на територията на детското градче няма неизползвани бараки ( 2 ми се виждат доста запустяли) и ако е така да искаме построяването на сграда на тяхно място или поне реконструкция и пускането им в движение
2) Какво се случва с проекта за ДГ на територията на Бизнес парка, това изцяло частна инициатива ли е ?

# 65
Наистина 01.04 е много скоро

# 66
Предлагам да изчакаме с датата - да мине 1-ви април (Но не и да чакаме до първи юни..), и ние дежурим сега (налага се). След като мине записването ще има много повече кандидати, надявам се newsm78
А дали има начин да се преброим (ориентировъчно)  newsm78
Например:
1. Маришка
2. Мишона
3. Марианик
4. Миа_ата
...(до тук все сме с "М")
5....
И така желаещите да си кажат.. newsm78

и аз съм с М Simple Smile и съм с вас  Peace

# 67
  • Варна
И аз съм с вас. Peace

# 68
# 69
Ако успея да подам документите до 3 часа идвам и аз с играчка в ръка!

# 70
  • варненка от София
Давайте идея за лозунг, утре да го разпечата мъжлето на работа.

# 71
Последно-ако не съм разбрала на 01.04 -15ч пред общината.....Там съм....Дано да не стоя сама с търсещ поглед...като на  първа среща.....

# 72
И ние ще бъдем там Peace. Тази година чакахме за ясла едно денонощие в най-големия студ Confused Не ми се ще след 2 години да ме чака отново същото.

Но 1-ви април може да се приеме от медиите като първоаприлска шега newsm78

# 73
  • Варна
Аз също ще дойда! Предлагам да носим само плюшени играчки с закачени табелки "и аз имам право да съм сред децата". Ако идеята се харесва се наемам да разпечатам.
Излишно е да казвам, че подкрепям всички искания и че дори и да звучат неоренирани исканията не са- набелязваме проблемите и възможните решения- кметството е за това там- да ги реши.
Кой ще се обади на медиите?

п.с. няма да се приеме като шега, то кой би се шегувал с децата си...

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 23:09 от Катюша

# 74
  • Варна
Бройте и мен, мъжа ми не ще  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт