Асе нещо хомеопатията не я възприех

) Мерси задочно!
Аз малко се позагубих, но вече ;инаха всички курсове и стажове и ранно ставане... но сега ми липсва тази ангажираност
И сега когато най-после имам малко време и успях да си спомня паролата за форума
седнах и да ви попиша 
Аз още съм си 2 в 1, въпреки едноседмичните подготвителни контракции и леката загуба на кръв в началото на 9-тия
Догодина обещавам 

Хич не ми се чака вечее

Прекрасно е децата да се занимават с нещо, пък било то първоначално и с наше настояване 
Съжалявам, че трябваше да сме в аудиторията. Честно казано такива срещи е по-добре да се правят на по-задушевно място, но пък обикновено се събират по 20-30 жени, затова сега се изненадахме малко, но пък ни беше приятно на всички 

Иначе съм в 39-та седмица и момиченце ще да е този път 
Иначе там сме три-четири мами, които водим по-големите си деца и дребовците играят в кафенето, докато ние чакаме. Но това с езика го разбирам - явно си е проблем. То примерно плуването може да почака (много хубав спорт е и за двата пола)
Това примарно, де, не знам на какъв спорт си го водила
Но пък от друга страна може да му помогне да се запознае по-бързо с езика 

Ама от колко време не съм писала, а ...
на вас и дечицата ви. Аз ще се оправдая, че не ми стига времето да пиша, но това естествено няма да е съвсем истина - организацията нещо ми се губи от известно време ..
) Може и да чете с малка помощ. Живо и забавно дете е , вечно дърдорещо и искащо, много чувствително и доста егоист - последното леко се опитвам да го променя.. Това е за него.