"Слънце пролетно изгря, в Разград цъфнаха цветя!"

• 14 810
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро. Хайде да ви сервирам кафенце, тъй като съм най-ранобудна май днеска.  

Днеска ще е супер времето  newsm44  Познайте къде сме цял ден? Да , правилно  Peace  по разходкииииииииии   

# 106
  • Разград
Добро утро и от мен. Hug
Иве,благодарности за кафето.
И ние днес ще съчетаем ангажиментите си с разходка навън.Очертава се слънчево и топличко временце.
Приятен ден на всички. Hug

# 107
  • Разград
Добро утро!  Hug

Ивче, много си ранобудна. Благодаря за кафето, и аз сега ще започвам с моето.

Лек и приятен слънчев ден ви желая!

# 108
Добро утро и от мен.
Иве благодаря за кафето.Аз изпих моето но още не мога да се разсъня.
Днес наистина ще е прекрасен ден за разходки.
Желая ви лек ден и приятни разходки.

# 109
Ние след малко ще се приготвяме за навън. Само дето Вики май леко позадряма, ама като усети че ще се обличаме за навън и ще се събуди.  Утре съм на аграрен туризъм  на Дряновец. Ще сеем  Rolling Eyes  Няма как требе се помага.  Поне времето ще е чудесно и малката ще се наспи на чист въздух.  Хайде за сега чао и да се надяваме че ще се срещнем по центъра. Ние сме на площада на ДСК при фонтаните. Който ни види да свирка. За тия дето не ни познават сме с червено-бяла количка на МАГ   bouquet

Бреййй голямо обяснение дадох  ooooh!

# 110
Иве благодаря за кафенцето аз още не съм пила след малко мислим да излезем малко навън да отидем да изпратим наща леля на автогарата че утре има пробен изпит във Варна,после ще се приберем да спим и после пак на разходка.Лек слънчев ден на всички.

# 111
Момичета, аз известно време няма да се вясвам във форума за съжаление. Sad Пожелавам ви много успешен базар! Надявам се, че ще мога да дойда и да се запозная поне с някои от вас.
Ето предложение за нова темичка - По улиците  бродят вече  всички Разградчанки със колички!

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 12:36 от no_va

# 112
Привет!Аз нали си нямам бебе за разхождане съм си в къщи!
Ама сутринта излизах и минавайки през пощата се запознах с Вълчо.Той беше един от малкото,с които не се познаваме лично!Дори и с Либра се познаваме,макар,че тя май не знае. Joy
Лидка,един въпрос и една молбичка.Въпросчето е дали си приключила с кошничките?Тях може да опаковаш,а тези дни ще доставим етикети при КАтя и всеки ще трябва да мине да си вземе и залепи върху продукта.Молбичката е-ако имаш възможност естествено да сътвориш няколко пазарски чанти от плат.Светлето и аз ще потърсим платове и в неделя вечер,ще докладваме.Не става въпрос за сериозна бройка,просто да имаме за асортимент.Все по-често хората решават да се откажат от найлонките в името на Еколкогията.
Сега въпрос към всички-кой може да сложи 50 яйца на шишчета и да ги напръска с безцветен лак?Децата от Ботев рисуват и следващата седмица ще са готови,но всяко яйце трябва да е сложено на дървено шишче залепено с силикон за прозорци и напръскано с безцветен лак от железарския.Така яйцата стават здрави.
Стоката ще се събира следващата седмица четвъртък и петък,но всяко нещо без яйцата трябва да е опаковано и на него да има стикер.Цените ще ги слагаме в събота вероятно.

# 113
  • Разград
Бен, аз мога да напръскам яйцата и да ги сложа на шиш! И без това трябва да се видим за копирките!   Peace

# 114
  • Разград
Бен,ще се пробвам.И някоя-друга идея ако ми дадеш,как да изглеждат?

# 115
Бен,ти като каза опаковене.....та се чудя как точно да опаковам и има ли смисъл да са опаковани яйцата-свещи  newsm78
И къде ще им сложа стикери....абе много въпросителни имам  newsm78 май .....
Най - важния....как се работи с тази моделираща маса....тя като камък ...не мога да я размекна никак  Thinking,лоша работа ти казвам.....
Ако някой има от миналогодишните пилета и овце на клечка .....дето са от моделиращата маса,не хартиени ,да ги щракне моля....
Лиде  Heart Eyes
П.п малка редакция.......намерих снимки на пилетата....имало в албума ни  Embarassed

# 116
  • Разград
Поли Hug Heart Eyes,що не те виждам,бе мила?Цял ден съм по улиците(цял ден като казвам,това е следобяд) и не можем да се засечем,да се наприказваме.

# 117
Оня ден си мислех ,точно това  Joy
Гледах,оглеждах....ама не те засякох нийде ......
Вчера и днес не съм излизала  Embarassed....ама се мъча тук с тези букети ....дето ме саботират яката......и се нервя....... #Cussing out....не стават пущините  Crossing Arms ,така както искам ....и с тази моделираща маса се туткам ....абе .....в разрес със времето навън ,аз съм така  buria в къщи ,не съм за пред хора,много,много  Joy
Ама другата седмица ще трябва да се  mobilephone....не да разчитаме на случайността   Hug

# 118
  • Разград
Макси, къде се разхождате? Аз също съм навън следобяд, а не ви виждам никъде.

Поли
, давай по-спокойно!  Hug

# 119
  • Разград
Бен, аз искам да питам дали да опаковам моите кошнички за яйца.
От ето тези има 45 броя, а от тези има 60 бр.
Ако ще ги опаковам трябва да е в някакво малко целофанче.

Общи условия

Активация на акаунт