Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо айсбергът се топи, когато остане?
Какво е Royal Icing (Роял айсинг)?
Как мога да заменя белтъка на прах в рецептата за Royal Icing?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо айсбергът се топи, когато остане?
-
Какво е Royal Icing (Роял айсинг)?
Royal Icing (Roial Icing) е вид глазура, приготвена от яйчни белтъци, стабилизатор (като лимонов сок или винен камък) и пудра захар. Използва се за покриване на торти и декориране на сладкарски изделия. След като изсъхне, украсата става твърда и може да се съхранява за продължителни периоди от време.
-
Как мога да заменя белтъка на прах в рецептата за Royal Icing?
-
Как се оцветява айскристал?
-
Как се приготвя кралска глазура?