DE е тема 119?

• 13 119
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
aз чакам да доди майдулта, за да си купя едни тигани-трепач. ама са по над 100 пари парчето...........обаче са фантастика и ще си ги ползвам вечно.
не сме богати, за да купуваме евтини неща.........
могат да се ползват многофункционално. ако тресна с него тюган мъж ми по шишарката, ще дава поне едно десетилетие заето.....

за тихуана в 18 съм навитак. тамън до 22 ще се отцепим кат казаци, петке.........

големи мошеници са тез времепредсказвачите. днеска щело да е слънчево, 12 градуса, дръжки...........
ако и утре е така, отиваме пак в испания. в торемолинос в петък ще е 26 градуса. амаха.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:23 от matakosmata

# 196
  • Варна
И аз съм за   Peace

Днес мойта мама има ден ден.
Опитвам се да пусна снимка с тортичка,но нещо не ми се отаде.
Черпя ви с мойта торта,която спретнахме вчера с децата-с шоколад,ягодки
и бял пухкам,мммм много,много вкусен крем.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:56 от diangeli

# 197
Diangeli, да е жива и здрава майчето ти!   bouquet
Маte, твоето овне май сьщо днес имаше РД.. Честито и на вас и да не го льжеш много за 1-ви април..  hahaha

За неделя и мен ме устройва след 18 ч. smile3508
Немам време днес, тичам... че имам сумати работа, а пьк и така ми се спииии.   Hug bye

# 198
  • Варна
О,Мате да бе-Да ти е жив и здрав рожденника и още дълги години да е покрай теб,
не за друго ,а да има кой да те поядосва,че иначе ще ти доскучае Wink

Мерси,Иве!

# 199
  • Primum non nocere !
Спешно се нуждая от съвет!
Последните седмици, столчето за хранене прогресивно се разпада, но днес преля чашата и побеснях.
До колко години децата се хранят на висок стол?
Моля, препоръчайте ми стол за хранене, като не само е за вграждане на висока маса, но и да има малко плотче, опред, за чаша или малка чинийка.

Отивам да си правя коктейл! Имам и повод за празнуване. Получих днес Апробация- разрешително за работа в Германия, независимо от  място и време.
Мате , наздраве и много здраве! Сготви нещо хубаво на рожденика и какви са тия помисли за тигани. Ако са истински не хвърляй парите, чугунените вършат иделно предназначение. Mr. Green

# 200
Спешно се нуждая от съвет!
Последните седмици, столчето за хранене прогресивно се разпада, но днес преля чашата и побеснях.
До колко години децата се хранят на висок стол?
Моля, препоръчайте ми стол за хранене, като не само е за вграждане на висока маса, но и да има малко плотче, опред, за чаша или малка чинийка.

http://www.babymoov.com/rehausseur-avec-tablette-73.html
Малкият ми син е с това столче, супер удобно и за родителя и за детето.
Класическия бебешки стол такъв тип http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713& … &pPosition=36 ми е страшно неудобен. Нашия седи в мазето.

Големия се храни на столче до към 3 и половина, искаше и по-дълго даже.

Честито ти разрешително!

# 201
Хубави снимки, усмихнати деца и мами.
Честити рожденници bouquet

# 202
  • UK
Ако някой знае къде ми е въжето за скачане, моля да ми каже, защото прекарах цял ден в безрезултатното му търсене и вече се отчаях. Предварително благодаря.

# 203
Дианджели, за онова "мама, мама" да кажа, че не съм имала, нямам и няма да имам нищо общо с мъжа ти Blush.
Честито празник на майчето ти.

Приятелче, не вярвам нито дума за пюретата и кърмата> тая шия не е от туршия и точка. Wink

Шехи, подаръкът на мъжът ми е Tauchkurs. "Аквариумчето" беше символично.
Столът на моята е от най-просташките - долна част маса, горната стол, малка табличка(ама наистина е малка - вече с по-нормалните чинии не е достатъчна и е демонтирана, а ситното се храни с нас на масата).
Честито за папирусът - дано не ти се налага често да го ползваш, но е хубаво че си го имаш Wink

Мато, наздраве!

Всичките ми тигани са с тефлоново покритие. Ако не е надраскано дълбоко и не се държи храната по 4 дни в тях е просто смешно да се говори за вредността му.

Април, април - номерът с чорапите се оказа много добър - Сърфов бучи цял ден Mr. Green.
Второто действие е, че сложих на задната седалка на колата пърдяща възглавничка и миризлива ампула, която като се спука мирише на сяра. Днес е ред на моят човек да кара колегите на обяд и малко след 12 получих едно неособено мило обаждане от 3ма "обгазени" мъже... Но пък той ме метна, че навъм има пак сняг и аз се залепих като абсолютен новак на прозореца при все това, че бях без очила да видя има ли такова нещо или не и се пулих поне 2 мин. къде го снега Crazy.

Ситната днес опатка 6(!) палачинки за закуска - разпределени в 7 и 9 часа. Ако продължава така май ще се наложи баща и да си потърси втора работа ooooh!.

# 204
Шехи, честито разрешително!
Мате, Да ти е жив и здрав рожденника!

Снимките от срещата са много хубави.

Аз и още една майка ходихме днес в детската и боядисвахме яйца с децата. По едно време дойдоха всички учителки - с два огромни букета. Толкова ми стана мило, пък и никога не съм очаквала, че ще получа букет по такъв повод...

# 205
Ние имаме на Хаук дървения стол. Ясмин го подари на Ноеми вече Wink Шехи, до колкото помня - Мариела е малко по-малка - но пък не знам колко е висока - пробвай я ако искаш на обикновен стол - Ясмин се справя добре Peace

# 206
Шехи, столът на Хаук е прилично евтин и е добра инвестиция, защото му се маха пречката отпред и плота за сядане се регулира. По-евтин вариант на Стокке. Имам такъв за по-късен етап, като порасне Хамлет. Той засега седи в най-бебешки вариант, който може дори да полягва. Калпазанката ти е одрала кожата! Честито за тескерето.[Големи сте хубостници берлинчанки, ама сте много неорганизирани. Пак Маймунката трябваше да си ползва опашката за бич да ви строи в една редичка. Харесаха ми снимките, особено детската част.
Ние тук Зюдвеста пак трудно ще се организираме Joy
Ако някой знае къде ми е въжето за скачане, моля да ми каже, защото прекарах цял ден в безрезултатното му търсене и вече се отчаях. Предварително благодаря.
Твойта работа - кой ми сра в гащите! hahaha

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:52 от Вечерница©

# 207
  • UK
Мда, абсолютно. Но аз наитсина проверих навсякъде и наистина го няма. Кой ме знае кога съм го изхвърлила погрешка.

# 208
  • Primum non nocere !
Вечке, оправи ми настроението с последното си изречение!  Joy
Не стига  че се ядосах заради стола, ами и легнах с малката уж да я приспивам с тайната надежда да си поспинкам и аз. На третата приказка, в полусънно сътояние мрънкаща, малката каза Ха...и скочи. Сбогом илюзии за сън!
Ако някой ми беше звъннал на вратата с детски стол в ръка и колкото пари да ми беше поискал щях да платя! Благодаря ви! Мина ми. Ще опитам на обикновен стол.

Вечи, деската стая с пързалките и топките не я снимах, нямам време. Питате ли ме как се търси  загубен биберон в такова нещо. Това с топките как се казва на немски?

МГМ, провери под леглото.

# 209
  • UK
Там рових до преди малко. Навсякъде прерових. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт