DE е тема 119?

• 13 116
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ох,как според вас ще ми се отрази изядена от снощи на сам две трети от тортата Embarassed
Вървя и пъшкам.
За обяд сготвих постна,диетична,зеленчукова супичка с цел да се реваншираме от към
десерта,ама сега ми едно тежкооо Whistling

Сърфи, Joy

Деси,аз Макси съм го оставила,не т.е. той сам пожела от около ,преди 4-5 месеца да се храни абсолютно сам
и не дава на никой да му пипне лъжицата.А пък колко изял,толкова,нали така ще се научи.
Най-ме дразни това,че като започна да се храни сам ,го правеше изключително чистичко,
докато сега ooooh! просто преобличането е задължително.
А,ако нещо се глезотят по масата вдигам чинии и кой,колкото изял.
Не му се притеснявай,че ще заслабне,особено ако си се храни добре и не е злояд Peace

# 211
Шехи, моята още си го ползва нейното столче, но то е дървено и може да му се променя височината. Не че вече не може да ползва и обикновен стол, но що да хаби другите столове Mr. Green седи на него от 6 месечна, може да се каже, че вече сме го използвали максимално, но може да изкара още 1-2 години като гледам Simple Smile Масичката обаче я махнахме много рано и седеше с нас на голямата маса.

МГМ, ти сигурна ли си, че имаш въже Wink

# 212
Това с топките как се казва на немски?

Ballbecken

# 213
Също и Bällebad...

# 214
  • UK
Съвсем, абсолютно сигурна съм че имам. Поне имах, преди да го затрия където там съм го затрила.

# 215
И ние сме със стола на Леа, много съм доволна. Диана седя в него, докато стана време за пюретата на сестра й Wink Пласмасовите хич не ми допадат Rolling Eyes

# 216
  • Primum non nocere !
Щом е такава работата и има хляб още в стола година, две, купувам.
Благодаря ви!
Леле...видях стол за 380 евро. Shocked
Сърфи, данке, сега схванах алегорията с аквариума. Mr. Green

# 217
Съвсем, абсолютно сигурна съм че имам. Поне имах, преди да го затрия където там съм го затрила.

Аз лично подозирам съквартиранта, че е свършил някоя подлост с въжето.
За наказание му изкарай ластиците от всички гащи, навържи ги един за друг и го посрещни скачайки.

Да ви въпросна - до колко годинки спят/ще спят/са спяли дечурлигата следобяд?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:32 от surfline

# 218

Да ви въпросна - до колко годинки спят/ще спят/са спяли дечурлигата?
За следобедния сън ли питаш? Ако да, тогава мога да ти кажа, че на Лени му се случва веднъж седмично поне да отнесе следобед плувката сам. Откарва понякога до 3 ч накуп ooooh!
Режимно спяха до тригодишни следобед. После до поискване.

# 219
За следобедния сън, да. Забравих да уточня Crazy.

Каква камапа пране имам за гладене, бедна ви е фантазията. И като го гледам изобщо няма намерение да се оправи само...

# 220
  • UK
Ако разчитам на ластиците на гащите си, по добре да ида да си купя ново въже. Много гащи ще отидат, не за друго...

# 221
Да ви въпросна - до колко годинки спят/ще спят/са спяли дечурлигата?
Надявам се да спят цял живот нощем Mr. Green На 2г.9м спря по принуда, защото отначало получихме следобедно място в яслата. За сметка на това сутрин си спеше до към 10. Сега, като я взема в 14 и има дни, в които пак полягва, но са изключение.
Дребното не е по спането много, ще видим как ще е Thinking В яслата от наесен ще я слагат така или иначе от 12 до 14, пък кой спал-спал.
Уф, що съм толкова уморена, изцедена Outta Joint Tired
П.П. Айде някой да вземе да ме излъже, дано ми влезе малко енергия в жилите Simple Smile

# 222
Ако разчитам на ластиците на гащите си, по добре да ида да си купя ново въже. Много гащи ще отидат, не за друго...

Е ти пък - от всеки чифт по 60 см., 5 чифта и ето ти ги 3те м. стандартно въженце.

# 223
  • UK
Ама аз си харесвам гащите. И 40те.

# 224
Не твоите бе, неговите Laughing

Сегашните гащи за никкъв чеп не стават, имам предвид, че не можеш да им изкараш ластиците, като на килотите едно време Mr. Green Непрактична работа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт