DE е тема 119?

• 13 110
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • Germany
Това майката го е казала на детето си ли?!?!?!?

Да, и то не за първи път!!! Няколко пъти съм го чувала, точно това да му вика  Thinking Thinking  или пък нещо от сорта: не ме карай да те псуем  Confused абе странна работа, не знам за сърбите може и да са някакви нормални реплики, щом вече няколко пъти ги чувам или майката нещо не е в ред, за което съм повече от сигурна напоследък  Rolling Eyes

# 256
От сутринта искам да ви пиша, но така ме е понесла вълната, че чак сега успях.
Депутатите най_после са иzмислили как да привлекат българите, живеещи в чужбина обратно в родината.
Подготвя се проект на zакон според който, всеки българин, живеещ повече от 5 години в чужбина ще има право да получи беzплатен парцел в регулацията на населеното място по постоянният му адрес с право на строеж. В момента текат парламентарни дебати по темата
.
За повече подробности тук долу.
wvw.chestitpyrviaprilbgmamivde.
Joy  hahaha
dezita  това е някакъв ужас. Как може да говори така на детето си  ooooh!  #Crazy
Маймунке, да не се е преуморило крачето нещо. Моето дете го е боляло от преумора.

# 257
Котаранке, и на теб да ти е честит Laughing Много ясно, че ще ходим да си вземем декарите, разбира се, полагат ни се все пак Mr. Green

Умрях да се хиля с тая пичка матерна Joy Като изключим факта, че го е казала на дете, при това на нейното собствено, звучи много колоритно hahaha А да видим коя първа ще си го сложи в подписа Laughing Въртоглав народ... да кажеш на детето си "ще таковам пичка ти матерна"... сякаш не става въпрос за собствената й пичка Joy Ей, това мръсните думички много спокойно ги ползвам, когато са на чужди езици Embarassed hahaha

# 258
  • München/Stara Zagora
Неделя в 18 часа и за мен е добре. Айде  cheers

# 259
Шехи поръча ли стола. Имам по-изгодна оферта този на Биба и
hauck

ние взехме на хаук и съм доволна. Обаче се вудех точно между тези двата и реших, че не ни трябва масичка.

И аз съм с размера на на Майра (понякога и на Сърфа  Mr. Green)

Мисля си, че в бившите югославски републики ираза "Еби се", май не е толкова груб като при нас. Имах един колега от Босна (живял е там само 2 години ) и той го използваше в ситуации, дето примерно ми се струваше странно. От типа купил ми кафе и аз искам да му дам парите и той ми го казва това (все едно иска да ме черпи)  newsm78 но това да го кажеш да дете си е супер грубиянско и отвратително.  Sick #Crazy

Котаранке, и на теб да ти е честит Laughing Много ясно, че ще ходим да си вземем декарите, разбира се, полагат ни се все пак Mr. Green

Умрях да се хиля с тая пичка матерна Joy Като изключим факта, че го е казала на дете, при това на нейното собствено, звучи много колоритно hahaha А да видим коя първа ще си го сложи в подписа Laughing Въртоглав народ... да кажеш на детето си "ще таковам пичка ти матерна"... сякаш не става въпрос за собствената й пичка Joy Ей, това мръсните думички много спокойно ги ползвам, когато са на чужди езици Embarassed hahaha

Joy hahaha

# 260
  • Germany
Мдааа, то и аз не повярвах като го чух за първи път, ама сега дето се вика го приемам нормално  Sunglasses Явно е някаква тяхна дълбока стратегия, знам ли  Sunglasses

Абе тва с декарите как ми харесааа на първо четене  Crazy Crazy чак взех да се тюхкам, че нямам още 5години тук  hahaha hahaha

# 261
Мая не спи ве4е следобед. И бебешкия стол ми е под наем,Мая стоя в него до година и няколко месеца. Сега го полzва Марк , скоро май и той ще се откаже и ще си сяда на пейката в кухнята.
Първоаприлски шеги никакви. В4ера херр Риенов ми вика> гледай утре някой да не те фераш/не, 4е каквато си zаблеяна ще zабравиш, 4е е първи април....4удна работа, не се въzполzва от неведението ми. И аz му простих, zасега.

Много сте ми интересни. Аz не псувам , оба4е се е слу4вало детето да ме иzкара от равновесие. Само едното дете. Поzнайте кое. И от иzвестно време zапо4на да се о4ове4ва , слава богу, няма никакви конфликти. Ина4е преди и аz съм й повишавала тон.Не се гордея с това. Е и? И понякога се налага да иzвикам , zа да не хукне на улицата например. Това са поzитивните викове. Все другите майки какви били. Еми такава съм. въпреки теzи страности , събирам децата по площадките ,4е и във нас.. Брях, не ща да съм толкова лоша...Това , което искам да кажа е, да не дискутирате македонката и да не я съдите толкова . Никой не е перфектен. Това доста отдавна ми се иска да го напиша. Верно, 4е таzи македонка не zаслужава zащита, но тя ми е повода, на при4ината постоянното сравняване с другите майки.  Пийс, плийсс Hug

# 262
  • Germany
Риен, тази историйка е куриозна, не отричай, пък и никой не се е изтъквал на фона на псувните  Wink само лекинко ги споменахме. Покрай тортите забравяш, че някои неща ги споменаваме като са любопитни например, а на мен определено ми беше любопитно да чуя майка да псува детето си  Peace Да ти кажа не ми се е случвало преди това  Peace

# 263

Да и нашето е такова, е, от ТСМ е, но не е мръднало даже и аз сядам на него понякога /55кг./ и все още си го ползваме Laughing

# 264
  • в сърцето на един мъж...
За размера няма да си казвам Mr. Green Като спра да кърмя, ще видим до колко ще го докарам Rolling Eyes
За псуването - трудно бих си напсувала така детето Confused
За срещата - аз за сега съм пас. Ще кажа по към края на седмицата, но честно казано ми се идва Embarassed

# 265
Абе тва с декарите как ми харесааа на първо четене  Crazy Crazy чак взех да се тюхкам, че нямам още 5години тук  hahaha hahaha
Деси  Joy Joy
Другарки честит първи април и честит рожден ден на другаря Матов Grinning
Риен как така няма да се чудим тя комшийката се е самонапсувала щото ".. Йебем ти пичку матерни" zвучи като да ти .ба майката, а на детето си е каzала свиньо=свиня. Повишаването на тона, а дори и скарването не може да се сравни с това просташко отношение  Naughty

# 266
Това да си псуваш детето не се знае за смях ли е или за плач.

Аз вчера поръчах стол Хаук Алфа. И аз като Петка се чудих между Херлаг и Хаук и взех Хаук-а заради белия цвят.

Днес биха на Криси третата ваксина, но много интересно беше, че като видя лекаря да влиза в стаята и се разрева. Явно помни от предните пъти, че срещата с него не е била много приятна.

Като говорите за спане, от кога започнаха децата ви да спят следобед, защото моя спи около 14часа точно 30мин и после около 16часа пак 30мин. Понякога когато сме навън успява и повече. Та въпросът ми е дали така ще си остане 2 пъти по 30мин или някога ще спи 1-2часа.

# 267
Ванче на вас ви е рано още да спите само по един път преz деня. Моите деца zапочнаха около 18_ти, 2О_тия месец със следобедния сън.

# 268
  • UK
Хора, да знаете, че аз съвсем сериозно си търся начин да замина за Германия, ако някой има сериозно намерение да си търси детегледачка или има нещо предвид, свиркайте. Страшно ми е, ама... Имам желание. Нямам избор много много, така че имайте ме предвид. Simple Smile

Утре с бившия щяхме да правим пет години. Ще се почерпим по случая. Simple Smile

# 269
  • Primum non nocere !
Петка, не съм поръчала още, но линковите не ми се отварят.Сега лежим на спалнята и всеки сърфира с лаптопа си и междувременно спорим. Аз искам висок стол, той иска адаптер за голям.

Ванче някъде преди годината беше, 9,10 месечна, когато започна да спи и следобяд. Тогава тръгна страшен режим за храненето и спането и ако не й поднесях вечерята точно в 18ч...наддаваше страшен вой.

Котаранке, честито и на теб! Доста се запулих и аз. Много хитро си вплела името на сайта.
Вечи, за теб днес правих специално снимки. Хвърли един поглед и кажи сега на кого прилича.http://www.album.bg/mariela34/?upload_done=1

МГМ, а колко сте били фактически заедно и от колко сте разделени.
Нали го знаеш вица за дефакто и фактически

Общи условия

Активация на акаунт