DE е тема 119?

• 13 075
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • Primum non nocere !
90 евро е в Амазон, и без това ще поръчвам един учебник и довечера ще бухна и стола.
Ето този http://ecx.images-amazon.com/images/I/31rcGtqOnLL._SL500_AA240_.jpgе 380 ...изуми ме цената. Не съм цънцър, но много ми се видя.

# 241
Еее, тоя стол е някакъв супер хай тек...както и цената му Mr. Green
Гледах преди време някакво предаване колко важно е да се купува точния размер сутиен. Иначе могло да има негатовно отражение на гърба или да натоварва много раменете. Дадоха и колко лош е бератунга в повечето магазини, на една  мадама й казаха, че изглежда чудесно, а тя милата едвам дишаше, циците й приклещени, всяка бореща се за незавимост ooooh!
Затова- шев по поръчка Sunglasses

# 242
Леле, МГМ, аз съм 80 Б Embarassed Добре че не пазарувам при твоята продавачка hahaha
И аз съм от мярката на Майра (айде, премерихме си ги вече Embarassed Laughing). МГМ, ама ти щом 75 носиш трябва да си кожа и кости, бе дете, за къде си тръгнало да отслабваш?... СиСките ги остави, те няма нужда да отслабват Mr. Green

Че и грозен на всичкото отгоре Rolling Eyes прилича на бръснарски стол hahaha

# 243
  • UK
Аз обикновено си ги преправям, някой умник е решил че като е с чашка Д (или дори Ц) трябва да има половин километър растояние между чашките. Груба грешка. Абе, голямо зло съм що се отнася до избиране на сутиени. Имам поне десет, които просто не нося, щото така. Като вляза в магазин за сутиени и искам да съм чашка А, тооолкова сладурски модели има. Обичам да няма растояние между чашките (които да са задължително твърди и обли, 60те години са много симпатични, гледани отдалеч, моля, без сутиени в този стил), с тънки презрамки, без бели и особено телесен цвят, знам за преимуществата им, но, блях, изглеждат ми винаги мръсни, без дантели и други глупости. От едно парче, а не две зашити. Ако може, без плат между чашките, любимия ми сутиен имаше между тях нещо като... Както се връзват корсетите, много беше сладко.

Не съм кожа и кости, въз дебела съм си даже, но имам хубава структура, много пропорционална, та в никакъв случай не можеш да ми дадеш реалните килограми, имам и хубава стойка, все неща, без които щях да изглеждам още по зле от сега.

# 244
  • Primum non nocere !
Купи си Уиндърбра и си реши проблема веднъж и завинаги.

# 245

Леле, МГМ, аз съм 80 Б Embarassed Добре че не пазарувам при твоята продавачка hahaha

Какво да кажем тези с 80 АА *нЕма толкова малък шрифт* размерите.  Mr. Green

Абе моята си спи и то стабилно и редовно, но въпросът е, че от септември я писах до 14ч., а се оказа че в тази група децата май не спят и сега ще мъдруват как и къде да я слагат ooooh!. според една от възпитателките било редно(редно???) около и/или малко преди 4тата година да започна да я отказвам. Що? Заради училището Crazy

Шехи е права - Уондърбра са страшни сутиени Peace

# 246
  • Germany
Сърфи, Сашко си спеше съвсем редовно до 5г., че и аз покрай него  Mr. Green Mr. Green

Днес целия свят е против мен  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms сутринта забравихме раницата със закуската за градината - а днес ми се наложи аз да водя Сашко на градина, защото съпружието е в дания и не стига, че го водя ами и Симон мъкна с количката  Tired Tired и трябваше да се върна от градината, защото моя синковец пред врата на градината ме попита: "Ами къде ми е раницата?"  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
После, се нагласих за дълга разходка, топло това онова, взех си книжка и си купих кафе по път към променадата, и какво мислите - цяла сутрин си представям как се пека и придремвам на някоя пейка, ту чета ту дремя - отиваме 1. абсолютен вятър - студеничко 2. един багер точно там копае и вдига страшен шум 3. Симон реши да се кокори и изобщо не искаше да заспива  Tired Tired Реших да се завърна в нашия парк, тъъъъкмо заспа и стигнахме в парка, седнах и блаженно разтворих книжка и извадих фантичка, няма и 15мин и се събуди  #Cussing out #Cussing out и аз реших, че е по-добре да си се прибера  Crossing Arms Crossing Arms

# 247
Леле след всичките цитати сега не мога да си изтрия мнението и всички ме разбраха hahaha

# 248
  • Germany
Тоя моя пост кога му дадох да се публикува, той си знае неговата.....

Бибе, и аз съм 75 ама хич не съм кожа и кости да ти кажа....

казах ви аз, че не ми е ден - завеждаш си детето здраво на градина, връщат го с Т  Twisted Evil Twisted Evil и онази персона от предни разкази беше там и се жалваше на учителките, че 3месеца!!!! забележете месеца  Twisted Evil не можела да излекува "тая кашлица на сина й"  Shocked Shocked еми бясна съм, говорете каквото искате ама вече ми писна бе.... и после моля ви се - тя тази женица е или сръбкиня, македонка или нещо такова, по езика я разпознавам, му викаше на детето "Свиньо, Йебем ти пичку матерни"  Shocked Shocked Shocked и си мисли, че никой не разбира какво казва, а то май само аз мога да ги разбера, де  Sunglasses Sunglasses и Сашко ме пита после по пътя - майката на Алекс защо каза на български свиня  Whistling Whistling

# 249
Леле след всичките цитати сега не мога да си изтрия мнението и всички ме разбраха hahaha
Не се притеснявай, все свои сме Mr. Green крайно време беше да си споделим и номерата на сутиените Laughing

# 250
Ха, привет!

Моето момче куца. Едва сме се прибрали. Показва, че го боли коляното и бедрото. Не е нито синьо, нито подуто. Аз вчера си помислих, че се е ударил някъде. Утре чичо Док зове.

По друг повод да ви споделя, че не обичам да ми развалят плановете. Особено тези планове, които съм ги запланувала за последната минута. Mr. Green

След втората кърмаческа отговорност ще ви споделя номера на сутиена си, ако е останало нещо там за споделяне. Mr. Green

# 251
"Свиньо, Йебем ти пичку матерни"  Shocked Shocked Shocked

Shocked Shocked

# 252
  • Германия
Това майката го е казала на детето си ли?!?!?!?

Аз пък сутринта изкрейзих при педиатърката. Отидох там само заради навременния термин за У7, нямаше никого освен нас и още едно бебче. Е майко мила, то беше чакане, то беше влезе, преслуша, излезе. После пак влезе опипа, видя походката и пак зачезна. Чакам с Фабо вътре поне четвърт час, дойде по едно време с едни играчки, за да ги сортира и т.н. През цялото време даваше нареждания, никакъв опит за контакт с детето, размърмори се, че не искал да се концентрира и т.н. Абе аджеба, ако беше възрастен дали щеше да се държи така? Или пък ако бяхме със частна осигуровка Rolling Eyes  1,5 час кибичене там  ooooh!  за някъде 20-30 мин ефективен преглед. Аман!

# 253
От сутринта искам да ви пиша, но така ме е понесла вълната, че чак сега успях.
Депутатите най_после са иzмислили как да привлекат българите, живеещи в чужбина обратно в родината.
Подготвя се проект на zакон според който, всеки българин, живеещ повече от 5 години в чужбина ще има право да получи беzплатен парцел в регулацията на населеното място по постоянният му адрес с право на строеж. В момента текат парламентарни дебати по темата
.
За повече подробности тук долу.
wvw.chestitpyrviaprilbgmamivde.

# 254
  • Германия
От сутринта искам да ви пиша, но така ме е понесла вълната, че чак сега успях.
Депутатите най_после са иzмислили как да привлекат българите, живеещи в чужбина обратно в родината.
Подготвя се проект на zакон според който, всеки българин, живеещ повече от 5 години в чужбина ще има право да получи беzплатен парцел в регулацията на населеното място по постоянният му адрес с право на строеж. В момента текат парламентарни дебати по темата
.
За повече подробности тук долу.
www.chestitpyrviaprilbgmamivde.
Това е първоаприлска шега нали?

Общи условия

Активация на акаунт