DE е тема 119?

• 13 087
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
АААААААААААааааааааааааааааааааааа. Ми... Аз и неговите харесвам. Има едни обаче, бели, мисля че ластика стига три метра. Тях може да ползвам.

# 226
В коя тоналност преобладават или са все един цвят?
Не твоите бе, неговите Laughing
Joy Joy Joy

# 227
  • Primum non nocere !
40? Внушителен брой!  Thinking
Да не са за еднократна употреба?

# 228
За берлинчанки, едно инфо.

На 18 и 19 април ще има един праzник в Панко, сигурно ще е интересно дори и zа децата.

3. wikinger und mittelalterspektakel
18.4.09 - 19.4.09 hermann-hesse-str.82, 13156 berlin/pankow
http://cpectacel.in-berlin.info/

Два пъти сме ходили и на Бернауер хуzитенфест, но zа него таzи година все още нямам инфо, но ще е около средата на юни.  http://www.hussitenfest.de

# 229
  • UK
Все различни са. Всякакви. Имам по много еднакъв модел, но различен цвят, абе, като мина покрай един точно определен магазин за бельо и всеки път си купувам по нещо. От известно време не съм минавала, щото няма пари. Виж, сутиените са голям проблем. Веднъж ми заявиха "Съжалявам, не продаваме сутиени с такава малка чашка и такава голяма обиколка". И аз, шах с пешката, 75 Д.

# 230
Впро4ем гаЩите....Милена днес се напика в ДГ  Rolling Eyes и й сложиха едни градински гаЩи, ама баШ кюлоти  ooooh! При вас, 4е има торба с нейни дрехи zа смяна  Close

Сърф, и Милена върви към откаzване....  Tired Хем не иска, хем после към 5, 6 ве4е не иzдържа и става крива   Crazy В4ера не спа и в 16.30 я освободих, но легна по рано ве4ерта, в 19.30. Днес пък спи  newsm78

# 231
  • Primum non nocere !
това за сутиена, не го разбрах

# 232
  • UK
Ами лелята в магазина ми обясни че циците ми са малки а аз съм дебела, при положение че нося сутиен размер 75 Д което значи че не са ми малки циците. Може да съм дебела, ама чак пък "такааава голяма обиколка" и "такаава малка чашка"... Малко странно ми прозвуча.

# 233
Бобо спеше всеки следобед докато тръгна на градина тук, тоест на 4 години и 5 месеца приключи със следобедния сън. Но пък вечер си ляга 2 часа по-рано от преди. Така че сумарно сънят му се запази колкото е бил.

# 234
Сърф, и Милена върви към откаzване....  Tired Хем не иска, хем после към 5, 6 ве4е не иzдържа и става крива   Crazy

И при нас е същата драма ..Вчера я оставих, ама за 3ч ми скъса нервите - направи 100 бели ..а пък към 6-7 като се умори и след разходката вече взе да се удря постоянно ooooh!

Някои дни заспива без проблем, днес пак 2ч се разправяхме ..а като заспи - спи по 3ч и повече - будя я даже да не се напишка.

В радината, в която е заспиана спят 12-14ч мисля всички? тоест до 6г Thinking

Я кажете някой препарат за петна - ползвах Окси, сега на Др. Бекман някакъв - ама от някои материи не излизат и не излизат - отпирам веднага, кисна, ..тц..Една блуза даже 2 пъти я минавах по тия процедури и пак си стоят петната от някакво пюре от тиква Shocked

# 235
Една блуза даже 2 пъти я минавах по тия процедури и пак си стоят петната от някакво пюре от тиква Shocked

Сложи блуzата да съхне на тревата на слънце  Peace

# 236
  • Primum non nocere !
Щом носиш 75 значи не  си с широк гръден кош.

Майра, за петна ползвам само Линда неутрал и много съм доволна. Купувам от Росман.
Първо с гореща вода и после с линда запирам. Може да хвърлиш дрехата в коша и да не переш веднага, но проблеми с лекета досега съм нямала.
Веднъж моя пуснал бяло пране..без запиране на дрехите на малката. Колкото и да търках после, лекетата си останаха. Запраних му да пуска бяло.

# 237
Леле...видях стол за 380 евро. Shocked
Шехи, нашият струва най-много 70-80Е, даже наскоро го видях някъде "на прИмоция" за 59Е...

Сърфи, моята се отказа от следобедния сън някъде към края на третата година, малко преди да тръгне на градина. От тогава в много извънредни ситуации може да заспи по светло и то чак към 4-5 вечерта, ако е много изморена и едновременно гледа ТВ, но аз пък тогава не давам Mr. Green и така...

Хаха, Татянка, и в нашата градина 2 майки се оплакваха преди, че цяла раница дрехи оставили, а те си знаят тяхната и обували на децата от оборотните. Мързи ги да излязат до закачалките ли, що ли? newsm78

# 238
Сложи блуzата да съхне на тревата на слънце  Peace

Точно съм изкарала сушилката навън и забелязах, че са се махнали повечето от една блуза ама 2 по-малки си стоят. Тя самата блуза е доста плътен памук и явно затова от нея не излизат.
Ама то покрай този вирус всичко е в петна - трябва цигански катун да направя на поляната като напроскам всички дрехи  Joy

Шехи, мерси, ще го потърся.  Peace

Леле, МГМ, аз съм 80 Б Embarassed Добре че не пазарувам при твоята продавачка hahaha

# 239
  • UK
Щом носиш 75 значи не  си с широк гръден кош.
Ами и мен затова ме втрещи оная, ще кажеш че поисках 105 А или нещо такова.

Хах, и аз вече не пазарувам при нея.

Общи условия

Активация на акаунт