LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 018
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 210
мацки само за протокола,получих си всички поръчки,нещата са многократно коментирани,само искам да похваля ето тези маратонки......естествена кожа,много удобни,мекички

като цяло съм доволна от нещата,имам само една долница на AWS която ми е голяма 38 номер,ще я заменям за по-малка или ще я продавам  Grinning,че ми е огромна  Laughing
Може ли линк за маратонките и отговарят ли си на номера?
за съжаление в момента не ги намирам,от време навреме ги пускат при албанците,дебнах ги цялата седмица,модела е ADIDAS staris,moite sa 39 1/3  ,обувки нося 38 и тези са ми абсолютно точни........
Това ли е модела на маратонките?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-naloa-2-adidas … &numberpage=1

# 211
  • София
Аз днес си взех поръчка от 20.02 от митницата. Харесват ми нещата, но ето за тези балеринки много ме е яд:
тези моите са купени за 10.20 евро, сега нещо са променили цената май...
39-ти номер не ми стават Sad Ако някой има 40 а пък са му големи, много ще се радвам да си ги разменим  Mr. Green
Другото е този панталон много добре стои.
И тези панталонки - също много ми харесват.
Също и онези потници в лот по 3, където всички ги имат вече  Wink

# 212
  • София
може ли линк , към момчешките дънкови къси панталонки - махна ми с тях доставката , но сега ги загубих

# 213
Аз днес си взех поръчка от 20.02 от митницата. Харесват ми нещата, но ето за тези балеринки много ме е яд:
...
39-ти номер не ми стават Sad Ако някой има 40 а пък са му големи, много ще се радвам да си ги разменим  Mr. Green

Не го казвам, за да те дразня, но за тези балеринки от години се пише, че са умалени. Аз лично ги имам от повече от година и поръчах +1, а първата ми поръчка от Ларедут преди повече от 2 години пак беше с балерина на Рокет Дог и тогава се опарих с едни дето бяха моя номер.

# 214
Mнения за тази рокля . Материя и размери ? 38/40 дали е много голямо 160 см съм висока и около 49-50кг.

Нямам я, но миналата година няколко момичета я бяха поръчали и отзивите им хич не бяха добри, дори май я сравняваха с нощница. Колана не е към роклята.

# 215
  • София
...

Не го казвам, за да те дразня, но за тези балеринки от години се пише, че са умалени. Аз лично ги имам от повече от година и поръчах +1, а първата ми поръчка от Ларедут преди повече от 2 години пак беше с балерина на Рокет Дог и тогава се опарих с едни дето бяха моя номер.
Четох аз, понеже по принцип нося между 38 и 39 и реших, че ще ми станат тези, но не съм познала  Rolling Eyes

# 216
благодаря на милениум ( дано не бъркам ника) за снимките на кухненския комплект от 10 евро, изглеждат много добре нещата Simple Smile
за колко време пристига ваучер?  Rolling Eyes и още един въпрос- като препоръчано писмо ли с еполучава ( срещу подпис от пощата) или го носят в пощенската кутия? ( на 24ти март ми писаха, че ще получа ваучер, исках им номера по мейла, но нямам отговор все още  Rolling Eyes )
аз чакам поръчка от 18ти март за митница

# 217
тоз Redoute само China , China и пак  China   , аман вече  ooooh!
прословутите кърпи , с които хванах кода за термочантата - не ми харесват-  качество никакво ooooh!

# 218
aleksova1,
може ли размери на дънкеното дълго гащиризонче 168, че и аз се чудя дали да не го поръчам. какъв цвят е твоето?  bouquet...
Цвета е тънмо синио с имитация на „изцапано“Размерите са /на талията 39 см/на ханша 46 см/под мишниците 40 см/дължина на крачола 104 см.Материята е разтеглива.Има цип отпред който е до колана.Ако искаш ще кача снимки.На мен ми е леко тесно на гърдите но може да се носи и откопчано,даже е по ефектно  Simple Smile.Иначе ми лепи от всякъде,аз така обичам.По принцип панталони ми стават 40/38.И сега мисля да си взема и др.цвят.

bouquet ще съм много благодарна и на снимки, не ми е спешно. аз мисля да взема от по-тъмния цват. мерси предварително   bouquet  bouquet  bouquet
Заповядай http://snimka.bg/album.php?album_id=359185.

# 219
  • Sofia
най-после си получих поръчката от 28-ми януари и 02-ри февруари  Tired Довечера ще ми ги донесат и ще дам отзиви

# 220
  • Стара Загора
прословутите кърпи , с които хванах кода за термочантата - не ми харесват-  качество никакво ooooh!

И аз ги имам кърпите за цената си са дори страхотни...ама въпрос на вкус.по скоро са за лице

# 221
  • Русе
Момичета,имам едно въпросче:
На фактурата на получената ми днес поръчка имам следното:
Note de debit
№ de client:....
№ de colis:.....
montant: ...E ;code:.....
indiquer ce code lors de votre prochaine commande par telephone ou courrier

Отначало си помислих,че е номер на ваучер за отказана пола,но в акаунта ми няма отразен ваучер.
Какво е?Трябва ли да им напиша писмо да ми изпратят на майла ваучер?
Благодаря предварително!

# 222
  • Пловдив
Някой беше получил този сутиен без банели

С подплънки ли е или без  Praynig

# 223
ВЗех и аз последния колет от митницата , и на влизане засякох мацка с руса дълга коса , носеща кашонче , а на излизане , друга с много сладка прическа, която чак ми се усмихна , дали не са от нашия форум  Mr. Green Беше към 15:00  Peace
Аз бях с малката маймуна  , която крещеше като луда Crazy

Всичко е коментирано  Peace

# 224

И аз ги имам кърпите за цената си са дори страхотни...ама въпрос на вкус.по скоро са за лице
даде за лице ....сториха ми се доста тънки ,  в сравнение с тези в къщи панагюрските двойно по-тънки и отпуснати...
но въпрос на вкус - прибрах ги за подарък

Общи условия

Активация на акаунт