LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 044
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 315
Алекс1, благодаря ти   bouquet
Май ще си взема от дънковия гащиризон размер 168 за по-сигурно  Wink Аз за надолу съм 38, а и съм малко "по-висока " от теб 163 см. Wink
Да те питам : И аз нагоре вървя точно 38 и съм в дилема когато са двойните номера какво да поръчвам 34/36 или 38/40. едно нещо поръчах 34/36 ми малее, сега поръчах 38/40 и ми  е голямо  newsm78 Sad
Аз съм 175см и нося 38 надолу.. и си поръчвам от детската 168 ..

34/36 взимам нагоре като са разтегливи .. Иначе 38 за ризи и сака.. (90 ми е бюста)..

Тъй.. искам си поръчката от 31.01, моля  Crossing Arms

# 316
  • Бургас
Привет,    Grinning
И аз приключих вече с поръчките....почти  Laughing В четвъртък и петък взех от 19.01, 26.01 и 24.02.
Сега мирно си чакам поръчката от 27.03 с код за термочанта.
Всичко, което получих е предимно детско, до болка обсъждано.Единствено тези бермуди не помня да са коментирани.На мен много ми харесаха, хубава плат и кройка.На кръста се регулират.Ето и реална снимка.
...
Може ли р-ри на бермудите? Благодаря!  bouquet

Ето размерите:

талия - 27 см.
дълбочина - 19 см.
цялата дълижна - 36 см.
ширина на крачола - 16 см.

# 317
Алекс, с една и съща карта плащам от един и същ акаунт вече 4 поръчка. Въвеждам правилно цифрите, парите са повече от стойността на поръчката, картата е на SG Експресбанк - дебитна. Възможно ли е да ми отказват по този начин поръчката, поради използване на неподходящ код? Благодаря ти за отговора, надявам се да ми помогнеш!
Я кажи колко са парите и за колко Е е поръчката, ама на последната стъпка Simple Smile

И колко пъти пробваш, след като ти го даде тоз надпис? При мен като зацикли понякога.. 10 пъти се връщам, докато стане..

# 318
Fancy N,червените чанти с подарък ли са?Моля за кода им,ако е така  bouquet

# 319
Fancy N,червените чанти с подарък ли са?Моля за кода им,ако е така  bouquet
А дънковата пола кой р-р е,ти с каква талия си?

# 320

Какъв точно цвят е nacre? Става въпрос за тази рокля, от малката снимка не ми става мн ясно, нещо бежово ми се струва, но...

Nacre е седеф, по принцип. Нещо седефено ще да е  Laughing

Извинявайте, сега видях, че е отговорено  Embarassed

# 321
  • Бургас
Fancy N, колко см. е стелката на 39 номер на пумите?

# 322
Moмичета,много ви моля, ако сте поръчвали блузки от серията  на Ан Уейбърн да кажете как върви номерацията, уголемени ли са? Има някои страхотни моделчета, но се възспирам да поръчам, защото 36 почти няма. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4404378& … ue&ksource=-1  - ще може ли отзиви и размери на 38/40, ако някоя от вас я има.

# 323
Moмичета,много ви моля, ако някоя е поръчвала блузки от серията  на Ан Уейбърн да кажете как върви номерацията, уголемени ли са? Има някои страхотни моделчета, но се възспирам да поръчам, защото 36 почти няма. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4404378& … ue&ksource=-1  - ще може ли отзиви и размери на 38/40, ако някоя от вас я има.

Имам я имам размер 38/40 и ми е точна, можеше да е малко по дългичка ама и така е добре и стои страхотно. Иначе е разтеглива материята, аз съм с бюст 92 см и ми е добре

# 324
Moмичета,много ви моля, ако някоя е поръчвала блузки от серията  на Ан Уейбърн да кажете как върви номерацията, уголемени ли са? Има някои страхотни моделчета, но се възспирам да поръчам, защото 36 почти няма. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4404378& … ue&ksource=-1  - ще може ли отзиви и размери на 38/40, ако някоя от вас я има.

Имам я имам размер 38/40 и ми е точна, можеше да е малко по дългичка ама и така е добре и стои страхотно. Иначе е разтеглива материята, аз съм с бюст 92 см и ми е добре
Мнооого ти благодаря за отговора Heart Eyes  bouquet!!!

# 325
Привет
Размери на бермудите ще пусна довечера, като се прибера у дома. Такива имаме и в сиво, а кафявите са същите, но са 7/8 вариант. Забравих да кажа, че получих и рендето. Още не съм го разучила, но успях да се боцна...Кафявата блуза може би е малко уголемена или такъв е модела- днес съм с нея, в/у ризка и ми е свободна някак си.

# 326
  • Шумен
Добро утро момичета.  Hug
Днес си взех поръчка с ето тези сандали
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-redoute-creati … &numberpage=1

Ето и реални снимки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11351428
Поръчах номер нагоре и не сбърках. Доста цигъркат като вървя от тази слама на подметката.  Mr. Green Не съм сигурна, че ще са особено здрави.

# 327
Някой използва ли Visa Electron на Райфайзенбанк?
Аз използвам такава. Какъв е проблема?

# 328
Някой използва ли Visa Electron на Райфайзенбанк?
Аз използвам такава. Какъв е проблема?

Питам,защото ми казаха ,че има проблем с някои от картите! При регистрация трябва ли да съм я заредила или няма значение?

# 329
  • Карлово
Nacre е седеф, по принцип. Нещо седефено ще да е  Laughing

Извинявайте, сега видях, че е отговорено  Embarassed
мерси, идеално ще ми е цвета тогава

Общи условия

Активация на акаунт