LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 269
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте,днес получих колет от 12.03,пратен на 17.03 пристигнал на митница на 27.03
И при мен е така,следобяд мъжът ми го взе от митницата.Кашонът  беше с дупка,изтърбушен
от едната страна.Той каза,че е дна мацка се е карала със служителка  в митницата,че и липсвал куфар-подарък.
И ме питаше дали и ние чакаме куфар,ама не се беше сетил ад го отвори и провери съдржанието по фактура.
Естествено,долната част на която липсваше,а на поръчка от пощата не ги късат.В тази поръчка бяха само дрехи за нас,нямаше за децата.Всичко съм уцелила,2 панталона за него.Този е спортно-елегантен,много хубаво му стои,материята е леко твърда,но е много качествен.
Тези кецки ги взех за мен,много са удобни и хубави.
Останалото са евтини блузки,които също са хубави и съм уцелила размерите.

# 481
  • София
Toку що пуснах две поръчки. След намаленията не бях влизала в Ла Редут, ама сега реших да си оползотворя кодовете за тренча. Първата поръчка въобще забравих, че намалява 20 от 33 и пуснах ей така, с една блуза, ама във втората пуснах тази блуза, намали ми я на 13 евро, махна и доставката - разкош, готина блузка за 25 лева Grinning

# 482
Моля помагайте Praynig Praynig Praynig
Отказва ми дебитната карта-Виза Електрон на МКБЮнионбанк newsm78 newsm78 newsm78
Някой плаща ли с такава?
За пръв път пускам поръчка и стигнах до 3-та стъпка и на 4-та ми дава,че ми е отказана картата ooooh! ooooh! ooooh!
Никъде не прочетох,че не става с такава карта  ooooh!само за ОББ знаех newsm78

# 483
  • Варна
Ето реални снимки на получените ми вчера последни януарски поръчки Mr. Green:

http://www.darko.biz/La%20Redoute/pokupki.html

Якето на Дизел ми е много спортно, още умувам дали ще го нося  Thinking

# 484
  • София
mimi_lazarova , вече и с тази се разбра, че не става.

# 485

ох направо не е истина,а аз така се надявах......ужас направо
Сигурно ли е това? CryУтре ще ходя да си открия нова карта
Препоръчайте банка Praynig

# 486
  • София
Днес взех от митница предпоследната поръчка от намаленията от 03.02,остана ми само от 31.01.
Общо взето съм доволна, потникът на AWS много ми хареса като качество и цветове.
Бермудите на Актив ,които преди време някой беше похвалил,също са хубави,от плътна материя,стоят добре.Лепнаха ми точно  Grinning
Туниката ми е доста тясна,но нямаше моя номер и рискувах с по-малкия,цветовете са малко по-бледи от тези в сайта.
Дънките Levis са страхотни и като материя,и като цвят.Взех р-р по етикет 26,които отговарят на 36 и са ми малко теснички,но се надявам да се поотпуснат (или да отслабна  Mr. Green).Не ги намирам вече в сайта,за да дам линк.

Ето и снимките

П.п Ако някой се интересува от тези дънки 38 размер да ми пише на лични  Peace

# 487

ЦКБ Simple Smile

# 488

ЦКБ Simple Smile

А дали мога като си открия сметка да поръчвам преди да ми е пристигнала картата?
Така се зарибих с този Ларедут,че ако трябва да чакам да стане готова ще се побъркам #CrazyТе ще ми се изчерпят нещата ooooh!

# 489

ЦКБ Simple Smile

А дали мога като си открия сметка да поръчвам преди да ми е пристигнала картата?
Така се зарибих с този Ларедут,че ако трябва да чакам да стане готова ще се побъркам #CrazyТе ще ми се изчерпят нещата ooooh!

Не. Не можеш. За плащането ти е необходим номера на картата.
Ще почакаш.  Laughing

# 490

ЦКБ Simple Smile

Не. Не можеш. За плащането ти е необходим номера на картата.
Ще почакаш.  Laughing
Много ти благодаря Алекс за бързия отговор!
А знаете ли за колко време става картата?

# 491
  • In The Middle Of Nowhere
mimi_lazarova, ами за около седмица, не е болка за умиране  Simple Smile

# 492
corail червено или по към оранжево бие.На снимката на червено ми прилича,ама то аз и една блузка я мислех за жълта,а тя дойде зелена  Sick

# 493
Днес взех поръчка от някой си март със сиво-розовата завивка,която е много интересна материя,хареса ми,цветовете също,плътничка е,екстра за детското легло Peace И 6 бр хавлии за лице в бяло-много добро попадение,доволна съм-големички и ще попиват хубаво.И разни потници,пуловерче и тази риза  от новата колекция-ефектна е с тези ръкави,не стои...натруфено,тъничка и много добре пасва с елечета или потничета фино плетиво Peace (сега прочетох и отзива за нея в сайта-абсолютно съвпада с моя Laughing но не съм го писала аз Mr. Green )
А,и един предпазващ непромокаем чаршаф с ластик за детското легло,не си спомням точно кой от тези беше,17Е и нещо ми излезе за р-р 140/190-много фин и мекичък,нищо общо с найлонените шумкащи непромокаеми чаршафи,които съм виждала тук,тогава се почудих доста кой да избера,че има голям избор и не съжалявам-доста добро решение съм взела Grinning
Утре може да снимам ризката

# 494
mimi_lazarova, ами за около седмица, не е болка за умиране  Simple Smile

Страшно ти благодаря! Hug Hug Hug
Много ме успокои  bouquet  bouquet  bouquet
Още утре пращам мъжлето в ЦКБ-то да вади карта,че той и без друго работи към ЦКБ-Сила,може пък по-бързо да му я направят Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт