LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 304
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 510
Явно не съм само аз с проблеми с плащането. Нещо става с този сайт. Моята карта е на ДСК ВИЗА ЕЛЕКТРОН и досега не съм имала никакви проблеми. Но от няколко дена правя неуспешни опити да пусна поръчка. Сега и ваучера за 10 е на приятел не мога да използвам. Н е се активизира. Изписва ми с червени букви -Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. Вие къде вкарвате номера на ваучера? Аз го вкарвам там където и номерата на кодовете. Предния път се получи сега не.

# 511
бейлис взех 38 номер, отговаря си. Довечера мога да пусна размери, че и други се интересуват. Peace

# 512
И аз си получих поръчката от март месец и съм много доволна бях си взела тениски за лятото и добре че съм успяла да си уцеля номера.......тук нося52/54 а от там си поръчвам 50/52 Mr. Green

# 513
  • плевен
Добро утро момичета  Hug кога горе долу подновяват намалените стоки в Aubaines  newsm78?

И мен това ме интересува  Praynig

# 514
Явно не съм само аз с проблеми с плащането. Нещо става с този сайт. Моята карта е на ДСК ВИЗА ЕЛЕКТРОН и досега не съм имала никакви проблеми. Но от няколко дена правя неуспешни опити да пусна поръчка. Сега и ваучера за 10 е на приятел не мога да използвам. Н е се активизира. Изписва ми с червени букви -Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. Вие къде вкарвате номера на ваучера? Аз го вкарвам там където и номерата на кодовете. Предния път се получи сега не.
Ужас не, не се вкарва там ваучера Simple Smile
Номера на ваучера се вкарва на стъпка "плащане" .. Където се пише картата, само че най-горната опция Simple Smile
А предния път просто ти се е хванал код с първите цифри от номера на ваучера явно Simple Smile

# 515
Ако това е кодът за 10 евро от покана на приятел, точно там си се вкарва - на мястото за код. Но за да се задейства, не трябва в кошницата да има намалени цени.

# 516
  • Пловдив
Момичета, да питам дали тези дви поръчки ще минат по пощата или е по-вераятно да ги чакам от митницата  newsm78
Първата - две тениски на Адидас, една детска рокличка, детското палтенце, едни къси и едни дълги дамски панталони, едно сако и комплекта три мъжки тениски...Тази малко ми е съмнителна, че попрекалих ама...
Втората - панталон, едни 7/8 дънки, потниче на Адидас, кърпите и тренча подарък...
Мерси предварително   bouquet
Извинявайте, че се самоцитирам, но ще съм ви много благодарна, ако узная къде има шанс да чакам поръчките...

# 517
Ако това е кодът за 10 евро от покана на приятел, точно там си се вкарва - на мястото за код. Но за да се задейства, не трябва в кошницата да има намалени цени.
Ми то това не е ваучер Simple Smile

# 518
Момичета, да питам дали тези дви поръчки ще минат по пощата или е по-вераятно да ги чакам от митницата  newsm78
Първата - две тениски на Адидас, една детска рокличка, детското палтенце, едни къси и едни дълги дамски панталони, едно сако и комплекта три мъжки тениски...Тази малко ми е съмнителна, че попрекалих ама...
Втората - панталон, едни 7/8 дънки, потниче на Адидас, кърпите и тренча подарък...
Мерси предварително   bouquet
Извинявайте, че се самоцитирам, но ще съм ви много благодарна, ако узная къде има шанс да чакам поръчките...
Първате не със сигурност..
Втората .. може и да мине, ама ако са дамски/мъжки панталоните може и да не Simple Smile

# 519
http://www.laredoute.fr/vente-battle-e-asy-de-timezone.aspx?prod … &numberpage=7
поръчвал ли някой този панталон?  Аз съм с ханш 90 и съм 165 висока.Кой номер ще ме посъветвате?

# 520
  • Пловдив
Мерси  bouquet Ще докладвам, като дойдат  Peace

# 521
http://www.laredoute.fr/vente-battle-e-asy-de-timezone.aspx?prod … &numberpage=7
поръчвал ли някой този панталон?  Аз съм с ханш 90 и съм 165 висока.Кой номер ще ме посъветвате?

36 .. ама го няма Simple Smile
38 ама ще ти е голям.. Освен, ако някой конкретно не го е получвал и да каже, че е умален Simple Smile .. та да имаш късмет  Wink

# 522
Мерси много,но мерките са му странни.Има 36/38 - 27???Не мога да разбера и какви са тези 84см. в описаниета?Извинявай за въпросите,но за пръв път ще поръчвам панталон

# 523
Ужас не, не се вкарва там ваучера Simple Smile
Номера на ваучера се вкарва на стъпка "плащане" .. Където се пише картата, само че най-горната опция Simple Smile
А предния път просто ти се е хванал код с първите цифри от номера на ваучера явно Simple Smile
И на стъпка плащане пробвах, но ми излиза Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client.
Незнам предния път дали е било код, но ми намали точно 10 е.

# 524
  • София
Момичета някой да има това ХЛ? Отговаря ли си? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3175731& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт