LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 940
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, според вас това дъждобран ли е или нещо като връхно шлиферче

http://www.laredoute.fr/vente-tablier-enfant-garcon-pressionne.a … &numberpage=1
това мисля, че е престилка за рисуване, поне преди имаше една подобна на тази newsm78

ДА, имаше и за рисуване, да не се мокри детето  Laughing, но тази си е най-обикновена памучна престилка  Peace

# 61
И аз имам дупка на един от чаршафите - много е мъничка и  ако не ги бях изгладила нямаше да я видя Thinking

За сутиените прибавяш 15 към номера, който носиш в бг, а буквичката си остава същата - 85с = 100с  Peace

# 62
  • Варна

Имаме ги - 30 номер, ще ти пиша по-късно колко е стелката, че са от миналото лято и трябва да открия къде съм ги прибрала (големи бяха тогава).

# 63
Може ли малко помощ с размерите?
за сутиени- гръдната ми обиколка е 85см а подгръдната- 74см

За дрешките ми е по сложно защото съм много миньонеста- талия- 73см и ханш 87, висока съм 160 см. Подозирам че попадам при тийнейджърите, но не мога да преценя за 16 или 18 години.

Заради талията - 36. И за нагоре също 36.
От детските можеш да влезеш в 162, но може би малко по-трудно ще закопчаваш. Детските дрехи са правени за момичета, с друга структура, затова е така.
За сутиените - към размера който носиш тука прибавяш +10 или +15 /зависи колко стегнат сутиен носиш/, а чашката се запазва същата. В 1-вия пост на темата има калкулатор за размерите на сутиени.

# 64
Не знам дали за юношеските розови Пуми е писано, но ме интересува дали си отговарят, защото има останали само 37 и 39. По принцип нося 38, но от време на време влизам и в 37.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9269975& … ue&ksource=-1
С последната поръчка, която получих дойдоха и едни черни затворени обувки с висок равен ток, 37-ми номер, но нямам никакъв шанс да вляза в тях, ще ги продавам:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-compense-redoute-creation … &numberpage=1
Взех ги от намаленията и цената беше хубава тогава, жалко че не ми стават.

# 65
  • Казанлък of all places
Това    bouquet - за Алекс!
А за вас 'сичките - по леглата! Изкупихте Ла редут-а! Simple Smile

# 66
chockolina    Ще черпя Hug
някой беше питал по-горе ,на колко дни пускат нови неща при албанците?

# 67
Само те си знаят.

# 68
  • Пловдив
Здравейте! Някой може ли да ми каже тези маратонки дали си отговарят на номера? Thinking
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=7
Благодаря предварително!  

Не, не си отговарят. Поръчах ги за една приятелка, която носи 36, а взе 37 1/2 и са й точно. Иначе са много симпатични на живо, но няма кожа по тях.
И аз така ги поръчах за едно момиченце,и тя и аз носим 36 и 37 ни станаха идеално.Много са хубави белите  Peace
иванка благодаря ти за мнението за бермудите.Ще се пробвам в 34 да видим дали ще се пъхна Simple Smile
Алекс страхотна си   bouquet Ще ти пиша лични за дънките Simple Smile

# 69
  • Варна
Алекс1  пробвах го този калкулатор, излезе ми EU-75H, US-34F, B/E/F/P-90H. На мен тези букви изобщо нищо не ми говорят......

# 70
  • Бургас
Алекс1  пробвах го този калкулатор, излезе ми EU-75H, US-34F, B/E/F/P-90H. На мен тези букви изобщо нищо не ми говорят......
А тук какъв номер сутиени носиш? Невъзможно е при тия мерки да носиш чашка Н Rolling Eyes Пробвах калкулатора с твоите мерки, излиза по френската да си 90АА, а по бг 75АА /не съм наясно защо е АА, а и не съм срещала такава чашка в сайта, така че може би чашка В ще ти е добре newsm78/. Не знам колко е верен калкулаторът, обаче, защото на мен ми изчислява да съм 80С по нашата и 95С по френската, а тук нося 75С, 80 ми идват широки, но чашка С от Ларедута ми е малка и по тяхната номерация поръчвам 90Д и са ми добре Thinking

# 71
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте! Бихте ли ми казали какво трябва да направя за да ми пратят ваучера за недостиг от поръчка. Досега веднъж са ми пращали /даже дойде преди поръчката по поща/. Сега обаче го виждам, че стои нефактуриран. Трябва ли нещо да правя или да чакам.
Благодаря предварително!  bouquet

# 72
Благодаря на Алекс за полезната тема и на всички други,които споделят впечатления и дават съвети....чудесни сте   bouquet
И сега да се оплача,че каквото и да си харесам от новата колекция ще е в наличност след 9-12 седмици  Crossing Arms Е,каква е таз` търговска политика,ми то ще им мине и сезона и мерака ми до тогава. .. ааа  newsm57

# 73
Здравейте,
Да попитам оранжевата термо чанта подарък дали е много тежка. Имам поръчка с нея, едни детски слипчета и детска поличка и незнам къде да я чакам, защото не получавам известия, а си ходя периодично.

# 74
това детско панталонче дали го има някой,интересува ме дали е тънко за пролет или по-плътно    http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-battle-morp … &numberpage=1

Общи условия

Активация на акаунт