LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 009
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 780
  • София
ANNAFACE   bouquet

# 781
  • София
ANNAFACE,значи отговарят на номера си така ли?
Детенце е с 19 см стелка и се чудя дали да поръчам 30 номер Thinking

# 782
Някой има ли размери на тези панталончета 94 или 102                              [img]
за 102 са талия-23 на ластик са ,ханш-35,крачола от чатала-38 Peace

# 783
  • сусурлево
Moмичета получих си пакета с поръчката от 20.03 .Този път съм доволна почти от всичко(не че е много)

Тази рокля ми е екрю . Много ми хареса. 36 размер , а аз съм висока 160 около 50кг. Но понеже нямам никъкъв бюст ме притеснява как ще седи и ще трябва да я нося със сутиен (а хич не обичам  Joy)
Тази пола в бяло и тя ми хареса 36 размер е и тя , но си мисля че 38 щеше да е по-добре , защото тази ми е околко 10 см.под коляното , а аз харесвам по -дълги . Отгоре е с ластик и връзки. Довечера ще я облека пак и ще видим дали ще се възпирема-дано защото ми харесва
ако не ще се продава или заменя за 38

Другото е джапанките за 1.25 евро , няма какво да ги коментирам супер са си и тренча подарък рамера или е 34/36 или 36/38 непомня - става ми ,но ръкавите са ми малко дълги .
Като изработка е зле висят конци от всякъде , но майка ми е шивачка ще го оправи.
Ако някой се интересува от кг. тези неща са 1.100кг. нямаше много хартия

# 784
inedica може ли реални снимки на полата?
ralej и  аз чакам чаршафите на точки.Може ли снимка да видя как са на живо?
Благодаря    bouquet

# 785
  • София
inedica може ли реални снимки на полата?
ralej аз чакам чаршафите на точки.Може ли снимка да видя как са на живо?
Благодаря   bouquet

Довечера, че сега съм на работа  Peace

# 786
Момичета, обикновенно само чета, но сега се престраших да пиша за поръчката си от Ларедут.

Чаках последаната поръчка повече от 2 месеца, а си бяха изтеглили парите още седмица след поръчването.
Слава богу дойде Simple Smile

Но имам едни дънки Левис, дето не съм ги улучила.
Ако някоя от вас има такива и пак не е улучила - предлагам замяна! Или за по-големи от моите - за мъжа ми 33 или 34 номер Wink или за по-малки за мене 30 номер.

Имам 32 горе и 30 дължина цвят Lave (но може и с друг цвят замяна) Иначе в Продавалника съм ги пуснала за продажба.
Линк - http://www.laredoute.fr/vente-jean-levi-s;-501;-jeans-stature-de … amp;prodcolor=54#

# 787
  • Варна
Днес получих от 19ти март на поща, само с тези дънки и подарък термочантата. Все още чакам тази от 6ти март за митница.
108 размер

# 788
За чаршафите на оранжеви точки, да споделя, че и аз бях малко изненадана...Но в описанието си пише, че не е бяло, екрю или нещо подобно беше. Ама все се надявах да е по-светло...
Размери на дънките мога да дам довечера- 94.

# 789
Moмичета получих си пакета с поръчката от 20.03 .Този път съм доволна почти от всичко(не че е много)

Тази рокля ми е екрю . Много ми хареса. 36 размер , а аз съм висока 160 около 50кг. Но понеже нямам никъкъв бюст ме притеснява как ще седи и ще трябва да я нося със сутиен (а хич не обичам  Joy)

тази рокля я чакам и аз, но в черно, а би ли казала колко е дълга, аз съм висока около 158

# 790
  • Стара Загора
На кой редутски маил изпращате , когато искате да ви пратят ваучер по ел поща  bouquet

# 791
inedica може ли размери на жълтата блузка , интересуват ме разстоянието под мишниците и от рамо до рамо ?
Ето тази  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-edeis.aspx?productid=324113034&documentid=321409&single=false&categoryid=23110696&pos=6_d_a_n&numberpage=6

от рамо до рамо е 37см, а ширината при гърдите - 44см. Моята е размер 38/40.

Благодаря   bouquet

# 792
  • сусурлево
тази рокля я чакам и аз, но в черно, а би ли казала колко е дълга, аз съм висока около 158
Eми около една педя под коляното точно както е на снимката . Аз съм 160 и също толкова ми седи под коляното
Точната дължина след 17.00 часа ще я напиша

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:05 от juliana_p

# 793
  • София
Ками, благодаря за отговора, значи трябва да й стане, само че тя е 170  Rolling Eyes бе ще пробвам, за тази цена
Мини,якенцето е страхотно,особено пък за тази цена Wink
Ако ще ти помогне,ето всичките му размери за 156 и 162:
Blouson ACTIVE WEAR.

ее това са мойте размери където съм ги давала  Mr. Green хах поне съм помогнала
и за да не е спам да кажа че вече чакам само от края февруари и мартенски Simple Smile  Mr. Green
вчера получих от 02,02
успех на всички дано да се изчистят вече  Peace      bouquet
Мирела,това е целта на сайта с размери и отзиви Laughing.Събираме вашите мерки и снимки от темата и ги подреждаме там.И после се търси лесно и удобно по оригиналното име на артикула от сайта на Ла Редут Wink

Някой има ли размери на тези панталончета 94 или 102                          
Ето и размерчетата на 94:
Pantalon bébé garçon PRIX MINI lot de 2

# 794
Получих известие за 2 поръчки от 14 март,много бързи са станали франсетата Laughing
Довечера като ги вземе мъжът ми ще се похваля Peace

Общи условия

Активация на акаунт