LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 868
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Алекс, аз съм с талия 80 и ханш 100  Rolling Eyes Всичките ми панталони, дънки са 38 размер, освен едни - ленените широки дънки от мин. година, които взех тази. Тези са си умалени, 38 ми беше много малко, та се хвърлих направо на 42 за да ми стоят така широко, като на картинката. Е, наложи се да ги стеснявам, но пък това е по-добрия вариант. Както и да е - всичките ми неща са 38 размер и стоят добре и по мярка.

# 691
  • софия
мога ли да плащам с дебитна карта маестро?

# 692
  • София
Днес си взех и последната поръчка за митница от 11.03.
Ето малко снимки на новите неща.

Якето на Актив много ми хареса,но 162 размер ми е малко големичко и ръкавите са ми дълги и широки.Ще го стеснявам Mr. Green.Иначе е много хубаво,плътно,с памучна подплата.Аз очаквах да е съвсем тънко,не знам защо newsm78

# 693
Може ли да ми дадете линка за чаршафите  Hug

# 694
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, моята малка поръчка от 14.01. не се появи  Sad , а французите ми бяха писали, че са ми я изпратили на 12.02. Няма как, ще попълвам и пращам формата за загубена поръчка, но искам да попитам - попълвам само това, което е отбелязала Алекс1 в първия пост нали? Ако я разпечатам, попълн и подпиша, след което им я препратя сканирана, дали ще ми я приемат, или тр задължително да я изпратя по пощата на посочения от тях адрес? Благодаря предварително   bouquet

# 695
  • В Голямото село
Момичетата, дето получават поръчките си от месец Март, моля да не пишат! #Splat
Че ще се самоубия от яд... моите от 8-ми и 11-ти още го няма  Banghead

шегувам се разбира се... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
някой да знае момчешкото 180см колко е талията на панталоните

гледам едни къси гащи и се чудя дали не са тясни горе newsm78
Сега съм със размери т.73 и х.100,и влизам в юнушеското 168,леко са ми прилепнали.За мъж ми купувах едни пуловери 180 и му станаха а той по принцип носи XXL.И на него му стават мойте анцузи но са му много прилепнали,но той си има малко шкембенце  Laughing

# 697
Днес направих поръчка с ваучера за пикник чантата и ми го прие, но след това в мейла чантата е няма като подарък. Някой би ли ми помогнал с писмо да канселирам поръчката, ако няма да ми е пращат ще ползвам поне ваучер за безплатна доставка. Благодаря предварително.

# 698
  • някъде в България
Хайде и аз набързо да се включа с малък коментар. Днес си взех поръчката от 02.02 и всичко е коментирано. Само да вметна, че този детски панталон не е на ACTIVE WEAR, както са написали, а е на LA REDOUTE création. Иначе е много хубав. Прата е тънък и за лятото е супер. Цвета (каки) е малко по-светъл от този в сайта, че нещо моите снимки са излезнали много светли.
И само за тези много коментирани потничета да кажа. Мислех си, че оранжевият цвят е по-наситен. А той по-скоро е по-млечен. За сравнение пускам снимка с тази детска поличка.
boris4o, не можеш да откажеш поръчката след като вече е направена. Единствения вариант е като дойде, да не си я вземеш и да чакаш да ти пратят ваучер за сумата.
п.п. на мен чантата ми я показва най-отдолу, след като са изброени всички продукти, след това има сметка за точната сума на поръчката и после ми пише ето това: "1  SAC ISOTHERME  raye orange/ 9445307  0€" .
Погледни внимателно дали и при теб не е така.

# 699
  • Пловдив
Момичетата, дето получават поръчките си от месец Март, моля да не пишат! #Splat
Че ще се самоубия от яд... моите от 8-ми и 11-ти още го няма  Banghead
шегувам се разбира се... Stuck Out Tongue Winking Eye

шегата на страна.....мина вече 01.04 и да си кажа рапорта  Joy
Днес получих поръчка от 10.03,ама как ме избазика мъжо,че ходи да я вземе и вика,незнаел от кога е,ама била пристигнала в БГ на 05.03.....няма шега,наще пощи работят в бъдещето,тя от Франция тръгнала на 16.03,а те я получили на 05.03  hahaha
А сега за нещата,ще кажа мнение само за тези които са за мен,че има доста и на още две приятелки,но даже не съм ги отваряла да ги видя Simple Smile
1. познатите дамски потничета - без коментар за 1 евро са си идеални,сега гледам вече се усетиха че ще им ги изкупим и ги вдигнаха  Mr. Green
2. гащеризончето Адидас - ей за него много ме е яд,знаех си че ще ни е голямо 102 и си мислех поне за догодина,а то е направо огромно и сигурно ще му стане в 1 клас Simple Smile все пак едва ли ще го продам,че наистина е хубаво и поне за плаж ще става Simple Smile
3. детска пижамка - на мен по скоро ми прилича на гащеризонче,взех я за подарък на племенника,уж размер 74,ама сега на нас ще стане,мисля че може да се одреще терличето отдолу и да се носи и така  Peace
4. страхотното детско якенце - взех сега и за племенника,че хич не е за изпускане  Peace
5. дамски суитчер - адски съм доволна от него,много приятен цвят и  много хубаво качество,просто е супер особенно пък на тази цеца,жалко че няма и други цветове  Hug
6.  дамска блузка на Фрейди - взех я за подарък на племенничката,много е хубава,или ще и измисля друг подарък за Цветница или ще си я поръчам и за мен Simple Smile страхотна е и 34 ми е идеална Simple Smile
Още едни много готини бермуди на Окау,жалко че имаше само 94 и естествено ще са ни големи това лято,но пък две блузки(също ги няма) пак на Окау също са много сладки.Права беше мамаБ че много жалко че нямат вече техни дрешки Sad
Имам и подарък който досега не съм виждала някой да е получил  Thinking вместо червено-кафявите десертни чинийки,не ми пратиха онези лилавки купички,а една покривка с 4 салфетки и 4 пластмасови чинии,които не са много лоши,в разаво и зелено Simple Smile все за нещо ще станат,нали е подарък все пак Simple Smile
Ето и реални снимки

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 01:08 от sis7

# 700
Днес направих поръчка с ваучера за пикник чантата и ми го прие, но след това в мейла чантата е няма като подарък. Някой би ли ми помогнал с писмо да канселирам поръчката, ако няма да ми е пращат ще ползвам поне ваучер за безплатна доставка. Благодаря предварително.

1. Подаръка не го отбелязват в мейла. Провери си в Suivre mes commandes - там със сигурност го има. След като там го има - ще ти го пратят. Вариантът да не ти пратят подаръка е, ако кодът за него не ти е пратен лично. Тогава могат и да ти откажат цялата поръчка. Потвърдителният мейл нищо не значи. Аз поне от година не получавам потвърдителни мейли, а съм си получила всичко поръчано.
2. Няма начин да "канселираш" поръчка.
3. Ваучер за безплатна доставка няма. Има код за такава. Ваучерите се получават за артикул, който е изчерпан докато ти приготвят поръчката, а сумата за артикула вече е изтеглена.

# 701
Днес си взех и последната поръчка за митница от 11.03.
Ето малко снимки на новите неща.

Якето на Актив много ми хареса,но 162 размер ми е малко големичко и ръкавите са ми дълги и широки.Ще го стеснявам Mr. Green.Иначе е много хубаво,плътно,с памучна подплата.Аз очаквах да е съвсем тънко,не знам защо newsm78

Би ли ми казала с какви размери си, за да преценя дали якенцето ще стане на сестра ми  Hug

# 702

1. Подаръка не го отбелязват в мейла. Провери си в Suivre mes commandes - там със сигурност го има. След като там го има - ще ти го пратят. Вариантът да не ти пратят подаръка е, ако кодът за него не ти е пратен лично. Тогава могат и да ти откажат цялата поръчка. Потвърдителният мейл нищо не значи. Аз поне от година не получавам потвърдителни мейли, а съм си получила всичко поръчано.
2. Няма начин да "канселираш" поръчка.
3. Ваучер за безплатна доставка няма. Има код за такава. Ваучерите се получават за артикул, който е изчерпан докато ти приготвят поръчката, а сумата за артикула вече е изтеглена.

Благодаря за бързия отговор. Обърках ваучер/код.. код персонално не съм получавал, видях този в темата за кодовете. В suivre mes commandes подаръка го няма Sad Явно няма да мога да се възползвам от чантата..

# 703
Я дай един скрийншот на Suivre mes commandes да видим какво има там. Само че влизаш в Suivre mes commandes - Toutes mes commandes - избираш датата на поръчката и тогава скрийншота.

# 704
Я дай един скрийншот на Suivre mes commandes да видим какво има там. Само че влизаш в Suivre mes commandes - Toutes mes commandes - избираш датата на поръчката и тогава скрийншота.

http://img21.imageshack.us/img21/9739/67693899.jpg

Ползвах код 27030..

Общи условия

Активация на акаунт