LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 868
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 705
Тази поръчка няма да я получиш - 99% съм сигурна. Под 10 евро е. Срещу нея пише A livarasion - което означава плащане при доставка. За БГ няма как да стане.
И подаръкът не е отбелязан там.
Най-вероятно ще ти я откажат.
Не пускай поръчки под 10 евро - повечето банки не разрешават международни разплащания с кредитни карти под 10 евро.
Кодът няма да проработи втори път на този акаунт, ако е захапал веднъж.
Пробвай да сложиш 2-3 артикула в кошницата и да ползваш същия код.
Ако се появи оранжов ред най-отдолу, значи първият път не е заработил кода.
Ако се появи червен надпис отгоре - кодът е проработил, но по някаква причина подаръкът не е отбелязан в Suivre mes commandes.
И един личен въпрос - любопитна съм какво ще го правиш този 1 брой долен чаршаф с ластик?  Mr. Green

# 706
Тази поръчка няма да я получиш - 99% съм сигурна. Под 10 евро е. Срещу нея пише A livarasion - което означава плащане при доставка. За БГ няма как да стане.
И подаръкът не е отбелязан там.
Най-вероятно ще ти я откажат.
Не пускай поръчки под 10 евро - повечето банки не разрешават международни разплащания с кредитни карти под 10 евро.
Кодът няма да проработи втори път на този акаунт, ако е захапал веднъж.
Пробвай да сложиш 2-3 артикула в кошницата и да ползваш същия код.
Ако се появи оранжов ред най-отдолу, значи първият път не е заработил кода.
Ако се появи червен надпис отгоре - кодът е проработил, но по някаква причина подаръкът не е отбелязан в Suivre mes commandes.
И един личен въпрос - любопитна съм какво ще го правиш този 1 брой долен чаршаф с ластик?  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green По-добре да ми е откажат, тъкмо ще знам да не се правя на тарикат с такива поръчки Simple Smile За чаршафа.. ще си го ползвам Stuck Out Tongue а иначе плащам с виза електрон и до сега съм правил доста плащания под 10 евро, не знам да има проблем с това Wink

П.С Кода си го хвана с няколко неща в кошницата..

# 707
Ла Редут масово отказват такива поръчки като обясняват, че банката не разрешава такова разплащане.
А и аз плащам през Пейпал и суми под 10 евро без проблем досега.
За чаршафа - поне размера дано си уцелил.  Joy

# 708
  • някъде в България
Аз пък се чудя защо това излиза така:
Montant des frais associés à votre commande:5,22 € ?????
Това не трябва ли да са 7% от сумата на поръчаните продукти. В случая за 3,15 € 7% трябва да са 0,22 €.

п.п. Защото съм без акъл  ooooh!. Нали има 5 € доставка.

# 709
5 евро доставка и 7% от сумата на чершавчето.... правят точно 5.22 евро.
Ей... мъж да не се яви в тази тема... с чаршафите ще го изядете.  Mr. Green

# 710
Аз пък се чудя защо това излиза така:
Montant des frais associés à votre commande:5,22 ? ?????
Това не трябва ли да са 7% от сумата на поръчаните продукти. В случая за 3,15 ? 7% трябва да са 0,22 ?.

Еми 5 ?+0.22 ? надбавка

срам, срам.. повече няма да пиша  Mr. Green Mr. Green

# 711
Пиши бре... не можах гащи от Ибей да си купя зарад чершавчето ти. ИзпуснАх си търга. Mr. Green Мъжо ще е доволен, че съм спестила някой лев и може и да почерпи.  hahaha

# 712
Пиши бре... не можах гащи от Ибей да си купя зарад чершавчето ти. ИзпуснАх си търга. Mr. Green Мъжо ще е доволен, че съм спестила някой лев и може и да почерпи.  hahaha

Laughing Laughing тъкмо се чудих какво може да правиш толкова късно из необятното интернет пространство  Shocked

Съжалявам за гащите Simple Smile

# 713
  • София

Laughing Laughing тъкмо се чудих какво може да правиш толкова късно из необятното интернет пространство  Shocked

Съжалявам за гащите Simple Smile

Ох, че хубаво ме разсмяхте посред нощ Joy Joy Joy

Някой може ли да смята като теглилка  Mr. Green Има ли такъв феномен в темата  Laughing
Поръчката ми е -Хладилната чанта, женски елек на Найк и детските кецове на Рокси за 14,70  ? , дали минах 2кг  Thinking

# 714
момичета, момичета имам мъжки дънки този модел и цвят размер 48 и искам да ги разменя с номер 46 или 44 ,
 или ще трябва да ги продавам Thinking

http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-34.as … &numberpage=1

# 715
pepi7096 - много ти благодаря   bouquet
Сега само се надявам някой да ми каже и за блузите!

# 716
  • София
Досега съм направила 3 поръчки под 10Е и само една е отказана и то защото пуснах код който не ми беше пратен лично.  Другите две пристигнаха с дебит нота (т.е. се задължавам към тях със сумата на фактурираните стоки) и не ми бяха дръпнати парите от банката.
Аз ги питах как да им пратя сумата, те ми отговориха че единствения начин е като им се обадиш по телефона и им наредиш да ти задължат картата със съответната сума заедно със следваща поръчка. Така и направих- обадих им се, но досега не са ми дръпнали парите, но вече това си е тяхна работа.
Извода е:
Не правете поръчки под 10Е защото едно обаждане до Франция е доста по-скъпо!!!

# 717
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166768& … ue&ksource=-1

Харесала съм тази рокля за майка ми, но се затруднявам с размера... може ли малко помощ  Praynig
гръдна 108см, талия 96см, ханш 109см

Предварително благодаря!!!

Побутвам си питанката, че искам да пускам поръчка...  Embarassed

# 718
Момичета, имам поръчка от 30.01 -Трябва ли да се притеснявам? newsm78
Предварителни благодарности и целувки  bouquet

# 719
  • гр.Бургас
Досега съм направила 3 поръчки под 10Е и само една е отказана и то защото пуснах код който не ми беше пратен лично.  Другите две пристигнаха с дебит нота (т.е. се задължавам към тях със сумата на фактурираните стоки) и не ми бяха дръпнати парите от банката.
Аз ги питах как да им пратя сумата, те ми отговориха че единствения начин е като им се обадиш по телефона и им наредиш да ти задължат картата със съответната сума заедно със следваща поръчка. Така и направих- обадих им се, но досега не са ми дръпнали парите, но вече това си е тяхна работа.
Извода е:
Не правете поръчки под 10Е защото едно обаждане до Франция е доста по-скъпо!!!

Аз направих поръчка за под 10 евро, но над 10 лева и нямаше никакъв проблем, пристигнаха ми нещата и парите си изтеглиха. Картата ми е на Райфайзен

Общи условия

Активация на акаунт