LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 868
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 630
Аз пак да питам за тази ризка, някоя поръчвала ли я е? Интересува ме дали е вталена  защото ми се вижда , че е с дебел ластик отзад?
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-col-polo.aspx?productid … &numberpage=3

# 631
  • Дълбоката провинция
Днес взех колети от 03/02 и 12/03.В този от февруари бяха дългоочакваните балеринки на CAMPER newsm68.След дълго дебнене успях да ги поръчам,за което много благодаря на Valeria newsm20....тя сигнализира ,че са ги пуснали Mr. Green
Тенджерите за 10Е ми харесват , особено на тази цена Mr. Green.Ето и реални  smile3509
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300708&pid=11374116

Може ли линк към синия топ с бродерийките...........за което ще съм много благодарна.... Hug
Търсих го ,за да дам линк още в предния пост ,но не го намерих SadПри Албанците беше newsm78

# 632
Искам да попитам тези които са се сблъскали вече с този проблем-изтече ми валидността на картата и когато се опитам да направя поръчка не ми приема новата карта. Не ми се прави нов акаунт, защото имам да оползотворявам един ваучер от намаленията. Писах им на ларедутци, но те кой знае кога ще благоволят да ми отговорят, а искам да пусна колкото се може по-бързо поръчката, че  е с подарък за рожден ден.

# 633
Искам да попитам тези които са се сблъскали вече с този проблем-изтече ми валидността на картата и когато се опитам да направя поръчка не ми приема новата карта. Не ми се прави нов акаунт, защото имам да оползотворявам един ваучер от намаленията. Писах им на ларедутци, но те кой знае кога ще благоволят да ми отговорят, а искам да пусна колкото се може по-бързо поръчката, че  е с подарък за рожден ден.

След като си им писала, значи ще ти отговорят. Само трябва да си получила автоматичния отговор с номера на запитването.
А с една карта можеш да плащаш от два акаунта и  на един акаунт можеш да плащаш с две карти. Ако новата ти карта ти е втората на този акаунт, значи проблемът не е от Ла Редут, а от картата. Може би ще се наложи да активираш новата си карта през банкомат за "Плащане през интернет".

# 634
  • плевен
[quote ] Може би ще се наложи да активираш новата си карта през банкомат за "Плащане през интернет".

Винаги ли трябва да активираш картата през банкомат преди да поръчаш за първи път newsm78

# 635
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166768& … ue&ksource=-1

Харесала съм тази рокля за майка ми, но се затруднявам с размера... може ли малко помощ  Praynig
гръдна 108см, талия 96см, ханш 109см

Предварително благодаря!!!

# 636
[quote ] Може би ще се наложи да активираш новата си карта през банкомат за "Плащане през интернет".

Винаги ли трябва да активираш картата през банкомат преди да поръчаш за първи път newsm78
Не. В понеделник си взех поредната дебитна карта на пощенска банка. Днес направих 3 поръчки от нея. Не съм теглила пари от банкомат.  Peace
П.П. Може би все пак зависи на коя банка е

# 637
Взех поръчката от 13 март,всичко е показвано и коментирано,но все пак....
Ще започна с това сахаринче(100% памук),за което аз лично не съм срещала коментар,но е откритие за мен и супер гъзарийка. 34 номер ми лепна точно и много му се кефя  Grinning По-късно ще се снимам облечена ако някой прояви интерес  Peace
Тези тенисткипоръчах 38/40,защото нямаше по-малки,но стоят добре,като за вкъщи и квартала са екстра. Панталона 36 ми е лекинко големичък,то се разбра че е уголемен,но за мен вече бе късно  LaughingТази пола  (55лен+45памук) 36 номер ми харесва,за всеки ден е идеална.Леко широка ми е, (36 размер) но така талията пада по-ниско и стои много добре. Тези тенистки от детското мислех че са с къс ръкав,сега видях че пише 3/4  Simple Smile  този лот поло 156 р-р, но са доста умалени и ще ги продавам. Всичко друго е коментирано и няма какво повече да добавя.
Снимки тук!
Ще ми кажеш ли нещо повече за панталона,който е 36 размер-аз съм с Т-73-74 и Х-92 дали ще вляза в 36 размер?И за блузките от юнушеските кой размер си взе и колко си висока?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 20:05 от didka banditka

# 638

Не. В понеделник си взех поредната дебитна карта на пощенска банка. Днес направих 3 поръчки от нея. Не съм теглила пари от банкомат.  Peace

Да, само някои банки искат първата транзакция да е на банкомат. Други нямат такова изискване.

# 639
Gillda, в сайта има размери точно на L и XLр-р :http://veni05.wordpress.com/2009/02/20/t-shirts-col-rond-manches … urtes-lot-de-3-2/. Има даже и реална снимка.  Peace

# 640
Алекс    bouquet
гледах ама какво съм гледала..видях шаблоните на писмата ама това не.. Simple Smileа какво се пише за обект ?

# 641

Да, само някои банки искат първата транзакция да е на банкомат. Други нямат такова изискване.

Райфайзен дали е една от тях?

# 642
преди малко взех поръчка от 08.03 на Митница Варна.
ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11376149

- горнището на Адидас е доста уголемено, нашето има и дефект даже и ще го връщам към французите. иначе не е лошо.
- дънкената пола и дънките са ми малки, ще ги продавам. полата е много хубава - 168 размер, дънките също са 168 размер, но според мен не отговарят много на снимките в сайта. иначе и те не са лоши.
- другите неща са много хубави.

ако някой иска размери на нещо - питайте!  Peace
моля размери на дънковата пола, че много ми хареса

# 643
Помогнете да се оразмеря! Гръдна обиколка-98см(по нашите мерки нося сутиен 85Б), талия-80см, ханш-107см и височина 1,68см!
Стъпалото ми е 23,5см (Наша номерация 37 някой път и 38,защото ми е по-широк кракът)

# 644

Ще ми кажеш ли нещо повече за панталона,който е 36 размер-аз съм с Т-73-74 и Х-92 дали ще вляза в 36 размер?И за блузките от юношеските кой размер си взе и колко си висока?
Панталона е много хубав,плътен и мек памук..качествена изработка  Peace Грам забележка не намирам по него,харесва ми  Grinning Аз съм с талия 70 и ханш 91,стои ми леко голям,но така ми харесва. Тениските са 156 размер,аз ги взех за голямото ми момиче. Ако ще ти помогне аз съм 166 см,стават ми,но идват малко къси за моя вкус  Rolling Eyes
Ако искаш ще снимам панталона облечен да сдобиеш представа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт