LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 930
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 840
  • Стара Загора
micra, някои от януари и февруари чакат все още (че и аз до скоро бях от тях) ти за 13.03 се притесняваш Rolling Eyes
Няма страшно ще дойде. Peace

скоро получих от 19.1.......търпение момичета  Grinning

# 841
  • София
Получих известие за митница днес,мислех,че е за дългоочакваната ми поръчка от 31.01,но се оказа тази от 15.02.
Нищо особено няма вътре,основно я пуснах заради този епилатор ,който ми излезе 31 евро с код.Вместо белите чанти са ми пратили лилавокафявата.
Другите неща са дрешки за допълване,по-късно ще кача снимки.
Chokolina или някой друг,който има ето това нещо за рязане на лук може ли да ми обясни как се ползва,че нещо хич не схващам  Embarassed ooooh!

# 842
  • София
Досега съм направила 3 поръчки под 10Е и само една е отказана и то защото пуснах код който не ми беше пратен лично.  Другите две пристигнаха с дебит нота (т.е. се задължавам към тях със сумата на фактурираните стоки) и не ми бяха дръпнати парите от банката.
Аз ги питах как да им пратя сумата, те ми отговориха че единствения начин е като им се обадиш по телефона и им наредиш да ти задължат картата със съответната сума заедно със следваща поръчка. Така и направих- обадих им се, но досега не са ми дръпнали парите, но вече това си е тяхна работа.
Извода е:
Не правете поръчки под 10Е защото едно обаждане до Франция е доста по-скъпо!!!

Някой друг може ли да го потвърди това.. парите си ми бяха блокирани на мен още вчера.
Аз пък изцяло кореспондирах с тях по e-mail за едни 3 евро (имах отказани неща). Не се е налагало да им се обаждам по телефона. Изтеглиха си парите без проблем миналата година.
Мисля, че след като те трябва да си вземт парите, няма как да те накарат да се обадиш по телефона. В техен интерес е това да стане по-бързо и безпроблемно. Иначе не виждам как ще си вземат парите ако ти решиш да си некоректен и не им пишеш да си изтегля парите.

# 843
  • Burgas
anik79  аз съм поръчала ето тези  http://www.laredoute.fr/vente-tongues-homme-paruko-2-adidas.aspx … &numberpage=1   , 45 номер, чакам ги да дойдат до края на тази седмица, ако не си пуснала до тогава ще дам размера на стелката  Peace
   ще чакам отзиви,засега не бързам да пускам поръчка.

# 844
Да ви се  оплача и  аз. МОже ли  и  малко   помощ. На 22,03  направих   поръчка  на  онези  карета  с  референтен № за 6,90 и  ги  намалих с 5е и  станаха 1,9 ,  та  като  прибавих и  доставката +5е всичко  стана 6,9 е . Дотук  добре - ама днес  ми идва разпечатка от  банката и  те  ми  взели 26 лева #Crazy Какво  да  направя??? Има  ли  други  такива  случай newsm78. Мога  ли  да  си  искам  парите  обратно.Много  мерси  предварително.

# 845
Да се похваля и аз, приключих с намаленията, днес взех последния колет от 8.02. Във врачанската поща нямаше много колети за получаване, но бяха приготвили няколко за препращане към околностите.
И сега една молба, ако някой е взел момчешкото джинсово сако от 2 евро, ръст 180 и не му става, моля да ми пише.  Praynig
Също така, ако някой има сандалките момичешките на актив уеър 27 номер и са големи, аз имам 26 и ми се иска да ги заменя, не ми се продават, много ми харесаха.

Еm, ти сигурна ли си, че тези 26 лв са ги взели от Редута? Да не е за някоя друга поръчка пак оттам, пък ти да мислиш, че е за тази? Провери в банката, там най-добре ще ти кажат за какво става въпрос.

# 846
eli_viki,незнам дали някой ти отговори за судокото.Аз също го имам,много ми е зарибяващо,като обикновенно судоко си е,лесно се играе,ноооо  има ужасно пиукане,което незнам от къде да изключа и много ме дразни.Иначе е чудесно.

# 847
  • София
Да ви се  оплача и  аз. МОже ли  и  малко   помощ. На 22,03  направих   поръчка  на  онези  карета  с  референтен № за 6,90 и  ги  намалих с 5е и  станаха 1,9 ,  та  като  прибавих и  доставката +5е всичко  стана 6,9 е . Дотук  добре - ама днес  ми идва разпечатка от  банката и  те  ми  взели 26 лева #Crazy Какво  да  направя??? Има  ли  други  такива  случай newsm78. Мога  ли  да  си  искам  парите  обратно.Много  мерси  предварително.
Да не би да си дублирала поръчката?Провери в суивито.

# 848
Проверих . Минало е  само 1  плащане. Направо не  знам  какво  да  правя- в  лева  е 26,92 лева.

# 849
  • София
Проверих . Минало е  само 1  плащане. Направо не  знам  какво  да  правя- в  лева  е 26,92 лева.

Изтеглени ли са 2 пъти със сигурност?Да не би да е блокирана само едната сума?
Ако са ги изтеглили 2 пъти,единствения вариант е  да им пишеш.Ще ти върнат парите с ваучер. Peace

Не се заяждам,но тези експерименти с поръчки под 10евро са безсмислени,за мен поне.

# 850
http://www.laredoute.fr/vente-cuissardes.aspx?productid=32412646 … amp;numberpage=12 За тези ботушки питам дали си отговарят на номера и някакви отзиви за тях  Praynig

# 851
Може ли  да  ми  кажете  къде  се пишат  тези оплаквания. Има  ли  типова  форма. Много  съм  благодарна smile3525 за помощта  Ви.

# 852
  • София
Може ли  да  ми  кажете  къде  се пишат  тези оплаквания. Има  ли  типова  форма. Много  съм  благодарна smile3525 за помощта  Ви.
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1 - от първия пост

# 853
  • София
За тези детски тениски някой да има размер, че се чудя.
Взимала съм на малката 86 едните ще са и малки за лятото другите ще са и ок. и сега за тези се чудя дали да рискувам с 86 или да взема 102
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9839623& … ue&ksource=-1

# 854
Момичета,кажете ми как да направя скрийн шот (незнам дали така се пише  Embarassed).  Обяснете ми моля ви по подробно. Като съм на страницата и натисна бутона нищо не ми се появвява да го запаметя някъде  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт