LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 887
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 855
бейлис, може ли реална снимка на ленената розова пола и ако може как ти стои? Благодаря!   bouquet Връщам се да чета.

# 856
Някой, който е наясно с табличката за наличност на даден артикул ще сподели ли какво значи "S" в синьо квадратче? Благодаря  Hug
Pupsik обещавам  Peace довечера ще пусна  Simple Smile

# 857
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-la-redoute-creation.aspx? … tegoryid=32411212
за тези обувки имате ли някакви отзиви.дали си отговарят на номера?

# 858
Момичета,кажете ми как да направя скрийн шот (незнам дали така се пише  Embarassed).  Обяснете ми моля ви по подробно. Като съм на страницата и натисна бутона нищо не ми се появвява да го запаметя някъде  Rolling Eyes.

писах ти на лични Peace

# 859
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-cuissardes.aspx?productid=32412646 … amp;numberpage=12 За тези ботушки питам дали си отговарят на номера и някакви отзиви за тях  Praynig
Виж,тук има стелката на 39 номер и коментар:
Cuissardes

За тези детски тениски някой да има размер, че се чудя.
Взимала съм на малката 86 едните ще са и малки за лятото другите ще са и ок. и сега за тези се чудя дали да рискувам с 86 или да взема 102
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9839623& … ue&ksource=-1
Размери на 102 и снимки:
2 T-shirts enfant fille REDOUTE CRÉATION

# 860
  • София
Ками    bouquet

# 861
Бейлис, благодаря ти!  Grinning Виж какво намерих в темата за кодовете за този знак:

- артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете

# 862
Ками  Hug  bouquet

# 863
Да не би да е, че има article Similarie, отдолу изписва article de substitution? Предлага се заместващ на този артикул...или нещо от сорта. Иначе изписва- неналичен.

# 864
   Bonjour Mme Shopova STANKA,

Vous demandez de vйrifier l'etat de votre commande passйe le 22 janvier et de vous donner plus d'informations.

Je regrette cette situation.

Votre commande a йtй annulйe.

En effet, la transaction a йtй refusйe car le montant de la commande est infйrieure а 16 ¤.

En consultant а nouveau le site, vous trouverez sыrement d'autres articles susceptibles de vous convenir.

Merci de votre confiance.
Може ли някой да ми каже,какво точно пише в отговора на запитването ми за поръчката от 22.01 Praynig

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:52 от sofince

# 865
извиняват се за закъснението на поръчката ти  от 22 януари

# 866
Преводача превежда, че е отменена поръчката.
Ти поиска да проверите статуса на поръчката си мина на 22 януари и ще получите повече информация.

Съжалявам, че тази ситуация.

Вашата поръчка бе отменена.

В действителност, сделката е била отказана, както поръчката е по-малка, а ¤ 16.

А консултант в сайта ще намерите sыrement други предмети могат да задоволят вас.

Благодарим ви за доверието

# 867
Ееее,защоооо  #Cussing out
И какво да правя сега?Не са ми писали преди,че ми отказват поръчката и в суивито и в ремуса няма нищо писано  Thinking Какво да правя момичета,дайте съвет който е имал подобен проблем  Praynig Praynig Praynig

# 868
  • Варна
Chokolina или някой друг,който има ето това нещо за рязане на лук може ли да ми обясни как се ползва,че нещо хич не схващам  Embarassed ooooh!

Забучваш го в лука и режеш с ножа между зъбците, за да станат еднакви по дебелина кръгчета.

# 869
Boris4o и leidi_08 ако обичат да си изчистят кутиите, ако искат да им отговоря на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт