Пролетни придобивки/ 10

• 46 746
  • 472
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, радвам се,че ви харесват.Милейди, поправих линкчето с облечената блузка, не че е важно де Embarassed А, ти слънце кога ще ни зарадваш с твоите красоти Hug
Плачи, ти ме зарази с тези пеперудки Laughing Hug
mickey_82 , много сладки сандалки Simple Smile
keyt, ще ти пиша на лични Hug

# 61
Да, има и в черно, с черно лачено коланче. От Orsay в Мола, до Бенетон. Струва 25

Може ли да ми кажете точно в кой мол има магазин на Orsay,защото аз знам сам отози на Витошка.Благодаря Ви!

# 62
Jeny тренча е страхотен,от къде го купи  Simple Smile
mickey_82 новите ти придобивки са супер,точно мой стил са Peace

# 63
# 64
Еми като държи да я беше пуснала. К'во чакаше да стане 100 стр. може би?  Tired

Ненужно рязко изказване при положение, че Буба попита в предната тема кога да пуска нова, но никой не благоволи да й отговори  Naughty

И за да не е спам - всеки момент чакам такива обувки:

# 65
Може ли да ми кажете точно в кой мол има магазин на Orsay,защото аз знам сам този на Витошка.Благодаря Ви!
  Sad

# 66
В Мол-а на Стамболийски.

# 67
Честити придобивки.Много хубави работи сте показали.Със здраве да си ги носите.
Аз снощи си мислех да снимам моите придобивки и да ви ги покажа, но забравих.Голямо съм ку-ку.Довечера ще се опитам да не забравям.
Джени, наистина много хубав тренч.Моля те, сподели тук откъде си го взела

# 68
... всеки момент чакам такива обувки:
уникални обувки-точно мой стил ...  Wink

# 69
susikata , a роклята от къде е ???
От Orsay Simple Smile

Gorgeous, страхотни са!

# 70
и аз да се похваля Simple Smile
 Блузка -   http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/233512/cat/500/ppuser/6029
 и коланче за блузката   - http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/233513/cat/500/ppuser/6029 

# 71
Jeny, BilyB мерси...  bouquet
А обувките,който е показала Gorgeous са супер-много ми харесват и страшно ми приличат на едни на Gucci ,които си харесах онзи ден в едно списание.... newsm10

# 72
  • USA, Steak State
Брех ако знаех, че е жизнено важно за някои хора кой да пуска темите нямаше изобщо да се наема..
Но от предната тема ми омръзна да чета "кога ще има нова тема" и това продължение на няколко страници... Е да бяхте направили нова тема  smile3515

# 73
Jeny откъде е белия тренч„много ми харесва иза колко е

# 74
Gorgeous, обувките са уникални! Да ги снимаш на gorgeous краче, като ти пристигнат  Heart Eyes

Джени, мерси, слънце! Важно е ми, как! Аз нали знаеш как обичам облечени неща да гледам, че иначе ми се губи някак, а пък на твоите даденост е винаги удоволствие   Twisted Evil  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
По въпроса ти- мен ме мързи, а и не ми остава време напоследък да снимам, а не бива така- само да плакна очи скрита в ъгъла. Качила съм преди 1000 години едно- две неща, но тъй като не съм ги показвала, а и не съм ги носила все още ще взема да ги трапосам, та поне да не спамя само в новата тема.

ПП. Ето ги и обещаните
Кожена гри … 74;на

Часовник

Гривна

Балеринки

Обувки и ча … 85;та - тези май бях споменала, че чакам преди време...не помня  Embarassed

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 00:18 от *MILADY*

Общи условия

Активация на акаунт