Пролетни придобивки/ 10

• 46 686
  • 472
  •   1
Отговори
# 225
Plаchi, нямаш жал, ей!  Mr. Green
Обувките са страхотни.Но не ми стигна смелост да си ги купя.
Къде ще го нося това чудо?

Диди,мен такива обувки ме е жал да ги нося из улиците-само за спалнята са  Peace
нищо лично,надявам се,че ви разсмях.но шегата на страна-обувките са ЖЕСТООООКИ

# 226
placholina   обувките са жестоки . newsm10  От къде са и колко парички.Със здраве да си ги носиш.

Мерси Flutter, от Красно село са, 60 лв.,имаше и още няколко цвята в змийски десен. Mr. Green

# 227
  • София
placholina   обувките са жестоки . newsm10  От къде са и колко парички.Със здраве да си ги носиш.

Мерси Flutter, от Красно село са, 60 лв.,имаше и още няколко цвята в змийски десен. Mr. Green

От къде точно в Красно село?Кой магазин?Страхотни са!Поздравления  bouquet Аз също пробвах едно подобни, от бутик Версис, но ме убиваха..Бяха обаче...200 лв. Тази цена е страхотна.А мен ме интересува и потничето ти откъде е.Връзва се супер с обувките Peace Да са ти честити!Страхотни покупки си направила! Flutter

# 228
Плачи,а дънките и те ли са от Красно село? Кажи кое магазинче, че и аз трябва тези дни да си купя Praynig

# 229
Imaше ли ги, Плачи, и в по- розови десени или цикламени?     http://images.ralkka.multiply.com/image/1/photos/9/500x500/147/I … amp;nmid=70357663

# 230
Imaше ли ги, Плачи, и в по- розови десени или цикламени?     http://images.ralkka.multiply.com/image/1/photos/9/500x500/147/IMGP2646.JPG?et=XXtdKDIRzqIO%2CxsNQSR60Q&nmid=70357663

Значи ,имаше в змийски десен -розово лилаво,а имаше и дюс цикламени същия модел,на карета в черно и бяло.

# 231
Plachi, да попитам и аз, но първо да ти пожелая със здраве да си ги носиш! Черно-белите, за които гоориш, на каре, като кариран плат ли или черни и бели ромове?

# 232
Plachi, да попитам и аз, но първо да ти пожелая със здраве да си ги носиш! Черно-белите, за които гоориш, на каре, като кариран плат ли или черни и бели ромове?

Ох как да ти кажа Thinking,по-скоро е каре,но плата е някакси промазан и не се набива на очи. newsm78,как го обясних. ooooh!,абе трябва да се види,да не говоря глупости. Joy

# 233

placholina ,страхотни са обувките  Grinning
Къде по точно се намира магазина в Красно село?

# 234
Момичета аз виждах тези обувки на Пиротска. Имаше голям избор и чанти мисля имаше същите. Обувките бяха 55лв. или 59лв. ще ви излъжа точно.Много удобна платформа Peace

# 235
Момичета аз виждах тези обувки на Пиротска. Имаше голям избор и чанти мисля имаше същите. Обувките бяха 55лв. или 59лв. ще ви излъжа точно.Много удобна платформа Peace

А чантите големи или малки бяха,защото там откъдето си взех обувките,чантите бяха с размера на малък куфар  bye hahaha

# 236
Искам и аз такива черно-бели обувки. Shocked Heart Eyes
Къде точно се намира магазинът?

# 237
А тези черно- белите не бяха ли с цикламено или има само дюс цикламени? Wink

# 238
# 239
здравейте мацки  Hug
хайде и аз да се запиша
http://www.gojane.com/32297-shoes-metallic-ankle-wrap-toe-strap-sandal.html
сребристи са тези който си взех Peace

Общи условия