Пролетни придобивки/ 10

• 46 707
  • 472
  •   1
Отговори
# 240
ралче, Wink честити!

# 241
Искам и аз такива черно-бели обувки. Shocked Heart Eyes
Къде точно се намира магазинът?
Ако питаш за магазина на Пиротска. Намира се точно на ъгъла на Борис с/у Гръцката сладкарница Peace

# 242
Момичета аз виждах тези обувки на Пиротска. Имаше голям избор и чанти мисля имаше същите. Обувките бяха 55лв. или 59лв. ще ви излъжа точно.Много удобна платформа Peace

А чантите големи или малки бяха,защото там откъдето си взех обувките,чантите бяха с размера на малък куфар  bye hahaha
Мисля че тези черно-белите бяха по голями.Другите цветове бяха мънички, както ти казваш като куфар. А тези бяха доста по голями Peace

# 243

тия обувки ми взеха акъла,из целия Пловдив само тях гледам.адски много ми харесват,но с мойте 175 см ... няма как да сложа такива сред хора(въпреки,че съм родена и свикнала с 17-18-19 см токчета) smile3518 Weary smile3514 smile3514

# 244
Porsche разбирам те напълно и аз съм същите см., а толкова много ги искам.Ти щом си свикнала да не ти пука за хората. Само могат да ти завиждат Banghead Joy Страхотни са #Crazy

# 245
  • София
Днес ги видях на живо на Пиротска. Много са яки верно, ама много са високи!
Има много цветове.

Иначе блях по магазините и нищо не си взех и аз не знам защо.

# 246
Porsche разбирам те напълно и аз съм същите см., а толкова много ги искам.Ти щом си свикнала да не ти пука за хората. Само могат да ти завиждат Banghead Joy Страхотни са #Crazy
ама Мимиии,аз ставам по-висока от мъжа ми с такива обувки-много ме е яд.викам му да вземе някакви хормони на ръстежа,за да мога да си нося токчетата  smile3518
много ми харесват !!!

# 247
Porsche , мила ние имаме идентични проблеми Joy Ако намериш такива хормони свиркай, че са нужни и на моя Peace Или ако мернеш някой 1.90см Praynig

Днес ги видях на живо на Пиротска. Много са яки верно, ама много са високи!
Има много цветове.

Иначе блях по магазините и нищо не си взех и аз не знам защо.
Наистина са високи, но са удобни аз пробвах.Защото са платформа все пак и не се усеща толкова самия ток. На мен поне ми бяха удобни и самата платформа е скрита. Хубавки са Peace По дребничките оборудвайте се  bouquet

# 248
Мими,недей така-за едни обувки не сменям мъжа...  Wink за него ще ходя и гола,и боса (шегичка)

# 249
Момичета не се притеснявайте ,че сте високи и с токчета ставате по-високи от мъжете си...я вижте Том Круз-ми,че на него и бившата и сегашната му жена са по-високи от него ама не им пука... Sunglasses
Ходете си гордо на токчета и се радвайте за ръста си... Peaceаз съм 165 ама всичко бих дала за още 10 см... Grinning

# 250
Porsche, мила тогава или излизаш с него или с обувките hahaha Гола недей че.. всякакви ги има Naughty
Извинявам се за спама bouquet
Момичета не се притеснявайте ,че сте високи и с токчета ставате по-високи от мъжете си...я вижте Том Круз-ми,че на него и бившата и сегашната му жена са по-високи от него ама не им пука... Sunglasses
Ходете си гордо на токчета и се радвайте за ръста си... Peaceаз съм 165 ама всичко бих дала за още 10 см... Grinning

Само така си мислиш. Никак не е приятно да неможеш да сложиш такива прекрасни обувчици Mr. Green А и за мен е смешно да стърча над него..някак Joy

# 251
  • Все на втория етаж
iguanka , много свежа поличка.

ралче, много ми харесаха.

# 252
Дилянка ,в какви цветове ги има още?

# 253
Porsche, мила тогава или излизаш с него или с обувките hahaha Гола недей че.. всякакви ги има Naughty
Извинявам се за спама bouquet

Само така си мислиш. Никак не е приятно да неможеш да сложиш такива прекрасни обувчици Mr. Green А и за мен е смешно да стърча над него..някак Joy

Момичета оспамихме темата и ще ни бият Twisted Evil ,ама какво  да ви кажа,аз съм 1,62  см,а милото е 1,95-просто съм длъжна да съм на високи обувки,да не говорим ,че големия ми син е колкото мен и вече и с него не мога да изляза без да съм  на високо,само с бебешката количка си позволявам да съм с ниски обувки. ooooh!

# 254
Моля Ви,кажете къде е магазина на Красно село. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт