Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 617
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Натали, като че ли не ми беше приоритет. Незнам дали тук съм споменавала, завършила съм операторско майсторсство и кино и ТВ монтаж. Бях 2 -ри курс студентка, когато реших, че ми е писнало да сервирам и да правя кафета и хукнах да си търся късмета по родните телевизии, но те хора, които тепърва се учат не взимаха и така станах водеща, оказа се , че това го мога...и така...а в СКАТ  бачках и като монтажист и там научих занаята и продължих да си бачкам като  монтажист и на други места докато се докопам до бТВ-то на културата

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 23:08 от доня КОПРИВА

# 106
Копривке,искам само да ти кажа ,че беше  много сладка водеща на сутришния блок по СКАТ Hug

Доника и останалите момичета,какво ще кажете за идеята ми колажа ,който се нае да прави Доника  Hug,да бъде от снимките ,които са с нас и бебетата ни.
Все пак ние си чешем пръстите по клавиатурта,та мисля ,че е редно и ние да се изтипосаме  Wink.Нали затова качвахме снимки в албума с нас и бебетата.
Гледала съм  в  други отчетни ,там колажите са само  с бебетата, и ми се искаше ние да сме по-различни и оригинални .
Но преценката оставям на вас,знам че каквото и да решите все ще е хубаво  Hug

# 107
Добра вечер!
Малко закъсняла честитка за трета месечинка на Сияна и Каталина
Бърборанче, много ти се събра, не се тревожи, ще видиш, че всичко ще е ок  Hug. Пиши сато минете прегледите
Patilina, Ягодка, браво за успехите ви в ЕБХ-то. До сега не намирах вътрешна мотивация и време за това, но сега като позатихнаха малко коликите, ще взема да се пробвам
Сладурчеста, да ти кажа май хванах как да приспя Сами през деня – трябва да затъмня стаята, за да няма какво да го разсейва. Вечер си заспива сам също, ако в стаята не съм запалила лампа.
Много са ви сладки бебчовците на всички

Хубава и спокойна нощ   bouquet

P.S. За забавление – малко номерулогия – тук можете да сметнете числото от имената на децата и да прочетете съответното тълкуване
http://numerology.findyourfate.com/expression-number.htm#4

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 00:37 от Espa

# 108
  • Варна
Добра вечер и от нас!
Гледам вече сватосвате домочадието, та и аз си харесах снаха - Елия на Мим   bouquet Много е свестен моя син- и е домашар Laughing Не обича да скитосва Joy Малко свекървата е проклета, ама ако я каните по -често във Варна може и да оправи Wink

Laughing еххх, а аз започнах да се тревожа да не остане стара момаSimple Smile Айде малко реклама за юнака...

Ха добро утро!!! Е, днес вече трябва да миткаме здраво!!!

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 07:29 от Мим

# 109
Добро утро!
Хайде днес от мен кафето, че съм много доволна - намерих си снахичка - слънце  Sunglasses
И Делян много я харесва, и дори вече сподели, че е влюбен в очите й Heart Eyes
Хубав и безревлив ден с много усмивки ви желая!

# 110
Добро утро!

bubchenceto, благодаря за кафето! Поводът е много хубав! Заслужава си снахата!  Flutter А пък свекървата има време да влезе в строя.  Mr. Green

Ние вчера бяхме на консултация. Анчето вече е 6.5 кг и 60 см. Биха й противохепатитната ваксина и много плака милата. После цял ден бяхме по разходки. Надявам се и днес да е така /без ваксината, разбира се/  Wink. Но като гледам какво е облачно малко ме съмнява. Дано поне да не завали!

# 111
Аз бях избрала онази снимка, защото и` е от родилното, но сте прави, с тази, която ви харесва на всички много се гордея, така че нека да е тя  Peace

Хайде всички на разходки днес  Hug

# 112

Да ви почерпя днес имам рожден ден  Grinning, остарявам с още една година  Grinning.

Аз се загубих малко ама бях малко болна после се повтори настинката... имах гости...НО вече съм на линия.

Вече съм добре,Маги не се разболя слава богу и двете се чувстваме страхотно.
Вчера ходих на контролен преглед при генеколожката откриха ми малка раничка явно се е получила от раждането ,пусна ми цитонамаска и сега ще търся едно лекарство за да я третираме с него.Надявам се резултатите да са добре , стискайте палци и всичко да е ок.

Гледам ли гледам всичките ви снимки на бебоците ви ама многооо са хубави едно грозничко няма всичките са страшно сладки та взех и аз качих няколко снимки.

Ето малко снимки на Маги:
тука се смеем
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331633&pid=11351422

а тази май трябваше да е преди първата така ми се кара като не давам " зизи"  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331633&pid=11351439

вижте какви бузки имаме сега
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331633&pid=11351429

тук в цялата ни прелест
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331633&pid=11351431

а това сме двете ,снимката е малко стара ... но по вина на една продавачка която ми продаде боя за коса не кестенява а руса  smile3515...познайте на какво заприличах руси корени надолу тъмна .... но ще наваксам още днес вече пак съм си брюнетка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331633&pid=11351462

# 113
vanilla80, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива! Маги е сладурка!

# 114
  • София
Vanilla 80 .... newsm59 Да си жива и здрава и всички покрай теб!

Много сте изписали- за 1 ден 8 станици  #Crazy #Crazy сега ще се връщам да ви чета.

По въпроса с НЕизхождането на бебчетата, аз се бях оплакала тук, че няколко дни малкият не беше акал. Педиатърката каза 3 дни Дуфалак, като постепенно се намаля дозата. след това стомахчето му се регулира. Но пак не е като в началото да пълни памперс след всяко ядене. 1-2  на ден ако я свърши съм мн. доволна  Peace

# 115
ееееееееееееееее,ама толкова красиви бебоци,ей, пу-пу. да са ни живи и здрави....

ванила - честит рожден ден и никакво разболяване вече.

аз моята красавица още нея давам,освен ако е мн личен момъка, то тука всички са такива де. ама аз каква тъща ще бъдаааааа...

лек ден, ние се мятаме по улиците

# 116
  • София
Ей, забравих да ви почерпя и аз виртуално за 3-месечинката на Самуил:

Данинце...честито и на Йоанка Heart Eyes!

И малко фук-фук.....обзаведохме се с тази спалня : http://www.aiko-bg.com/pictures/leglo_MANILA_big.jpg   Сега чакаме доставка и нямам търпение Laughing

# 117
Добро утро!
Ванила, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти желая!

Бубченце, мерси за кафето.

Честити месечинки на бебоците, които празнуват днес!

Никола като гледа снимките на готините мацки и вече е в чуденка коя да си избере  Laughing. Час се разсейва от най-голямото му забавление - плюскането  hahaha.

Вчера и ние бяхме малко на разходка, че да оревем малко парка  Joy. Но имаме напредък. Миналия път заспа след 30 тигела по най-големите дупки, а вчера ги съкратихме на 25  Laughing Laughing Laughing.
Ама нали уж щеше да е слънчевоооо  Sad Sad Sad. Тъкмо се бях настроила за разходки.

Сладурчеста, да ти кажа май хванах как да приспя Сами през деня – трябва да затъмня стаята, за да няма какво да го разсейва. Вечер си заспива сам също, ако в стаята не съм запалила лампа.
Ох, какво ли пробвах, не ще да спи това дете и толкоз. Вечер само на цица заспива ooooh!. Добре, че вчера го приспах в количката по дупките, че цял ден не беше мигнал.

Копривке, ама много готина водеща си. Аз се чудех откъде си ми позната. Сега като видях снимките се сетих.

Доника и останалите момичета,какво ще кажете за идеята ми колажа ,който се нае да прави Доника  Hug,да бъде от снимките ,които са с нас и бебетата ни.
Все пак ние си чешем пръстите по клавиатурта,та мисля ,че е редно и ние да се изтипосаме  Wink.Нали затова качвахме снимки в албума с нас и бебетата.
Гледала съм  в  други отчетни ,там колажите са само  с бебетата, и ми се искаше ние да сме по-различни и оригинални .
Идеята ми се струва добра.

Бръм, Никола вече ака по веднъж на ден, даже понякога пропуска, ама като се изакааааа всичко омазва. Щом не му е подут корема и не се напъва, хич не се притеснявам.

# 118
 Краси не бива да е мерило за тия неща, но с непрекъснато пийване на Дуфалак ака веднъж на два дена ако е на кеф и веднъж на три ако не е на кеф (ама пък на третия ден ака два пъти). За омазването нам жокер ни не требе.

Честит рожден ден Ванилия от 80-та, пожеланията за пари и секс важат и за тебе.

За затъмняването да кажа, аз слагам едно одеалце на леглото, един вид като козирка. Така спи най-добре. Той си има програма. Яде, гушка се, рита и грае в кошарата (не иска да му се пречи) и накрая заспива. След яденето в 4 не спи, а иска да общуваме. Вчера с таткото го изведохме на площатката пред блока при "големите" деца и беше голяма радост.

Ето защо не ми е позната доня Коприва, никога не съм гледала СКАТ. Извинявам се и диря опрощение.  Rolling Eyes

Бръм, ужасно много ти завиждам, ама не за спалнята, а че имаш какво да обзавеждаш. Виж позеленях от завист -> Mr. Green

ПС: Коткофонът Мита моля ви се настинала. Доктора ни даде инжекции с антибиотик и сега бием ли бием, тоест мъжа ми бие, щото аз не си падам по такива манипулации (както вече съм споменавала не-еднократно).

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:28 от Иники

# 119
Здрасти!

Аз пък Калоян съм го сгодила вече за една неродена мома  Laughing Ама ще не ще - няма как - на една мноого близка приятелка е беболинката и чакаме лятото с нетърпение, че да се запознаем с нея  Heart Eyes. Че и още една приятелка мома чака, ще има наплив на мацки  newsm53

Относно колажа - не знам.. струва ми се, че ако сме мами с бебета съвсем никой няма да се вижда.. а така като са само бебетата пО ще им се виждат сладките личица  Heart Eyes Нооо ако болшинството е за майки с бебета - така ще бъде - все пак в демократична държава живеем  Laughing

Ванилке, Честит рожден ден, мила  Hug Жива и здрава да си   bouquet

Ох, аз отсега чакам почивните дни по първи и шести май.. Такова пътешествийце сме си запланували  smile3508 Първо до моето село да го видят прабабите и прадядо му, после през Силистра и накрая до Бургас  Heart Eyes Дано не ни мине котка път, че вече ми текат лигите като си представя как ще се разхождаме в Дунавската градина..  Praynig

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:52 от Smiling_Sisi

Общи условия

Активация на акаунт