Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 614
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте от нас Hug
Честити месечинки на всички бебчета  bouquet
Ние днес ще излизаме ама на двора понеже живеем в къща,че по лесно се прибираме така ако завали Mr. Green
Честит рожден ден Ванила  bouquet

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
Хайде оставям ви че кафето,кръстословицата и Марио ме чакат навън Grinning

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 12:00 от desisladka

# 121
Здравейте мили мамчета. Hug
Много отдавна не съм писала, но най-редовно ви чета.Днес се реших да драсна някой ред, тъй като прочетох за barborancheto, и ми стана много криво.Знам че не ме познаваш миличка, но искам да ти кажа да мислиш много положително и да вярва, че всичко накрая ще е зад гърба ви и малката Петя ще бъде едно прекрасно детенце.От сърце вярвам, и се надявам всичко да мине добре, и да нямате повече притеснения, а само положителни емоции с вашето ангелче.Аз не съм ви казвала, но нашата дъщеричка-Вероника, също се роди с проблем-едното и ушенце не е развито, и няма ушна мида...няма и отвор към каналчето...дори незнаем дали има каначе навътре и дали е само козметично.Тъй като сме от Силистра, и както сами се досещате, тук няма добри специалисти, в четвъртък пътуваме за София за да разберем най-насетне какво ще кажат, че от това неизвестие е много гадно, но трябваше да изчакаме да се постопли и да порасне малко, че да могат да я иследват...
Съжелявам ако съм ви загубила времето, но искам само да кажа, всичко има на света, и аз за пореден път се уверих, че никой не е застрахован от нищо.Просто трябва да сме силни, защото нашите слънчица, само на нас разчитат.Обичайте ги и им се радвайте всяка свободна минута.
Пожелавам ви прескасен  и многооо усмихнат ден за вас и вашите бебенца.

# 122
Георгиева,  Hug Hug Hug Надявам се каквото и да е да може някак да се оправи..  Praynig Praynig Praynig Бъдете силни... Кога ще сте в Сф? Аз като идвам през май в Сс може да пийнем по кайве ако искаш Wink  Hug И хич не си ни загубила времето, нали затова сме тук  Hug

# 123
  • София
Ха добрютру. Прибрахме се за малко и пак хващаме пътя Joy
Сиси, аз май са досещам за снахата newsm78 Познах или не Simple Smile
Бръмче, ха честита спалня и мноооого бурни нощи в нея - имате иза мома да работите Joy

Относно колажа - не знам.. струва ми се, че ако сме мами с бебета съвсем никой няма да се вижда.. а така като са само бебетата пО ще им се виждат сладките личица  Heart Eyes Нооо ако болшинството е за майки с бебета - така ще бъде - все пак в демократична държава живеем  Laughing

И аз имах същото в предвид
Иники,  горката Мита - да я погалиш от мен и дръпнеш опашката от Георги. Каза, че все още физически не можел да осъществи заканата си, но като пораснел...
Честити месечинки на Сами и Васето !!!
Ванилке, ЧРД и на теб ! Да си ни жива и здрава и по-често да се разписваш...Колко овце сме се събрали малииии hahaha
Хайде със здраве, че улиците ни зоват

# 124
Сиси, аз май са досещам за снахата newsm78 Познах или не Simple Smile

Ами всъщност съм го спазарила за една друга мома..  Whistling Ноо нали казах, че наплив ще има, така че ще може да си избира мъжлето  Laughing

А за овцете - бе верно много сте, ц ц.. Че и мойто мъж кочле, а пък бъдещата свата (така ли се нарича?) и тя овца  hahaha Аз нещо все от овце съм заобиколена  Rolling Eyes Ама нали съм коза - в една къщичка живеем  Laughing

# 125
Натали, Сладурчеста, благодаря  Hug върнахте ме назад във времето, нямам нито един архив и карам само на спомени и снимки, бяха страхотни времена...еееех колко ми липсват понякога, но сега пък си имам 2 заместитела на ЙЕкшъна  Laughing

Ванилийке, ЧРД  bouquet

Хайде сега въпрос за да видите как НЕ съм внимавала като обсъждате разни неща...

Зелените акита бяха признак за:
колики(не е това) и ???? newsm78 (сигурно е това)

Моля попълнете въпросителните  Praynig

СЕга отивам да мия чинии и да чистя, че чакам една приятелка на гости bowuu

пп. Вчера видях Емо от времето на битивито, та той каза, че днес и утре ще е облачно и дъждовно. Аз засега дъжд не виждам, но не е късно да познае...

и още......нямам спирка, а? Като стане стабилно времето мисля да свиря сбор за среща в Южния  Grinning , може и на НДК, има пред битивито една голяма зелена ливада и на нея цопната една пицарийка. Пицарийката не е нищо особено, но мястото е ценно. Може и другите си деца да вземем защото ливадата е голяма, има къде да търчат, има и люлка и пързалка!
Това е точно пред кино Люмиер, книжарница Писмена...ако се сещате.
Иначе в Южния гласувам за някое кръчме с бира  Crazy Mr. Green
Та другата седмица викам да се съберем, хайде, клуб "Мисъл" да ви видя в действие  Laughing

# 126
Ние се върнахме от разходката. Госпожицата се държа прекрасно и когато не спеше удостояваше с усмивки всеки срешнат по пътя, а то пък всеки втори срещнат беше познат то уж град, град, ама село и се напълнихме с комплименти  Laughing

Ей я на наща червена шапчица http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11353412 Та като стана дума за снимки моето мнение за колажа е да бъде само от бебетата щото аз лично с тоя извънгабаритен товар върху мен (за кг. си говоря) хич не съм за фото сега  Embarassed.По-късно може би като поотслабна тогава.

Ванила, честит рожден ден![/b][/i][/color][/size]

Честити месечинки на всички бебоци, празнуващи днес  birthday

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:45 от nevencheto

# 127
Smiling_Sisi , в София сме в четвъртък....А иначе с удоволствие ще сръбнем по кайве като се връщеш през май в Сс... Hug
Айде лек от мен,че   дългът ме зове... Peace

# 128
Георгиева, Бърборанче, ние сме с вас и се молим всичко да се оправи по най - добрия за вас начин  Praynig  Hug

Честити месечинки на Сами и Васето !!!

Ванилкеnewsm59! Много любов и топлота, и щастие,щастие,щастие!!   bouquet

Хайде сега въпрос за да видите как НЕ съм внимавала като обсъждате разни неща...
Зелените акита бяха признак за:
колики(не е това) и ???? newsm78 (сигурно е това)
Моля попълнете въпросителните  Praynig
признак на претопляне... поне на нас така са ни казвали  ooooh!

А сега малко да ви разсмея с бисерите на нашето татенце... Връща се една вечер от командировка (явно доста уморен) и тъй като ще трябва да къпем мъндзаркия,ме пита: 'да отивам ли да пълня памперса...?' hahaha искаше да каже ваничката... Joy

Хайде хубав ден и ведро настроение на сладурковците  и мамчетата Hug
п.с. Доника, може ли ето тази снимчица да ни сложиш:
http://picasaweb.google.com/SteDalin/DanielIlinov#5310420916889662434jpg

Ха дано и нас някоя мома да ни хареса, че държим да е БГ, иначе тук са го нападнали едни местни...  Rolling Eyes

# 129
здравейте,
аз днес бях тръгнала на голяма разходка и накрая видях една банда-майки в Борисовата и от там не мръднах...че си и провалих диетата с една палачинка и Дани сега ме допровали,защото ми взе времето за фитнес като отиде пак на ски #Cussing out...айде вече да се стопява този сняг,че иначе си гладувам безсмислено Crossing Arms
като гледам и вие сте били по разходки,че нещо темата не е мръднала Hug

# 130
 Попрепекох се в парка днеска, сега чакам да си дойде таткото и айде пак ще го водим да гледа големите деца и да си търси мома.  Mr. Green

# 131
Доня зависи и какво си яла ти Wink, но основно знам за претопляне

# 132
Здравейте мамета!   bouquet
Не съм писала отдавна по обясними причини - вече сме си в къщи в Свищов и в събота и неделя падна голямото събиране на багаж, нали бяхме 2 месеца при моите родители на Разлог. Не съм вярвала, че едно бебе може да има толкова багаж, бяхме с нашата кола, която не е никак малка и с джипа на наши приятели. То колички, столчета, ваничка, отделно дрехи, завивки, абе чудо. Освен това нали падна голям сняг при нас близо 1 метър, та малко се озорихме с пътуването. Но пристигнахме благополучно. Александринка сравнително бързо свикна с новата обстановка, макар че в първия ден като се прибрахме  беше много нервна, не спа почти цял ден. Сега да чукна на дърво вече сме влезли и двете в ритъм.
Излизаме всеки ден на разходка поне по 2 часа, че като кърмя няма вариант за по-дълги разходки.

Честит празник на всички мами и бебета, празнуващи днес! newsm51 newsm51 newsm51

Георгиева и Бърборанче, дано всичко да е наред с прекрасните ви бебенца. Praynig Praynig Praynig

Момичета, вашите бебета потят ли се? Аз взех здраво да се притеснявам и утре ще звъня на док. Александрина доста се поти по главичката като я кърмя и като спи. Все я суша с една кърпа, не знам, а не е топло в стаята, нормална температура 21-22.

# 133
Малеее, днес всички сте хойкали май  Laughing.

Георгиева, стискам палци всичко да се оправи.

Копривке, има много теории за зелените акита. Едни казват от колики, от претопляне, ако е яла само предно мляко, ако ти си яла нещо специфично (незнайна какво). Ама не се връзвай много ако няма слуз или кръв, не е нещо страшно.

elli_g, и Никола много се поти. Ама почвам да си мисля, че щото стана топло. Уж не сме пускали парно, а гледам сега, че температурата е 23 градуса. Ама как да охлаждам се чудя  newsm78? Не ми се ще да пускам климатика. 

Днес моя синковец е мнооооого проклет. То не бе мрънкане, не бе чудо. За цял ден е спал 1 час общо. Аман  ooooh!. Ама иначе мрънка, че е изморен и му се спи. Дремне 15 мин. и ревне пак. Какво му става незнам  Crossing Arms. Заплаших го, че няма да го запозная с мацките ако така продължава.

А за срещата на клуб "Мисъл" съм с ЗА. Ама май трябва да е през седмицата, че иначе парковете и кръчмичките в тях са пълни събота и неделя. И да е някъде, където има скътано място за кърмене, че тоя моя гладник....

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 21:36 от sladur4esta

# 134
Georgieva1,много мъчно ми стана за вас  Sad
Дано наистина се окаже само козметичен проблем. И води малката на специалист,колкото по-бързо се открие ,толкова по-бързо ще се коригира ,ако може.Искрено се надявам и  се моля да може  Praynig
И да пишеш после,че много се притесних за вас.

И от Бърборанче чакам с нетърпение добри вести  Hug

Общи условия

Активация на акаунт