Отговори
# 300

Английските ДВД-та ще дойдат захапани от Едуард! hahaha Честито на печелившите  bouquet

ако е пълна с Отровата и аз искам Whistling

# 301
Май е истина, писали са за това в днешния брой на The Sun. Сега ще потърся статията!

Едит: линк към ст … ; в The Sun

# 302
Английските ДВД-та ще дойдат захапани от Едуард! hahaha Честито на печелившите  bouquet
Откачена работа  Laughing Това английски хумор ли е?!  Mr. Green

# 303
Вече се чудят какво да измислят. Laughing

# 304
# 305
ДВД-то и без да е захапано няма да го върна!
Не издържам!

# 306
Дени, гледам ти сега гиф-а в подписа и се присетих, че вчера като гледах пак ДВДто се зачудих тая сцена, дето Едуард и Бела лежат и вали сняг (която и минава през главата, докато Едуард изсмуква от нея отровата на Джеймс), защо я няма през филма (за разлика от другите сцени, които са като спомени)... много е хубава... знам, че по книгата я нямаше тая сцена (не само че Бела беше изпаднала в безсъзнание, но и нямаше сцени с нея и Едуард и сняг в първата книга- освен в столовата на училище, но тогава беше в началото), но като визуално представяне много ми харесва и се чудя какво би трябвало да представлява- не спомен, а пропуснато бъдеще или какво? Иначе много сладко лежат двамата (и Бела май носи тази блуза с бродерията, която носи, докато е с Алис и Джаспър в хотелската стая)- и без падащия сняг са хубави, трябваше да я има като сцена докато си разговаряха многократно в средата на филма, преди той да я заведе на гости у тях...

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:59 от staro-novo

# 307
  • Разпиляна във въображението
Попаднах на видео на Paramore - Decode с превод на песента. Мислих, че  тя няма нищо общо с филма, а просто е избрана да участва, но текста е някак свързан с продукцията Wink
http://www.vbox7.com/play:70f9f404

Сцената със снега е страхотна. Много романтична, нежна.

# 308
Попаднах на видео на Paramore - Decode с превод на песента. Мислих, че  тя няма нищо общо с филма, а просто е избрана да участва, но текста е някак свързан с продукцията Wink

Аз гледах преди време едно взаимно интервю между Робърт и вокалистката на парамор (за Май Спейс или нещо такова), в което тя казваше, че е била фен на книгите и като е разбрала, че ще се снима филм, е трябвало да се пребори да ги включат в саундтрака и че отначало са й казали да забрави, и че няма да стане.... така че не са биил "избрани", ами са се натиснали

но виж, за текста не знам дали е написан специално за това- и аз като го слушах, на моменти беше като по книгата (When you're clouding my mind...If you're a man at all),  но на моменти (You won't take away my pride), не ми се връзва (Бела не е горда или самостоятелна в книгата)

# 309
На мен текстът не ми се връзва, само някои фрази...

# 310
Става въпрос за някои фрази, то самия текст и без туй не ми е много смислен Laughing

Открих още една страхотна песен към фен трейлър.  http://www.youtube.com/watch?v=l0WZ9Ms4xpg&e Направо се поболях по нея Blush Самия трейлър наистина е най-сполучливия според мен на "Новолуние" . Благодарна съм на потребителката, която пусна линка  bouquet

# 311
Аз идвам да кажа лека нощ, да си приема благодарностите за видеото хехе и да кажа, че аз дори съм си го качила на телефона, специално заради него се научих да тегля клипове от ю тюб.
Ако някои го иска, или някое друго Здрач видео от "тубата" да ме намери в скайп, веднага пращам, denichka86  bouquet

# 312
Деничка, значи ти си била Peace Голямо търсене падна, но я намерих на mp3 и я слушам без спиране. Писах два пъти с надеждата да ми кажат групата, но не би Sad Чичко Гугъл помогна обаче Laughing

# 313
Google е най-добрият приятел на всеки сърфиращ в интернет, спор няма...
На мен самото клипче ужасно ми харесва, затова си го сложих на телефона, много ми въздейства като го гледам.

# 314
С това сайтче много лесно се свалят видеа от ютуб. Не изисква регистрация, копирате си линка към видеото, пействате в прозорчето на този сайт и след това си смъквате клипчето Wink

Сладки сънища от мен!

Общи условия

Активация на акаунт