Отговори
# 270
Да, точно така, кара S60R, ето такова http://www.stepheniemeyer.com/img/cars_volvo.jpg Нам C30-та ми допада много повече!

Спор няма, че С30-ката е по-сладурска, но тя все пак е купе, нали се сещаш - дърпаш предните седалки, за да седнеш отзад.
И в началото те ходеха на училище с една кола, или аз нещо греша, но поне в книгата беше така.
Чак Едуард като започна да взима Бела, тогава се появи Мерцедеса на Розали и джипа...

Уау, аз като видна фенка на Мерцедес бях впечатлена от това видео (от сайта на Стефани - before колата на Бела)  Heart Eyes:
http://video.google.com/videoplay?docid=-9076207989002864188&pr=goog-sl

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 09:25 от Nadia79

# 271
И в началото те ходеха на училище с една кола, или аз нещо греша, но поне в книгата беше така.
Чак Едуард като започна да взима Бела, тогава се появи Мерцедеса на Розали и джипа...

По книгата е така- но във филма дадоха, че дори когато Робърт отсъстваше след първата среща в класа по биология, Розали идваше сама с червената кола (мерцедес ли беше), а останалите трима бяха с джипа, и Емет отзад на открито... във книгата се опитваха да не се хвалят с колите си, но във филма сигурно е имало някаква уговорка за реклама/product placement с продуцентите, и затова сценария е различен (както например, по филма Бела ползваше стар компютър, а във филма- лаптоп, и вчера се загледах, че показаха нарочно, че е Apple)

По книгите също така Волвото би трябвало да може да побере цял мотор в багажника (в третата ли беше, да не издавам подробности) - как ще го направят с това Волво, дето са избрали за филма, не ми е ясно Sunglasses

между другото, все забравям да спомена за това, защо Стефени обръща такова голямо внимание на колите- защото като тя е била ученичка, е ходела в някаква тузарска гимназия във Финикс, където учениците пристигали всяка есен или с нова кола, или с нов нос (демек, пластичните операции са били масови- но тя уточнява, че не си е правила) и затова ми се струва, че в книгата и с колите, и с перфектната визия на вампирите (колко пъти сравнява Едуард с модел, как описва Розали и т.н.) Стефени си избива някакъв комплекс за малоценност от ученическите години.... спойлер >> и желанието на Бела да стане вампир е баш като че ли иска пластична операция, не мисите ли- само дето освен перфектна визия, вампирската трансформация би й дала и невероятна сила и координацията на движенията- абе направо пълна компенсация на физическите й недостатъци  Laughing

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 09:41 от staro-novo

# 272
Моя е грешката значи, не съм гледала достатъчно внимателно филма Wink

Хаха, да - верно как ще поберат мотора  Laughing
Май ще трябва джипката да вземат за тази сцена, защото дори и в S60 не ми се вижда възможно....

# 273
В книгата първоналчално всички ходят на училище с колата на Едуард, ама във филма през цялото време са поне с 2 коли. Волвото + джипа на Емет и 1-2 пъти на Розали колата. Било е идея на Kellan Lutz, да се появяват по този начин и най-вече това той да стои прав отзад на джипа, а към края и на пикапа на Бела, режисьорката е одобрила, защото й приличал на куче пазач по този начин.

Nadia79, гледах видеото, много интересна реклама са си направили, разбирам защо Едуард избира тази кола за нея.

# 274
Алоха, гледах го това интервю (http://www.youtube.com/watch?v=zIGl5PdqCog&feature=related) и освен, че ми хареса докато ги гледах тримцата си мислех-добре, че са им косите, та да има какво да премятат час по час ту наляво, ту надясно (прозвуча ми като текст на някоя поп-фолк песничка).  А след всяко публикувано от вас интервю, клипче, снимка или новина за Робърт/Кристен.... се убеждавам все повече че харесвам Едуард и Бела, а не актьорите, които ги играят (а така ми се искаше двете неща да се отъждествяват) и някак все още тая надежда, че Робърт и Кристен ще се харесат извън снимачната площадка....
 Аз подхванах третата част и.......май бавно, но славно преминавам от Тийм Едуард към Тийм Джейкъб.....да бях умряла нямаше да разбера че такъв обрат ме чака, но.....

# 275

По книгата е така- но във филма дадоха, че дори когато Робърт отсъстваше след първата среща в класа по биология, Розали идваше сама с червената кола (мерцедес ли беше),

Не, в книгата колата на Розали е ето тази : http://voiture.de.reve.free.fr/BMW/BMW%20M3%20-%202002%20-%2003.jpg
 Crossing Arms Аз пък съм почитателка на тази марка  Wink

и желанието на Бела да стане вампир е баш като че ли иска пластична операция, не мисите ли- само дето освен перфектна визия, вампирската трансформация би й дала и невероятна сила и координацията на движенията- абе направо пълна компенсация на физическите й недостатъци  Laughing
Абсолютно  Joy

# 276
аз гласувах за постер 13 . И ако се загледате,той най-точно загатва за съдържанието на филма,а също и надписа:Кълън не са единствените с тайни.  И най-ключовото дето беше в книгата- Едуард под часовниковата кула във Волтера,където беше готов да си разруши живота. Просто невероятен постер,все едно че в момента чета по него пак книгата. Peace

P.S.  май не се справих с линка към постера,но вие пак можете да си го видите.

# 277
Хех, Edwards choice Simple Smile http://www.vbox7.com/play:3325c060

Кики,
не се обиждай, ама не може да се сравнява с това: http://dealerrevs.com/gallery/photo.php?id=2363566
Добър избор са направили за филма Wink

# 278
В това състезание само аз съм се класирал от БГ. Ще може ли подкрепа? Моя постер е № 11.

# 279
В това състезание само аз съм се класирал от БГ. Ще може ли подкрепа? Моя постер е № 11.

Едно момиче вече спомена за теб в темата. Аз си мислех, че нещо са ти объркали името и от Найден са те прекръстили на Айден, но сега виждам, че няма грешка  Laughing Интересно име
За останалите- ето линк към постера

Я ми напиши един имейл на old_og_new@yahoo.com

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 11:43 от staro-novo

# 280
по повод на

само на мен ли Стефани ми прилиа на Кристен и от там на Белла? Thinking

И на мен 

# 281
Да наистина като ,че ли Стефани се отъждествява с героинята си.Няма лошо Wink Възмойно е тъовяа са нейните чувства и мисли,а вероятно е и преживяла тази опустошителна любов,придружена с толкова мъка,как точно описва всичко,тръпки да те побият.
Интересни постери Peace

# 282
ее, защо не каза още в началото Hug

# 283
  • София
ее, защо не каза още в началото Hug
Ми детето той откъде да знае, че има психясали лелички. / всичко най-добри чувства, без някой да ми се обижда Hug/
Пробвай да гласуваш отново, мен ме пусна / да разбирам ли,че всеки ден ще мога да давам глас newsm78 или е инцидентно повторното ми гласуване/.

# 284
Интервю на NJ.COM с Кристен Стюарт (резюме на български)

Интервю на NJ.COM с Кристен Стюарт (цялата версия на английски)

Съвсем бяха забравила, че Кристен е "момиченцето" от Паник стаята.
Филмът до ден днешен го харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт