Отговори
# 180
  love001 знаех си, че може да се разчита на теб  Hug

Бубе,  Naughty не съм предположила. Съвсем старателно си направих табличка и с жокерите на Ели и още няколко мами започнах да я попълвам  Mr. Green Прегледах албумите, лентичките, аватарите ...  Whistling
Ти с такава лекота се сети   Thinking
Каква е тази играчка?  Shocked Дай снимка, че да направим преглед и на нашите играчки  #Cussing out

Алекса и аз съм със секцио и още съм зле  ooooh! , но аз имах и други проблеми и предполагам затова съм зле.  Thinking

Лора, аз внимателно чета всички твой( и на всички останали) рецепти.  Hug

# 181
  • Бургас
DeeDee76 с какво го храниш този сладък Марти. като му гледам пухкавите бузки и крачета и въздишам по спомени - и моето момче беше такъв бозан с много гривнички по крачетата за сметка на сестра му дето пази талия от сега.
ама по лесно се гледа пухкаво бебче дето си хапва  Mr. Green
п.п хайде лека нощ мами, че моето съкровище заспа и е време и мама да ляга че я чакат отново 2-3 ставания за кърмене Tired

# 182
За слънцезащитен крем използвам една мостричка на Мустела 50-ти фактор, доволна съм. Сега сме при майка ми и малкия само реве, егати почивката, не може да му се порадваме Sad

# 183
Еее, изпреварихте ме! Аз гледах, гледах и се чудих и накрая разпознах Миша!Всички сме много готини! Но някои мами не ги познах...
За слънцезащитен обикалях из аптеките, на много места още не са заредили-май ще купувам Себамед, препоръчаха ми го пред Клоран.
Да се похваля- изчистихме крустата на фонтанелката. Тя беше толкова огромна и дебела. В чудо вече се бях видяла, а Миро като ми дава зор да купувам кортикостероид и аз му обяснявам да изчакаме още няколко дни. Та днес се връщаме от парка и аз мажа със зехтин, да ама не можах обилно, защото свърши. И се сетих, че имам свинска мас, супер обилно намазах, ама много. Баща му го четка, аз в кухнята.Идва и ми казва плахо "Знаеш ли какво стана?", при което аз изтръпнах, първата ми мисъл беше за фонтанелата.ВЕднага изключвам котлона и го питам какво, а той ми показва огромната круста и поне 10 косъмчета срастнали с нея. Така се радвах, хем се изплаших, хем щастлива, намерихме начина.
ОТ Сандански Митака спинка всеки ден по 2-3 пъти за час, много е хубаво!
Какво стана със сбирката? ДО къде стигнахме???
Ядем трети ден картофено пюренце, отваряме устичка и ни харесва. Феъри, как точно ги слагаше във формите за лед, вероятно от тези пластмасовите, че аз днес много трудно набутах картофеното пюренце в пликчетата, всичко се омаза. ДАдоха ми идея и за кутия от бонбони, а колко е трайността на зеленчуците във фризера?
И нищо не казвате за новата ми прическа Laughing Дали щяхте да ме разпознаете се чудя...
Хайде лека ви нощ!

# 184
Нелчо, точно в пластмасовите форми. Слагах пюрето веднага като го направя и бухам във фризера, докато стегне хубаво. После вадех кубчетата и ги слагах в пликчета. Предимството е, че после можеш лесно да правиш комбинации - взимаш от всяко по кубче и си готова. И е удобно за въвеждане на нова храна, защото едно-две кубчета са точно две-три лъжички, а не да отвориш цяло пюре и да го хвърлиш.

# 185
Юлия, от колажа най-лесно се разпознаваш ,защото Борко ти е одрал кожата hahaha!

Нелчо, наистина с тази прическа си много променена Heart Eyes!

# 186
Юлия, от колажа най-лесно се разпознаваш ,защото Борко ти е одрал кожата hahaha!

Аз пък реших, че разпознавате Борко по бенката на лицето (при този мащаб Shocked) Crazy
Обяснявам аз на мъжо, че детето е умно и хубаво като майка си,  Joy но няма кой да ме чуе  Crossing Arms

Нелчо, аз по Митето се ориентирах.  bowuu

Вита, теб не те намирам/ разпознавам на колажа  newsm78

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:26 от Yuliya2008

# 187
Каква е тази играчка?  Shocked Дай снимка, че да направим преглед и на нашите играчки  #Cussing out

Двете снимки тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305455&pid=11495190

Да ви попитам. Вашите дечица хълцат ли още? Яна по няколко пъти на ден хълца дълбоко и силно. Чак повръща малко от това. Чува се един хлопащ звук, страхувам се да не и стане нещо и да се задави.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:57 от Бубе

# 188
Да ви попитам. Вашите дечица хълцат ли още? Яна по няколко пъти на ден хълца дълбоко и силно. Чак повръща малко от това. Чува се един хлопащ звук, страхувам се да не и стане нещо и да се задави.

Хълца. И се дразни от това. И следва нервно циврене, докато не спре хълцането.

# 189
Деница да оздравявате бързо че си представям как се чувстваш като даваш на малкия АБ. Sad
Валя, колажа е супер , много се забавлявах докато четях кой кой е и гледах в снимката. Laughing
Алекса, не мисля че болките в яйчниците са от секциото.Аз нямам този проблем или по точно ако ме болят някой път е както преди операцията.Не забравяй че си била бременна и от там много неща се променят в организма , които не са много временно. Rolling Eyes
Shhht, аз съм си купила термос и в него взимам вряла вода.Всички пособия си взимам за на вън че няма как иначе, трябва за всяко ядене да се прибирам.
Бубе мисля че хълцат когато не са могли да оригнат и леко се връща храна явно където не трябва та даже ако си забелязала (поне при нас де) почва да преглъща "нещо".
Вчера и моята беше си пуснала малко кръв от гумена чесалка пълна с течност!Явно някой път са по груби към себе си hahaha и може дори и с нокътче да се одраскат.
Всички снимки прегледах , всички бебоци са много готини и порастнали, направо как лети времето...
Имам въпросче , забелязали ли сте днес децата да спят повече или да са малко изнервени след съня?Направи ми впечатление че много майки имаха такива оплаквания влючително и ние. Та ми е интересно дали при други е имало такъв момент или просто случайност? newsm78

# 190
  • София
Имам въпросче , забелязали ли сте днес децата да спят повече или да са малко изнервени след съня?Направи ми впечатление че много майки имаха такива оплаквания влючително и ние. Та ми е интересно дали при други е имало такъв момент или просто случайност? newsm78

Дааааа. От какво е така  newsm78 Днес Ники спа до 10.30ч от снощи от 21.30ч. После спа още 2 дълбоки съня през разходката. И вечерта преди банята пак удари 30мин дрямка.  #Crazy Ама защо питаш? Има нещо или..... ???  newsm78

# 191
Благодаря, че ме успокоихте  Hug Просто скоро никой не беше споменавал и си помислих, че вече този проблем трябва да отзвучи.

Лейди, пълнолунието ли имаш предвид? Ники сега гледа навън и каза, че има пълнолуние. Иначе не съм забелязала само днес да сме неспокойни. Прескача времето за сън, заспива между установените часове-пълна анархия. Трудно се разсънва и е една сериозна. Много се кисне. Мени си настроенията през минута, сякаш я гони критическата. Но все си мисля, че е от зъбите.

# 192
И Анита тази вечер толкова много рева, че по едно време започнах да мисля, че я боли нещо.Направо ми скри шапката.

# 193
Привет,

Фафи е кисел днес, мрънка и иска да бъде носен... Мислех си, че го боли коремче, че не е акал от 4 дена, но като гледам, надали е това.

Бубе, Яна е станала голям сладкиш  Hug Вижда ми се много пораснала.

В страхотни изчисления се оплетох, с цел локализиране на Феъри   hahaha Joy Накрая и аз писах и брисах, ама никакъв физиономист не съм. А коя е първата мама на втори ред? Да си признава бързо  Mr. Green

# 194
Но все си мисля, че е от зъбите.

Да ви кажа като станат на по две години ще възникне голям проблем - ще имат всички зъби и няма да можем да им намираме оправдание за странното им поведение Laughing

Иначе Косето тази вечер заспа в 19ч. и си  пропусна банята, досега се събуди само веднъж да яде и пак заспа. Но аз го отдавам на уморителния ден - цял ден бяхме навън, той не можа да спи много, защото се събуди на два пъти от шумове и явно сега наваксва.

Шамс, и ти ли в кюпа на разпознаващите Laughing Не знам защо Валето така ви подкова за моя изглед, явно тя е имала съвсем различна представа.
Но за да няма още измъчили се, ей я на Феъри видна за всички Joy

Общи условия

Активация на акаунт