Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 902
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честито на порасналите Simple Smile

В у-щето на Дияна няма да има униформи. Имаше такава идея, но явно не са я реализирали.

Да живее ВАКАНЦИЯТА Simple Smile

# 46
  • Варна
Ние пък с още 3 мами се организирахме да си направим наша Игралница-занималница за пролетната ваканция. На мен повериха да съм до края на седмицата като на ветеран в образователната система  Laughing За другата седмица ще видим как ще се уговорим. Утре отиваме да поиграем на Аспаруховия вал, "Фанагория" и спортния комплекс в Аспарухово. Стягаме си раничките и дано времето е хубаво като днес. В четвъртък сме по музеи. Simple Smile
В колата има още 3 свободни места  Grinning Ако някоя мама от Варна се чуди какво да прави с първолачето си, можете да се включите в нашата дружинка. Пари не искаме! Донесете си само доброто настроение  Hug

# 47
ili_yordanova, добре дошла и от нас Hug
Радвам се, че се включват още майки от Варна. Значи ще си имаме още едина везна.
За списъка, който пуска темата ще те включи най-вероятно  Peace
Не мога да се сетя къде беше това уч-ще Ангел Кънчев newsm78  Ама ще се светна сигурно.
Айде на всички весела ваканция!

пс/ ili, Виждам, че си писала. Много примамливо ти е предложението. Бих се включила като нищо, ама малкият не е за такива мероприятия. Ако някоя баба се смили и ме отмени, можем  и ние да се включим при вас .  Wink

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 20:10 от _Venera

# 48
  • Linz
Добре, че започна ваканцията. За утре ни се падаха 4 занимания- от обяд до вечерта плътно. И трябваше да хвърчим като финикийци от едно на друго. И не мога да я накарам да се откаже от нещо, всичко много и харесва... но ще трябва- това са 3 уморителни тренировки в рамките на няколко часа Crazy Каквото е кльощаво ще рухне от изтощение, обаче е голям инат ooooh! То за мен е уморително това обикаляне, пък за нея... Tired

# 49
  • София
Уф. Някой да има представа как се разглобява Самсунг Д500?
Алекс днес го лапа. После мина през ръцете на Дияна. Клавиатурата не работи.

А за двете десни ръце на Дияна... нямам думи. Излезнаха с Алекс и баща си, Дияна ще кара колело. Прибират се. Носят две чаши, кафе и какао. Дияна успя да обърне чашата с какао и поля стената в коридора. Рече "много съм тъпа". Има две десни ръце. УжасТ. Сега чисти. Дано не остане петно в/у латекса.

Пускам 2 снимки от празника:
Много готино Simple Smile
В у-щето на Дияна грамоти не са давали. След ваканцията ще питам учителката и ще измисля нещо. Дано са им подготвили грамоти де.

# 50
  • Linz
Дияна успя да обърне чашата с какао и поля стената в коридора.
Детето как да е, но аз какво направих преди 3 дена с 2 глътки кафе, останали в чашата... Взимам я от бюрото, обаче се закача в една касичка и аз я изпускам на пода. Чашата се счупи, а кафето как плисна- не знам, но направи цялата стена от долу до горе в кафяви капки и по тавана- до лампата една кафява диря ooooh! Чистих със сапун, с белина, с Вениш... не излезе Tired

# 51
  • Варна
До каква степен се каниш да го разглобиш? Аз имах един такъв и максималната степен на разглобяване е да махна батерията и да извадя сим картата. На гърба има едно широко копче...

# 52
  • Linz
На мен един мобилен ми стана зян, но аз го полях с Кока-кола. От газираното се прецата батерията, а от сладкото- клавиатурата. Но съм носила на ремонт телефон, минал през детски ръчички и го поправиха безплатно.

# 53
  • Варна
Venera, благодаря за посрещането Simple Smile
Ако имаш успех с бабите, обади се! Ще ми бъде много приятно Simple Smile Телефонът ми е 0889656789.
"Ангел Кънчев" е на улица Роза в Цветния квартал.
Уговорката с мамите е да минавам да обирам дребчовците със Зафирата. Ние имаме опит вече, защото ходим заедно на плуване, на акробатичен рок-енд-рол и се редуваме. За ваканцията обаче май редът ще е основно мой, защото аз съм свободна в момента.

# 54
ZuzyM   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на порасналото ти момче!!!
Да е жив и здрав и да ти носи много радост и поводи за усмивки!!!

Рени много ми допадна описаното от теб за скоковете и мисля, че си взела много добро решение за Александра - със сигурност и момиченцето от класа на Лъчи тренира с вас - Симона се казва Peace

Добре дошла на ili_yordanova    bouquet
Весела и мързелива ваканция на наборчетата  Mr. Green Heart Eyes

# 55
  • София
Исках цялостно да го разглобя, махнах 4 болчета, ама ми се опъва. Ще го оставя и утре ще го нося на един приятел. Ако до тогаз не подпали Simple Smile

# 56
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито, Зу!

Добре дошла, ili_yordanova. При вас е весело, а  Mr. Green

AnMary, и моя тел мина през слюнката на Еммица. Спря да ми работи копчето за заключване, спря да се зарежда...чудо. Водиха го на "лекар", започна с 300 мъки да захапва зарядното, но копчето за закл. доста време не работеше. Колко празни СМС-и и позвънявания на кого ли не имаше  ooooh! Вече работи  bowuu Друг не искам.

Хора, от утре съм на работа  Confused Не искааааааам

# 57
Гита Ог лека да бъде работата. Много е тежко точно това начало, стискам ти палци да се аклиматизираш по-лесно Peace

# 58
  • Варна
Благодаря Зу Simple Smile
Права си за веселото. Гледам да не пропускам чудесата, скрити в деня ни.
Има нещо много хубаво в това да си мама с опит и на възраст, в която дреболиите спират да те нервят. Дъщеря ми често казва "Ако аз бях направила това..." И е съвсем права. Често забързани в ежедневието, в амбициите, в старанието си, забравяме, че децата ни ще бъдат на тази възраст само веднъж. Бързаме, препускаме и изпускаме малките моменти.
Вчера Богдан ми звънна по домофона за да ми каже, че е чул врабче да чурулика и че храстите навън са напъпили... После хукна пак да играе.
И, момичета, беше прекрасно да спра за миг и да споделя пролетта с детето си  Heart Eyes

# 59
  • No Line On The Horizon
Вчера Богдан ми звънна по домофона за да ми каже, че е чул врабче да чурулика и че храстите навън са напъпили... После хукна пак да играе.

Добре, че са децата, та да обърнем и ние внимание на дребните неща. И Мия се сеща да ми каже: Мамо, виж колко е красиво това дърво...

Общи условия

Активация на акаунт